omd54 28.07.06, 10:43 Witam, jestem od niedawna posiadaczką fabki i właśnie zbliża się przegląd techniczny samochodu, mam prośbę, może ktoś poleci jakiś zaufany warsztat w Warszawie, gdzie fachowo zrobią przegląd, pozdrawiam - Monika Link Zgłoś Obserwuj wątek
fredoo Re: serwis w Warszawie 28.07.06, 11:03 Jak nie chcesz mieć kłopotów to nie rób przeglądów.Zajżyj do książki serwisowej co należy wymienić po przebiegu jaki masz i zrób to,ale nic więcej. Link Zgłoś
pcern Re: serwis w Warszawie 07.08.06, 08:06 Proponuję wykluczyć POL-MOT Auto z Ursynowa (autoryzowany!) bo są nierzetelni i naciągają klientów. Chciałem w ramach gwarancji naprawić uszkodzoną klimatyzację. Dokonano dwóch napraw płatnych (rzekomo wymieniano elementy eksploatacyjne), które nie przyniosły absolutnie żadnych pozytywnych rezultatów. W końcu udałem się z autem do serwisu Auto-Wimar. Usterka została nieodpłatnie usunięta (różnica w działaniu była diametralna!), jednak osłaniając wcześniejszy serwis i broniąc dobrego imienia firmy powiedzieli, że nic nie zrobili. Podobno tylko oczyścili skraplacz. Dodatkowo radzę udać się do wcześniej sprawdzonego serwisu, bo jakiekolwiek reklamacje u przedstawicielstwa Skody w Polsce lecą prosto do kosza. Nie odpowiadają na maile. Link Zgłoś
norbi75 Re: serwis w Warszawie 30.09.06, 22:30 Tylko nie AutoWimar! Słyszałem, że na ul. Syreny jest w porzadku i niezbyt drogo. Pozdrawiam, N Link Zgłoś