Dodaj do ulubionych

boczne lusterko:-))

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 15:04
Wczoraj jakiś łobuz przetrącił boczne lusterko w moim śliczniutkim,
nowiuteńkim opelku i tu mam pytanie, ile kosztuje w serwisie opla naprawa
takiego lusterka bądź montaż nowego; a może bardziej opłacalna byłaby wizyta
w osiedlowym, sprawdzonym warsztacie? Proszę, doradźcie niedoświadczonej
blondynce:))
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: boczne lusterko:-)) IP: 134.65.105.* 18.02.03, 15:47
      okolo 900 zl za kompletne wraz z obudowa
      samo szklo - 200 zl
      dorobione szklo okolo 120 w warsztacie szklarskim kolo Dw Centralnego - ul Panska?
      • Gość: Zofija Re: boczne lusterko:-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.03, 15:53
        Dzięki:)) Samo lusterko jednak jest całe, obudowa też, ale uszkodzony jest ten
        tunelik przytwierdzający lusterko do samochodu, no i rzecz jasna druciki w
        środku.
        • Gość: Michal Re: boczne lusterko:-)) IP: *.telia.com 18.02.03, 21:02
          Ale ceny to sa jak czesci do Rols Royca.Dokladnie na zachodzie troszke wiecej
          jak polowa tego co sobie zycza w kraju.Pzdr.Michal
          • Gość: d Re: boczne lusterko:-)) IP: 134.65.105.* 19.02.03, 11:56
            do mojego starego saaba kosztowalo na "zachodzie" 374 euro za kompletne lewe (Wlochy)
            samo szklo podklejone kawalkiem plastiku tylko .... 90 euro (Szwajcaria)
            do Twingo kolezanki powyzej 200 euro (ale proste bez elektryki i niepodgrzewane.)
            • Gość: Zofija Re: boczne lusterko:-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.03, 13:51
              Ludzie, ja nie chcę na "zachodzie"-chcę tu w Warszawie i to szybko, bo jak mnie
              urocza policja złapie to co:)) A strasznie ich pełno nagle jakoś,hm :-))
              • Gość: eve Re: boczne lusterko:-)) IP: *.acn.pl 19.02.03, 21:46
                jedz to motopartnera na grochowskiej- tam maja prawie wszystkie części , dość
                tanio, ja kupiłam wczoraj lusterko do twingo za 127 zł a nie za 200 euro!!
                • Gość: Zofija Re: boczne lusterko:-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.03, 08:45
                  Dzięki wielkie:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka