21.07.06, 14:15
a moim skromnym zdaniem RS4, szczegolnie ostatnia wersja
Obserwuj wątek
    • dkt1984 Re: BMW M3 21.07.06, 15:19
      Ja mam BMW E36 2,5litra coupe /192km/-to jest po prostu bajka a co dopiero
      kiedy ma sie M3
      Dla mnie BMW to wyznacznik, klasa, marka!!! jedyna firma, w miarę dostępna dla
      ogółu, robiąca tylnonapedówki /poza mercem, i nie tak dawno oplem omega/.
      A każdy kto ma choć trochę pojęcia wie co to znaczy odpowiednia moc i tył
      napęd!!! To jest po prostu to, a nie jakieś tam "sportowe" przednionapędówki!!!
      Obym do końca życia jeździł tylko Beemkami....może kiedyś M6 :)))))))))))
      • fru.fru Re: BMW M3 21.07.06, 21:22
        dkt1984 napisał:
        <cut>
        Dla mnie BMW to wyznacznik, klasa, marka!!! jedyna firma, w miarę dostępna dla
        > ogółu,
        <cut>
        taa dla ogolu...moze w wersji z rozkladem jazdy pociągu berlin - monachium
        wbudowanym w konsole centralną...3 tonami szpachli i i każdą "ćwiartką" innej
        proweniencji.
        No chyba, że coś mnie ominęło i ogół stać na wydanie sporo ponad setki na bmw,
        a później na jego utrzymanie...
        Co prawda to prawda jednak M3 jest super..ale tak samo super sa impreza, evo,
        Rs4 ...dobrze, że jest wybór..ogół wszak wybierać lubi ;-)
        • jakubg23 Re: BMW M3 24.07.06, 15:55
          Dla mnie BMW M3 to szczyt wiochmeństwa i smochód, który na polskich drogach
          spokojnie zostanie dogoniony przez Subaru Forestera. Jedyny M3 cabrio w
          3mieście posiada fryzjer co moze swiadczyć tym jak sie wygląda w takim
          samochodzie. Pozatym są to samochody przeznaczone dla mentalnie upośledzonych,
          zakompleksionych palantów, jak autor artykółu, który musi "pokazać innym autom,
          gdzie ich miejsce."

"Z litra pojemności bez dopingu w postaci sprężarek wykręca aż 106 KM"

Teżmi osiągnięcie Honda S2000 z litra wykręca 120 KM

Zgadzam się ze jest to wyjątkowe auto, niestety klijęci BMW i ich mentalność
          sprawia że są to najniebezpieczniejsi i najczęsciej zabijający sie kierowcy
          (dane ADAC) na niemieckich drogach i mogę się załozyć ze takze w Polsce. To
          wszystko sprawia, ze w ciemno widząc BMW można załozyć ze zaraz będzie cie
          wyprzedzać prawym pasem na autostradzie nie uzywając nawet kierunkowskazów,
          uzyje pasa do skretu w lewo aby wyprzedzić kolumnę aut stojących na czerwonym
          swiatle i wepchnie sie przed nie itp. itd.

Pozdrawiam i przpraszam wszystkich normalnych posiadaczy BMW, którzy nie muszą
          innym niczego udowadniać.
          • waskes29 Re: BMW M3 24.07.06, 16:14
            jakubg23 napisał:

Pozatym są to samochody przeznaczone dla mentalnie upośledzonych,
            > zakompleksionych palantów, jak autor artykółu, który musi "pokazać innym auto
            , niestety klijęci BMW i ich mentalność
            > sprawia że są to najniebezpieczniejsi i najczęsciej zabijający sie kierowcy
            > (dane ADAC)
            Podaj link

> Pozdrawiam i przpraszam wszystkich normalnych posiadaczy BMW, którzy nie
            muszą
            > innym niczego udowadniać

Nie martw sie nawet tacy "klijeci" jak ty sa wstanie napisac
            swietny "artykol" i zdac mature .A morze jestes wlasnie tegorocznym
            matozysta ?Nawet Romek by sie chyba zalamal.Moze nastepnym razem zanim
            napiszesz kolejny "artykol" o mentalnosci posiadaczy poszczegolnych
            marek zastan klijetem ksiegarni i kup sobie choc przesnosny slownik.
            • jakubg23 Re: BMW M3 24.07.06, 16:36
              waskes29 napisał:
              > Nie martw sie nawet tacy "klijeci" jak ty sa wstanie napisac
              > swietny "artykol" i zdac mature .A morze jestes wlasnie tegorocznym
              > matozysta ?Nawet Romek by sie chyba zalamal.Moze nastepnym razem zanim
              > napiszesz kolejny "artykol" o mentalnosci posiadaczy poszczegolnych
              > marek zastan klijetem ksiegarni i kup sobie choc przesnosny slownik.

Przepraszam za błedy, ale czy masz coś kostruktywnego do dodania na ten temat?
              Czy też musisz pokazywać gdzie innych miejsce na drodze?

Pozdrawiam,
              • waskes29 Re: BMW M3 24.07.06, 16:55
                jakubg23 napisał:

>
                > Przepraszam za błedy, ale czy masz coś kostruktywnego do dodania na ten
                temat?
                > Czy też musisz pokazywać gdzie innych miejsce na drodze?
                >

Nie ,nie ma do dodania juz nic bardziej konstruktywnego od tego co tu
                napisales i watpie czy ktos taki sie znajdzie ,dodam tylko ja jezdze
                rownie obiachowym samochodem rownie obciachowej tu ( w Polsce) marki wiec
                pewnie przez moja mentalnosc kazda wypowiedz bedzie tu nie na miejscu .
                • dr.rocco Re: BMW M3 24.07.06, 17:19
                  Wasiek co to za marka ? , bo moze sie nie znam :)
          • cimokio Re: BMW M3 24.07.06, 20:54
            cos w tym jest auto dla prawdziwych facetow z wielkimi jajami to m5
          • typson Re: BMW M3 28.07.06, 23:18
            nie ma jak opinia ciecia, ktory takich aut nawet na ulicy nie widuje
    • arek.234.ns Re: BMW M3 27.07.06, 11:50
      BMW M3 to zajebiste auto jednak ja osobiscie wolałbym Audi RS4
      • computerland1 Re: BMW M3 27.07.06, 12:32
        nigdy nie prowadzilem audi, ale mam 320 i jezdzi sie swietnie.

pzdr

abc.
        • kamil01233 Re: BMW M3 27.07.06, 12:54
          Ja od audi RS4 i S4 wolałbym audi A4 3.2 fsi quattro. Lubię jak samochód z
          mocnym silnikiem wygląda niepozornie.
    • vafancullo Re: BMW M3 29.07.06, 10:18
      do preferujacych audi s4/rs4:

co w jezdzie audi przypadlo Wam bardziej do gustu w porownaniu do przejazdzki m3?
      • non_plus_ultra Re: BMW M3 29.07.06, 12:28
        vafancullo napisał:

> do preferujacych audi s4/rs4:
        >
        > co w jezdzie audi przypadlo Wam bardziej do gustu w porownaniu do przejazdzki
        m
        > 3?

wlasnie wlasnie - tez chetnie sie dowiem bo sam nie jezdzilem RS4 a tu sporo
        osob o zdecydowanch pogladach
        • p_iki Re: BMW M3 31.07.06, 09:51
          no niby M3 daje wiecej frajdy,fakt, ale ja juz jestem po 30-tce wiec szukam
          rowniez auta na 2 doroslych plus dziecko ;-)) plus naped na 4 noi ten silnik..
          wiem ze ciezko porownywac do M3 bo ma 8 garnkow ale chodzi naprawde niesamowicie..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka