Dodaj do ulubionych

Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskórniaki

06.09.06, 19:33
Mój znajomy kupił sobie nowego Nissana Almerę. Ale żeby było ciekawie,
wcześniej chodził po znajomych i skamlał o pożyczkę kilku tysięcy, bo mu
brakowało na klimę. Oczywiście z mężem nie pożyczyliśmy mu, ale widać znalazł
jakiegoś jelenia, bo dokonał zakupu. Żeby było mało, ten burak chwali sie
teraz wszystkim, że kupił samochód za wszystkie oszczęności i jakby go było
stać, to by kupił Corollę. Dodam, że facio nie ma zdolności kredytowej, a
pakuje się w zakup nowego samochodu. Co o tym myślicie? Bo ja uważam, że to
nie jest normalne.
Obserwuj wątek
    • ramonka27 Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 06.09.06, 19:33
      A na paliwo mu starczy???
      • clara.barson Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 17:01
        ramonka27 napisała:

> A na paliwo mu starczy???

Ja wdrożą program 'wędlina raz na tydzień' to starczy.
    • reniatoja Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 06.09.06, 20:22
      No, kupowanie nowego drogiego auta za pozyczone pieniądze plus wszystkie
      zaskórniaki to jakiś absurd.
    • wujo_prezio Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 06.09.06, 20:32
      Absurdem jest kupowanie samochodu na ktory nie mozesz zarobic w rok. To co zrobil facio jest dokumentnym kretynstwem!
    • sven_b Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 06.09.06, 20:52
      Wolny kraj.
      • maniatchek Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 06.09.06, 20:55
        sven_b napisał:

> Wolny kraj.

To idz zrob kupe na srodku glownej ulicy.
        Wolny kraj.
        • sven_b Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 06.09.06, 21:22
          Dzieki stary. Inaczej pojmuje swobode wyboru.
        • bbso Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 09:29
          No tak co to za wolność skoro każdy pieseczek piesiunio pupilek dupelek i każde
          barachło na czterech nogach i szczekające moze się zesr.. gdzie chce nawet na
          ŚRODKU GŁÓWNEJ ULICY .....
    • maniatchek Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 06.09.06, 20:55
      clara.barson napisała:

> Mój znajomy kupił sobie nowego Nissana Almerę. Ale żeby było ciekawie,
      > wcześniej chodził po znajomych i skamlał o pożyczkę kilku tysięcy, bo mu
      > brakowało na klimę. Oczywiście z mężem nie pożyczyliśmy mu, ale widać znalazł
      > jakiegoś jelenia, bo dokonał zakupu. Żeby było mało, ten burak chwali sie
      > teraz wszystkim, że kupił samochód za wszystkie oszczęności i jakby go było
      > stać, to by kupił Corollę. Dodam, że facio nie ma zdolności kredytowej, a
      > pakuje się w zakup nowego samochodu. Co o tym myślicie? Bo ja uważam, że to
      > nie jest normalne.

Debil
    • w_r_e_d_n_y wscibska baba w oknie !!!!!!!! 06.09.06, 21:03
      clara.barson napisała:

> Mój znajomy kupił sobie nowego Nissana Almerę. Ale żeby było ciekawie,
      > wcześniej chodził po znajomych i skamlał o pożyczkę kilku tysięcy, bo mu
      > brakowało na klimę. Oczywiście z mężem nie pożyczyliśmy mu, ale widać znalazł
      > jakiegoś jelenia, bo dokonał zakupu. Żeby było mało, ten burak chwali sie
      > teraz wszystkim, że kupił samochód za wszystkie oszczęności ...... Dodam, że
      > facio nie ma zdolności kredytowej, a pakuje się w zakup nowego samochodu. Co
      o tym myślicie? Bo ja uważam, że to nie jest normalne.

nienormalni to sa ci co zagladaja innym do portfela i pouczaja ich jak maja sie
      rzadzic swoimi pieniedzmi
      gdybys sie w taki sposob interesowala moimi zakupami to dalbym w dziub i po
      krzyku

PS
      chociaz to bez znaczenia ,ale zawsze kupuje auta za gotowke (wlasna)
      • clara.barson Re: wscibska baba w oknie !!!!!!!! 06.09.06, 21:10
        w_r_e_d_n_y napisał:

> nienormalni to sa ci co zagladaja innym do portfela i pouczaja ich jak maja sie
        >
        > rzadzic swoimi pieniedzmi
        > gdybys sie w taki sposob interesowala moimi zakupami to dalbym w dziub i po
        > krzyku
        >
        > PS
        > chociaz to bez znaczenia ,ale zawsze kupuje auta za gotowke (wlasna)

O, męski bokser?
        Pewnie ci nie staje? Mam racje?
        • swoboda_t Re: wscibska baba w oknie !!!!!!!! 06.09.06, 21:15
          Almera ma klimę w standardzie - cienka prowokacja, jakiś problemik ze sobą
          mamy? Twój chłop nie wie co to łechtaczka? Mam rację?
          • red_qublik Re: wscibska baba w oknie !!!!!!!! 06.09.06, 21:57
            swoboda_t napisał:

> Almera ma klimę w standardzie - cienka prowokacja, jakiś problemik ze sobą
            > mamy? Twój chłop nie wie co to łechtaczka? Mam rację?

12 letni pedalek moze nie wiedziec co to lechtaczka.
            bez.odbioru
          • agulha Re: wscibska baba w oknie !!!!!!!! 06.09.06, 23:04
            Autorka wątku zapewne pisze po prostu to, co jej powiedział znajomy. A mógł
            nakłamać (o tej klimie).
            Ja też uważam, że trzeba być niespełna rozumu, żeby kupić samochód za wszystkie
            pieniądze. Ale to jeszcze pikuś, to sprawa kupującego. Natomiast żeby usiłować
            pożyczyć od ludzi pieniądze na taki zakup (z czego niby zamierzał oddać?), to
            trzeba być wyjątkowym tupeciarzem.
        • w_r_e_d_n_y Re: wscibska baba w oknie !!!!!!!! 06.09.06, 21:55
          clara.barson napisała:

> w_r_e_d_n_y napisał:
          >
          > > nienormalni to sa ci co zagladaja innym do portfela i pouczaja ich jak ma
          > > ja sie rzadzic swoimi pieniedzmi
          > > gdybys sie w taki sposob interesowala moimi zakupami to dalbym w dziub i
          > > po krzyku

> O, męski bokser?

nazwij to sobie jak chcesz - glupota nie wybiera plci

> Pewnie ci nie staje? Mam racje?

przy tobie ? - na 100% nie
    • derduch Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 09:05
      Ten kto w potocznej mowie używa "zdolność kredytowa" jest pojebańcem na maksa.
      • clara.barson Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 17:00
        derduch napisał:

> Ten kto w potocznej mowie używa "zdolność kredytowa" jest pojebańcem na maksa.

A ten kto nie ma zdolności kredytowej jest ostatnim pariasem.
        • derduch Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 17:24
          Bardzo się mylisz, nie masz pojęcia o życiu. Znam ludzi co zarabiają ponad
          1000pln dziennie, a oficjalnie ze 3000 na miesiąc, według banku ich <nie napisze
          tego> jest zerowa, a w praktyce to zamozni ludzie u których mogłabys ewentualnie
          sprzątać.
          • clara.barson Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 17:29
            derduch napisał:

> Bardzo się mylisz, nie masz pojęcia o życiu. Znam ludzi co zarabiają ponad
            > 1000pln dziennie, a oficjalnie ze 3000 na miesiąc, według banku ich <nie na
            > pisze
            > tego> jest zerowa, a w praktyce to zamozni ludzie u których mogłabys ewentu
            > alnie
            > sprzątać.
            >

Chciałeś napisać 'normalni oszuści'?
            • derduch Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 09.09.06, 06:02
              clara.barson napisała:

> Chciałeś napisać 'normalni oszuści'?

Żadni oszuści, poprostu nie są kretynami zeby płacić podatki na ten kaczo-koński
              burdel.
    • iberia30 Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 09:09
      co cie interesuja czyjes finanse?Nos w sos i tyle.
      • clara.barson Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 17:01
        iberia30 napisała:

> co cie interesuja czyjes finanse?Nos w sos i tyle.

A co cię to interesuje? Znajdź sobie chłopa i ochłoń.
        • iberia30 nie karmic trolla 07.09.06, 17:26
          clara.barson napisała:

> A co cię to interesuje? Znajdź sobie chłopa i ochłoń.

??? brak argumentow?Zegnam.

• clara.barson Re: nie karmic trolla 07.09.06, 17:29
            iberia30 napisała:

> clara.barson napisała:
            >
            >
            > > A co cię to interesuje? Znajdź sobie chłopa i ochłoń.
            >
            > ??? brak argumentow?Zegnam.
            >

Spadaj laluniu.
            Idź się podrap jak cię swędzi.
    • glide22 Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 09:17
      Ja myślę, że to jego sprawa w jaki sposób auto kupuje. Ja na przykład mam
      samochód na kredyt- zarabiam sporo i po roku odkładania mógłbym kupić za got. w
      salonie, ale nie chce mi się czekać. Stać mnie na kredyt i wolę częsciej
      zmieniać samochód.
      Uważam jeszcze, że po prostu zazdrość Cię chwyciła...
    • grogreg Moze nie tyle nienormalne co... 07.09.06, 09:35
      ...glupie.
      Ludziska kupuja samochody powyzej swoich mozliwosci fanasowych. Nie biora pod
      uwage, ze za benzyne trzeba bedzie placic, ze za przeglady trzeba bedzie
      placic, ze kredyt trzeba bedzie splacic, a samochod ubezpieczyc.
    • edek40 Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 09:50
      Ja na przyklad mam kredyt na dom. Jednak zanim go zaciagnalem tez wszystkim opowiadalem, ze nie mam zdolnosci kredytowej. Wiesz, skarbowka tylko czeka na donosy wscibskich "przyjaciol" i znajomych. Taki, co zapewne wiesz, uwielbiaja pakowac swoj nochal w nie swoje sprawy.
      • programistajava Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 12:42
        Gdyby kolo maila kase alew bals sie US i sciemnial ze nie ma, to napewno by nie
        bral za gotowke. Wzialby na kredyt i splacil po x latach z palcem w pupie i sie
        nei wyglupial w pozyczki po znajomych...przepraszam juz nie beda jego znajomymi
        bo sie obraza :D.
        Jesli to prawda to teraz ten kolo przyjdzei do was po pozyczke na chleb bo mu
        braknie :D
    • elvis_lives Samochód to nie inwestycja 07.09.06, 11:55
      Jedni kupują sobie większe mieszkania, inni podróżują, niektórzy robią to i to,
      można też wydawać kasę na różne inne rzeczy. W zakupie auta i jego posiadaniu ma
      znaczenie także frajda, jaką się z tego ma. Gdybay tak nie było, to wszyscy
      mieliby dacie logan, bo to rozsądne auto.
    • kocie-hafty Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 12:52
      Całe oszczędnosci można dać Rydzykowi.
      Kupować auto - grzech ciężki.
      • programistajava Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 12:57
        Wiekszy grzech to dac kase osobie wykorzystujace je w zlej intencji :D
        • kocie-hafty Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 13:12
          > Wiekszy grzech to dac kase osobie wykorzystujace je w zlej intencji :D

Masz na myśli dealera samochodowego ?
          • programistajava Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 14:03
            > Masz na myśli dealera samochodowego ?
            Akurat mialem na mysli ojca R. z Torunia :D
    • a-ndrzej Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 07.09.06, 23:04
      Przyszedl do Ciebie po pozyczke, wiec pewnie dosc bliski znajomy? Ty
      mu"oczywiscie nie pozyczylas" a teraz jeszcze opisujesz jaki to baran. Gowno
      cie obchodi co zrobil ze swoimi w koncu pieniedzmi. Jakby pozyczyl i nie oddal
      to inna sprawa. Ale tak to raczej nie twoj interes.
      Co to za powalony kraj, ze zawsze czyjes pieniadze liczy jego sasiad. Jak masz
      dwa samochody i dom to nie jestes zaradny, tylko kazdy ma cie za zlodzieja. Jak
      jestes 40 letnim obsrancem w jednych portkach, to jestes uczciwy i porzadny.
    • max39 Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 08.09.06, 17:47
      w naszym biednym kraju to normalka
    • jusytka zawiść 08.09.06, 18:04
      Mam wrażenie, że jakaś zawiśc przez ciebie przemawia, tak dobrze sie orientujesz
      w jego sutuacji finansowej? To jego sprawa na co wydaje pieniądze przez siebie
      zarobione ...
    • x-x-x_extreme_energy Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 08.09.06, 18:05
      A czy to normalne interesować się czyimś życiem bardziej niż swoim?

Twój interes w tym wszystkim skończył się na niepożyczeniu pieniędzy, więc o co
      Ci biega? Gdybyś pożyczała, to miałabyś prawo wiedzieć na co i po co, a tak co
      Ci do tego?
      Nie masz się czym zająć?
      W dodatku jesteś tak ograniczona, że nie możesz przyjąć do wiadomości, iż
      ludzie mają zgoła inne zdanie niż Ty.
      Chora jesteś i tyle, widocznie jeszcze nikt Cię w tym nie uświadomił.
      Zastanów się nad tym, jeśli masz czym.
      Nienormalny jest ktoś kto chciałby kontrolować czyjąś wolę (tu czytaj: kupno
      auta przez Twojego znajomego - zresztą już chyba wroga). On kupił auto, on
      będzie miał problem z jego utrzymaniem (skoro za ostatnie pieniądze, w dodatku
      pożyczone...).
      Ale Ty i tak wiesz swoje. Proszę bardzo. Jednak z mojego punktu widzenia jesteś
      tylko wredną małą babą, która zazrości wszystkim wszystkiego wokół.
    • callafior [AntiTroll] [n/t] 08.09.06, 23:18

• expertyzer Zgłosiłem wątek do kasacji. 09.09.06, 01:12
      :D
      • clara.barson Re: Zgłosiłem wątek do kasacji. 09.09.06, 14:29
        expertyzer napisał:

> :D

Uważaj żebym ja ciebie nie zgłosiła do Tworek.
        • zgryzliwy1 Re: Zgłosiłem wątek do kasacji. 09.09.06, 23:56
          clara.barson napisała:

> Uważaj żebym ja ciebie nie zgłosiła do Tworek.

widac masz tam znajomosci
          • glide22 Re: Zgłosiłem wątek do kasacji. 11.09.06, 09:09
            zgryzliwy1 napisał:

> widac masz tam znajomosci

karte stalego klienta :)
    • odin-2 Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskórniaki 09.09.06, 08:07
      .. to zalezy o powierzchni/objetosci skóry-czasami starcza jeszcze na wizyte w
      Salonie Odnowy Fizycznej ...
    • weronka77 Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 11.09.06, 09:18
      Skoro pożyczył nie od Ciebie to nie masz powodów do zmartwień ponieważ Twoje
      fundusze pozostały nienaruszone;-)Może znajomy jakoś sobie poradzi i wcale z
      jego finansami nie jest tak żle jak prognozujesz?
      • des4 Re: Czy to normalne kupić auto za ostatnie zaskór 11.09.06, 10:42
        Ludzie nie polemizujcie z kolejnym klonem niebanalnego...jak to było....nie
        dyskutuj z idiotą, najpierw cię sciągnie do swojego poziomu, potem pokona
        doświadczeniem....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka