xcrashx
12.08.06, 21:51
witam .
W najbiszych dniach zamiezam nabyć auto już dość sporo się rozglądam ale im wiecej czytam, patrze, oceniam i osłuchuje się opini mam wieksze wątpliwości .
Moje wymagania co do auta to 4 dzwi mozliwie jak najekonomiczniejszy , starsze niż 1994 odpadają na 100 % . Moje preferencje to w dużej mieże orginalność ale i rosądek . Raczej kieruje się w strone sedanów , małe mjeskie samochody odpadają właśnie się takiego pozbyłem z myśą o czymś wiekszym .
Biore pod uwage takie marki :
Hyundai Lantra 2 rok jakies 1995 lub młodszy - początkowo byłem przekonany w 100% ze chce to auto głównym atutem byl dlamnie wyglad ale teraz już sam niewiem u mnie w mieście jescze żadnego niewidziałem z tego modelu i podobnego rocznika boje się ,że zdobywanie części może mi zająć sporo czasu i wysiłku no i oczywiśćie szarpnąć po kieszeni .
Mazda 323 rokk 1995 lub nowszy - Wsumie samochod z wyglądu ok ale niedokońca mam przekonania pozatym jest droższy od tych które biore pod uwage a nieukrywam , że cenna dla mnie jest bardzo istotna .
Siena - po opiniach użytkowników starciłem całe zaufanie do tego modelu pozatym spalanie mi zabardo się niepodoba i widziałem już kilka modeli nieżle przeżartych na nadkolach a to są wmiare młode samochody .
Lanos - początkowo odzucilem ten samochod niemjejac zafania do tej marki ktora faktycznie kojazy sie nienajlepej pozatym jest taki typowy ale po opiniach wszedł na czołówke listy główne argumenty to : wygląd (chociaż ich jest duzo i tak cieszy oko) , wmiare młode roczniki z niezbyt duzym przebiegiem no i co wazne bardzo niska cena samego samochodu jak i czesci ktore sa ogulno dostepne .
Chciałbym usłyszeć jakieś knstruktyweopini na ten temat oczywiście jestem otwarty na ewentualne propozycjie etc
raczej niemieckie samochody mi nieodpowiadaja(miedzy innymi sa brzytkie jak noc) to nie jest moj styl pozatym niemam zaufania do tych marek co kto ma (np moj ojciec) zawsze cos z tymi smaochodami jest nietak .