foxer696 09.08.06, 11:51 Hej Czy ktoś wie gdzie można znaleźć aktualną czarną liste? pzdr Link Zgłoś Obserwuj wątek
liveforever Re: Czarna lista stacji paliwowych 09.08.06, 12:01 Kiedyś była gdzieś na onecie ale nie mogę znaleźć Ale jest też tutaj www.akumulator.pl/showpage.php?pageID=10&idgtxe2=1084 choć wydaje mi sie ze to tylko czesc prawdy!!!! Link Zgłoś
pavulon78 Re: Czarna lista stacji paliwowych 09.08.06, 20:23 Na stronie instytucji która kontroluje stacje. Na dole strony jest plik do ściągnięcia. www.uokik.gov.pl/pl/jakosc_paliw/wyniki_kontroli_jakosci_paliw/kontrola_stacji_paliw/ Link Zgłoś
osman71 Re: Czarna lista stacji paliwowych 09.08.06, 21:12 Jakoś te listy i kontrole mnie nie przekonują. Ja np już nigdy n ie zatankuję na NESTE, chociaż mają wystawiony w dystrybutorze certyfikat. Tankowałem tam ponad rok i było OK, a później kilka razy pod rząd wyskakiwał błąd w komputerze odnośnie paliwa i za każdym razem było to paliwo właśnie z Neste. Zmieniłem stację na S..L i od ponad pół roku mam spokój! Link Zgłoś
mejson.e Neste 09.08.06, 22:59 osman71 napisał: > Jakoś te listy i kontrole mnie nie przekonują. Ja np już nigdy n ie zatankuję > na NESTE, chociaż mają wystawiony w dystrybutorze certyfikat. Tankowałem tam > ponad rok i było OK, a później kilka razy pod rząd wyskakiwał błąd w komputerze > > odnośnie paliwa i za każdym razem było to paliwo właśnie z Neste. Zmieniłem > stację na S..L i od ponad pół roku mam spokój! No to miałeś pecha albo awarię komputera ;-) Tankuję co tydzień na Neste od dwóch lat i nigdy nie miałem żadnego problemu ani przepału. Ale komputer mam marny - to tylko Panda... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Link Zgłoś
etom Re: Czarna lista stacji paliwowych 09.08.06, 23:45 Lista stacji kontrolowanych stycz.-grudz.2005r tiny.pl/mmk5 (xls) tiny.pl/mghq (pdf) Link Zgłoś
etom Re: Czarna lista stacji paliwowych 09.08.06, 23:47 Raport IH podsumowujący wyniki kontroli w 2005r tiny.pl/mght (doc) Link Zgłoś