elkamarta1 02.05.06, 23:03 Witam.Proszę mi doradzić.Chcę kupić Lagunę,ale prawdopodobnie to delikatne auto i drogie w eksplatcji.Proszę o pomoc i dziękuję. Link Zgłoś Obserwuj wątek
miloszpm Re: Laguna 03.05.06, 01:55 Hmmm, Dotychczas byłem zadowolony, ale na ostatnim przeglądzie w mojej Lagunie 1,9dCi wymieniono bezpłatnie w ramach akcji serwisowej pompkę sprzęgła. Podczas, gdy wcześniejsza eksploatacja była bezproblemowa to po wymianie pompki na środku drogi na skrzyżowaniu pedał sprzęgła zapadł się w podłogę unieruchamiając samochód. Samochód był do odebrania następnego dnia. Na dzień przed wyjazdem na weekend majowy samochód stanął na środku drogi, wylał się cały olej silnikowy. Samochód zabrała laweta a na weekend majowy pojechaliśmy samochodem żony (zresztą też Laguną). Szczerze przyznam, że po tej przygodzie jestem mocno zawiedziony, nie dzwoniłem nawet do Renault dowiadywać co się dzieje z moim samochodem, zrobię to jak wrócę z weekendu, wtedy też napisze więcej o ostatniej usterce. Link Zgłoś
elkamarta1 Re: Laguna 03.05.06, 13:25 Dziękuję i czekam na dalsze informacje.Właśnie dowiedziałam się,że Laguny I były lepsze od Laguny II Prawdopodobnie te nowe to niewypał.Nie wiem co o tym sądzić.Proszę mi doradzić.Miłego majowego wypoczynku Link Zgłoś
pawlos17 Re: Laguna 03.05.06, 13:54 Laguny 1 nie były ale są lepsze od dwójek :) Mam taką i sobie chwalę. Link Zgłoś
iberia30 Re: Laguna 03.05.06, 10:18 ktoram laguna? uzyj wyszukiwarki bo ostatnio bylo troche o lagunach. Link Zgłoś
fuiio Re: Laguna 03.05.06, 20:11 Oby nowe bo o tym starzywie juz sie nie da czytac.Kup nowe a my (ja i A.Kublik) będziemy z Ciebie bardzo dumni! Link Zgłoś
mameja21 Re: Laguna 04.05.06, 09:47 Skoro masz wątpliwości co do Laguny,czy nie lepiej jest szukać innego auta? Link Zgłoś
programistajava Re: Laguna 04.05.06, 09:52 A ktore z innych autnie ma wad i jest na sprzedaz? :( Link Zgłoś
mameja21 Re: Laguna 04.05.06, 09:53 programistajava napisał: > A ktore z innych autnie ma wad i jest na sprzedaz? :( A czy istnieją auta bez wad? Link Zgłoś