malibi 28.06.06, 22:05 Czy ktos wie czy mozna znaleźć w Holandii najlepiej w okolicy Rotterdamu stacje benzynową z LPG z odpowiednia końcówką do polskich instalacji??!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
anetzet Re: LPG w Holandii - WAŻNE 28.06.06, 22:42 Witam!W Holandii znajdziesz prawie na kazdej stacji Lpg,teraz cena ok.50centow,na autostradzie moze byc ciut drozej.Co do koncowki to musisz miec swoja.Pozdrawiam. Link Zgłoś
malibi Re: LPG w Holandii - WAŻNE 28.06.06, 23:43 a nie wiesz czy mogę się w nią zaopatrzyć najakiejś holenderskiej stacji benzynowej i jakiego rzedu jest to wydatek? Dziękuję za informacje i pozdrawiam z Rotterdamu :) Link Zgłoś
wujo_prezio Re: LPG w Holandii - WAŻNE 29.06.06, 10:03 To nie do konca prawda, woadomo ze najlepiej miec swoja konmcowke, ale na wielu wielu stacjach maja koncowki jak poprosisz w okienku to Ci dadza, a jak nie beda mieli to jedz do nastepnej stacji! w koncu gdzie jak gdzie ale w holandii LPG jaest prawie na kazdej stacji! Link Zgłoś
rocker Re: LPG w Holandii - WAŻNE 29.06.06, 13:55 Stacje znajdziesz spokojnie, np: 212.61.24.140/ANWB_Auto_Waartanken_Ledenpas_PopUp.asp?Regio=8 i zjedz do dolu az znajdziesz Rotterdam. Samych stacji z LPG jest duzo wiecej, te maja znizke dla posiadaczy karty ANWB. Koncowka w Polsce kosztuje ok. 50 zl (np. u Stefanowskiego - www.nagaz.pl). Zasadniczo powinni miec, do systemu ACME maja czesto przy dystrybutorze. W razie pytan pisz smialo. Pozdrawiam, Koza Link Zgłoś
malibi Re: LPG w Holandii - WAŻNE 29.06.06, 15:49 Hej! wielkie dzięki za odpowiedź! Tylko nie zrozumialam do konca...czy ten link comi podaleś dotyczy stacji, które mają odpowiednią końcówkę czy stacji z LPG? Już jestem w Rotterdamie więc końcówki nie kupię chyba tu na miejscu... Pozdrawiam :) m. Link Zgłoś
rocker Re: LPG w Holandii - WAŻNE 06.07.06, 21:33 Nie ma za co. Ten link zawierał stacje z gazem, końcówki nie gwarantuję. Aczkolwiek powinni mieć. Spróbuj udać się do sklepu VVV i zapytaj o taką końcówkę. Powinni coś doradzić. Jeśli nie, pozostaje ebay i marktplaats. Powodzenia! Koza Link Zgłoś
gregmal1 Re: LPG w Holandii - WAŻNE 29.06.06, 15:10 Hej Taką końcówkę kupiłem na allegro za 45 zł, również się tam wybieram <faja> Sprzedał mi ją user blumarin. Zapytaj.... Pozdrawiam Link Zgłoś