Gość: falland IP: 217.98.124.* 15.01.03, 00:10 dzis trzej mlodzi ludzie pędzący 160km/h po brei śniegowej na drodze bynajmniej nie krajowej zaliczają czołówkę z VW busem - giną na miejscu jaki komentarz?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
devote Re: co powiecie? 15.01.03, 00:20 3 debili mniej=bezpieczniej z czerwonego audi nic nie zostalo.widzialem na tvn24.pokazywali tez jak Toyota wpadla w poslizg prosto na tira.3 trupy na miejscu i 1 w szpitalu zmarla. Link Zgłoś
remo29 Re: co powiecie? 15.01.03, 08:31 Gość portalu: falland napisał(a): > dzis trzej mlodzi ludzie pędzący 160km/h po brei śniegowej na drodze > bynajmniej nie krajowej zaliczają czołówkę z VW busem - giną na miejscu jaki > komentarz?? 160kmph - błoto - poślizg - wypadek - trup. Ciąg przyczynowo skutkowy. Link Zgłoś
grzek Re: co powiecie? 15.01.03, 09:57 dobrze, że był to tir, bo jak maluch to szkoda byłoby tych ludzi w maluchu, zawsze im mniej idiotów tym lepiej Link Zgłoś
Gość: els Re: co powiecie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.01.03, 09:58 Ja ich nie żałuję, skrajną głupotę trzeba eliminować a najlepiej że się sami wyeliminowali, będzie bezpieczniej jak to już devote napisał. Samochody sa dla ludzi a nie dla wariatów. Pozdrawiam , els Link Zgłoś
Gość: hocest a może nalezy jednak ... IP: 217.153.90.* 15.01.03, 10:27 nalezy napiętnować tylko kierowcę a pasażerów pożałować? dla mnie osobiści nie ma różnicy. zal mi ich wszystkich tylko że z innych powodów. kierowcy mi żal za głupotę i totalny brak wyobraźni a jego współtowarzyszy w charakterze pasażerów za to że mieli takiego kolegę, któremu zaufali. Link Zgłoś
Gość: Yosarian Re: a może nalezy jednak ... IP: *.acn.waw.pl 15.01.03, 12:13 Gość portalu: hocest napisał(a): > nalezy napiętnować tylko kierowcę a pasażerów pożałować? > dla mnie osobiści nie ma różnicy. zal mi ich wszystkich tylko że z innych > powodów. > kierowcy mi żal za głupotę i totalny brak wyobraźni a jego współtowarzyszy w > charakterze pasażerów za to że mieli takiego kolegę, któremu zaufali. Nic ująć, a może tylko dodać, że ktoś dał im prawo jazdy. Nikt z nas wszystkiego nie przewidzi na drodze, ale pewne sytuacje da się wyczuć. Szkoda, że nie będą mieli drugiej szansy (mimo wszystko). Link Zgłoś