Dodaj do ulubionych

Błagam !!!

23.08.06, 23:17
To jest prośba do wszystkich piszących wiadomości typu "za tyle to możesz
kupić szrot" NIE INTERESUJE MNIE ILE MACIE W PORTFELU ale jeżeli ktoś szuka
samochodu za 5 tyś to nie proponujecie takiego za 20 tyś !!!

Nie każdy ma majątek na samochód i pisząc na tym forum szuka ciekawych
propozycji z pułki która go interesuje.
Obserwuj wątek
    • pupix Re: Błagam !!! 23.08.06, 23:28
      zgadzam się w zupełności, chociaż półka się pisze przez ó :)

jestem zwolennikiem kupowania aut nowych lub prawie nowych i zdarzało mi się pisać takie komentarze ale potem zdałem sobie sprawę że nie każdego stać na nówkę.
      ale z drugiej strony jak ktoś chce samochód za 5tys. (nie ma takiego skrótu "tyś") to ciężko nie odpisać że tylko szrot. Nie ma w tym nic ze złej woli - taka jest prawda i to, że się będziesz na nas wydzierał z żalu, niczego nie zmieni.
    • javus Re: Błagam !!! 23.08.06, 23:37
      musisz sie pogodzic z faktem ze duzo piszacych tutaj to dzieciaki czytajace
      magazyny motoryzacyjne i marzace o pierwszym samochodzie. A ze w magazynach
      motoryzacyjnych pisza glownie o samochdoach najwyzszej klasy to takie tez im sie
      podobaja. Pewnie tatusiowie jezdza fabiami czy innymi samochodami w rozsadnych
      cenach a chlopkaki marza kiedy tato da im sie przejechac i ciagle bezskutecznie
      namawaja na naklejenie na tylna szybe naklejki RACING czy innych Pioneer-ow.
    • pupix Re: Błagam !!! 23.08.06, 23:37
      NIE, cofam poparcie, przeczytałem twojego posta z innego wątku i widzę że jesteś kolejnym amatorem złomu jakiegokolwiek, byle niemieckiego. idę o zakład że nawet jakbyś dysponował 100tys.zł to zamiast nowego auta klasy średniej niższej wolałbyś kupić 2 golfy II i pełnoletnie BMW "bo się nie psują"
    • robert888 jak nie weźmiesz się za swoje niechlujstwo 24.08.06, 08:45
      językowe (i inne pewnie też), to do końca swoich dni będziesz jeździł szrotami.
      I żadne wznoszenie błagań tu nie pomoże.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka