Dodaj do ulubionych

Takie autko

04.07.06, 23:19
Znalazłam sobie taki samochodzik ,do tego ten przebieg, ma nawet książkę
serwisową.Nie ukrywam,ze szukam niedrogiego autka z automatem ponieważ
wyrzucanie pieniędzy na drogie auta wydaje mi sie zbyteczne.Może ktoś z was
jezdził takim samochodem? Z góry dziękuje za odpowiedzi.

http://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?id_og=5407822&id_region2=16&id_podrubryka=1&id_rubryka=1&marka=Nissan&model=Bluebird&id_region=0&z_dnia=-1&cena_od=0&cena_do=-1&inte=on&gaze=on&biur=on&nr=1&key_unique=6851c74037ab1fe44cad8bc8df35b125
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Takie autko 04.07.06, 23:29
      hmy, 10 lat auto stalo nieeksploatowane... :/ a jak auto stoi to sie gorzej
      psuje niz jak jezdzi. A do tego mozna w tamim razie przyjac ze przez ostatnie
      10 lat auto nie widzialo serwisu. Treaz pomysl jak wygladaja wszystkie gumki w
      tym aucie po 10 latac nieuzywania. Moim zdaniem auto wymaga sporego wkladu
      finansowgo (ale to akurat sadze z opisu)
      pozdrawiam
      • swoboda_t Re: Takie autko 05.07.06, 00:10
        Ma gazociąg, więc jeśli faktycznie stał przez 10 lat to raczej przez pierwsze
        niż przez ostatnie, więc jest szansa, że ktoś go doprowadził do porządku. Jak
        za Bluebirda cena dość spora, a faktycznie jak auto stoi to się bardziej
        niszczy niż jak jeździ. W opisie jest "stan zadowalający" - plus dla sprzedawcy
        za niewciskanie kitu że igła, prawie nówka itp. Tak czy siak pewne inwestycje
        będą nieuniknione, a Bluebird to nie Audi 80, żeby go szło za parę złotych z
        góry na dół wyremontować. Wg. mnie, jeśli koniecznie musi być automat, a ten
        wóz nie jest zniszczony, to czemu nie - znam 20-letnią Mazdę automat i jeździ
        bardzo fajnie(mimo, że skrzynię ktoś popsuł i wyje). Ale w tej cenie
        najrozsądniej jest kupować proste i popularne auta, najlepiej niemieckie :)
    • kwasniewski2 Re: Takie autko 05.07.06, 08:25
      Daruj sobie ten zlom. 10 lat nieeksplotatowany??? Mój samochód stał 0,5 roku
      pod chumrką, odpalany raz w tygodniu z uwagi na akumulator i było widać zły
      wpływ tego na samochód. Stanowczo odradzam ten samochód, jak również kupowanie
      w komisach. Oszust prześciga oszusta.
      • odin-2 Re: Takie autko 05.07.06, 10:31
        kwasniewski2 napisał:

Daruj sobie ten zlom. 10 lat nieeksplotatowany???

jezeli dobrze konserwowany (i nie pod chmurka)moze stac dlugo,
        moja Cheva z 1951 roku jezdzi ok.4-ry mce w roku-reszte czasu spedza w garazu,
        jest w b.dobrym stanie-z roku na rok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka