filipppek 13.05.06, 20:14 Witam!jaka jest prawda o tym aucie?Wpadł mi w oko ale słyszę sporo złych opinii-szczególnie o awaryjnym sprzęgle.POdzielcie sie Waszymi opiniami- doradżcie-kupic czy nie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: Touran 13.05.06, 20:28 filipppek napisała: > Witam!jaka jest prawda o tym aucie?Wpadł mi w oko ale słyszę sporo złych > opinii-szczególnie o awaryjnym sprzęgle.POdzielcie sie Waszymi opiniami- > doradżcie-kupic czy nie? Prawda , jest wada sprzegla w silnikach 2.0TDI ale usuwana na koszt producenta -pewnie wieszkosc juz to ma za soba(nie popisal sie producent sprzegla LUK) .Samochod bez polotu za to bardzo praktyczny , wiekszosc testow porowanawczych wygrywal dosc wyraznie.Ogolnie znacznie lepiej jezdzi niz wyglada. Nie jest tani ale mozna troche zaoszczedzic i wybrac blizniaczego Caddy w wersji osobowej. Link Zgłoś
trug Re: Touran 13.05.06, 20:35 Słyszałem opinię o wadliwym przednim zawieszeniu, z powodu którego nieregularnie ścierają się opony. Ale to zasłyszane, choć widziałem osobiście takiego tourana. Miał na liczniku niecałe 50 tys. przebiegu. Nie był po dzwonie, był kupiony w salonie jako nóweczka. Wtedy jeszcze z 1,9. Link Zgłoś