p_iki 21.07.06, 14:15 a moim skromnym zdaniem RS4, szczegolnie ostatnia wersja Link Zgłoś Obserwuj wątek
dkt1984 Re: BMW M3 21.07.06, 15:19 Ja mam BMW E36 2,5litra coupe /192km/-to jest po prostu bajka a co dopiero kiedy ma sie M3 Dla mnie BMW to wyznacznik, klasa, marka!!! jedyna firma, w miarę dostępna dla ogółu, robiąca tylnonapedówki /poza mercem, i nie tak dawno oplem omega/. A każdy kto ma choć trochę pojęcia wie co to znaczy odpowiednia moc i tył napęd!!! To jest po prostu to, a nie jakieś tam "sportowe" przednionapędówki!!! Obym do końca życia jeździł tylko Beemkami....może kiedyś M6 :))))))))))) Link Zgłoś
fru.fru Re: BMW M3 21.07.06, 21:22 dkt1984 napisał: <cut> Dla mnie BMW to wyznacznik, klasa, marka!!! jedyna firma, w miarę dostępna dla > ogółu, <cut> taa dla ogolu...moze w wersji z rozkladem jazdy pociągu berlin - monachium wbudowanym w konsole centralną...3 tonami szpachli i i każdą "ćwiartką" innej proweniencji. No chyba, że coś mnie ominęło i ogół stać na wydanie sporo ponad setki na bmw, a później na jego utrzymanie... Co prawda to prawda jednak M3 jest super..ale tak samo super sa impreza, evo, Rs4 ...dobrze, że jest wybór..ogół wszak wybierać lubi ;-) Link Zgłoś
jakubg23 Re: BMW M3 24.07.06, 15:55 Dla mnie BMW M3 to szczyt wiochmeństwa i smochód, który na polskich drogach spokojnie zostanie dogoniony przez Subaru Forestera. Jedyny M3 cabrio w 3mieście posiada fryzjer co moze swiadczyć tym jak sie wygląda w takim samochodzie. Pozatym są to samochody przeznaczone dla mentalnie upośledzonych, zakompleksionych palantów, jak autor artykółu, który musi "pokazać innym autom, gdzie ich miejsce." "Z litra pojemności bez dopingu w postaci sprężarek wykręca aż 106 KM" Teżmi osiągnięcie Honda S2000 z litra wykręca 120 KM Zgadzam się ze jest to wyjątkowe auto, niestety klijęci BMW i ich mentalność sprawia że są to najniebezpieczniejsi i najczęsciej zabijający sie kierowcy (dane ADAC) na niemieckich drogach i mogę się załozyć ze takze w Polsce. To wszystko sprawia, ze w ciemno widząc BMW można załozyć ze zaraz będzie cie wyprzedzać prawym pasem na autostradzie nie uzywając nawet kierunkowskazów, uzyje pasa do skretu w lewo aby wyprzedzić kolumnę aut stojących na czerwonym swiatle i wepchnie sie przed nie itp. itd. Pozdrawiam i przpraszam wszystkich normalnych posiadaczy BMW, którzy nie muszą innym niczego udowadniać. Link Zgłoś
waskes29 Re: BMW M3 24.07.06, 16:14 jakubg23 napisał: Pozatym są to samochody przeznaczone dla mentalnie upośledzonych, > zakompleksionych palantów, jak autor artykółu, który musi "pokazać innym auto , niestety klijęci BMW i ich mentalność > sprawia że są to najniebezpieczniejsi i najczęsciej zabijający sie kierowcy > (dane ADAC) Podaj link > Pozdrawiam i przpraszam wszystkich normalnych posiadaczy BMW, którzy nie muszą > innym niczego udowadniać Nie martw sie nawet tacy "klijeci" jak ty sa wstanie napisac swietny "artykol" i zdac mature .A morze jestes wlasnie tegorocznym matozysta ?Nawet Romek by sie chyba zalamal.Moze nastepnym razem zanim napiszesz kolejny "artykol" o mentalnosci posiadaczy poszczegolnych marek zastan klijetem ksiegarni i kup sobie choc przesnosny slownik. Link Zgłoś
jakubg23 Re: BMW M3 24.07.06, 16:36 waskes29 napisał: > Nie martw sie nawet tacy "klijeci" jak ty sa wstanie napisac > swietny "artykol" i zdac mature .A morze jestes wlasnie tegorocznym > matozysta ?Nawet Romek by sie chyba zalamal.Moze nastepnym razem zanim > napiszesz kolejny "artykol" o mentalnosci posiadaczy poszczegolnych > marek zastan klijetem ksiegarni i kup sobie choc przesnosny slownik. Przepraszam za błedy, ale czy masz coś kostruktywnego do dodania na ten temat? Czy też musisz pokazywać gdzie innych miejsce na drodze? Pozdrawiam, Link Zgłoś
waskes29 Re: BMW M3 24.07.06, 16:55 jakubg23 napisał: > > Przepraszam za błedy, ale czy masz coś kostruktywnego do dodania na ten temat? > Czy też musisz pokazywać gdzie innych miejsce na drodze? > Nie ,nie ma do dodania juz nic bardziej konstruktywnego od tego co tu napisales i watpie czy ktos taki sie znajdzie ,dodam tylko ja jezdze rownie obiachowym samochodem rownie obciachowej tu ( w Polsce) marki wiec pewnie przez moja mentalnosc kazda wypowiedz bedzie tu nie na miejscu . Link Zgłoś
cimokio Re: BMW M3 24.07.06, 20:54 cos w tym jest auto dla prawdziwych facetow z wielkimi jajami to m5 Link Zgłoś
typson Re: BMW M3 28.07.06, 23:18 nie ma jak opinia ciecia, ktory takich aut nawet na ulicy nie widuje Link Zgłoś
arek.234.ns Re: BMW M3 27.07.06, 11:50 BMW M3 to zajebiste auto jednak ja osobiscie wolałbym Audi RS4 Link Zgłoś
computerland1 Re: BMW M3 27.07.06, 12:32 nigdy nie prowadzilem audi, ale mam 320 i jezdzi sie swietnie. pzdr abc. Link Zgłoś
kamil01233 Re: BMW M3 27.07.06, 12:54 Ja od audi RS4 i S4 wolałbym audi A4 3.2 fsi quattro. Lubię jak samochód z mocnym silnikiem wygląda niepozornie. Link Zgłoś
vafancullo Re: BMW M3 29.07.06, 10:18 do preferujacych audi s4/rs4: co w jezdzie audi przypadlo Wam bardziej do gustu w porownaniu do przejazdzki m3? Link Zgłoś
non_plus_ultra Re: BMW M3 29.07.06, 12:28 vafancullo napisał: > do preferujacych audi s4/rs4: > > co w jezdzie audi przypadlo Wam bardziej do gustu w porownaniu do przejazdzki m > 3? wlasnie wlasnie - tez chetnie sie dowiem bo sam nie jezdzilem RS4 a tu sporo osob o zdecydowanch pogladach Link Zgłoś
p_iki Re: BMW M3 31.07.06, 09:51 no niby M3 daje wiecej frajdy,fakt, ale ja juz jestem po 30-tce wiec szukam rowniez auta na 2 doroslych plus dziecko ;-)) plus naped na 4 noi ten silnik.. wiem ze ciezko porownywac do M3 bo ma 8 garnkow ale chodzi naprawde niesamowicie.. Link Zgłoś