Dodaj do ulubionych

Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęcia

17.10.06, 22:52
www.followme.pl/
Obserwuj wątek
    • wallenrode Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 17.10.06, 23:08
      kolejny sukces.
      • izyda102 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 17.10.06, 23:10
        buahahhhaa, walek-chyba wytrzepałeś resztkę szarych komórek
        • wallenrode Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 17.10.06, 23:19
          mi się podoba jak wszystkie Skody oprócz RoomStera.
          uważam że Skoda podbiła rynek Europy w bardzo krótkim czasie i naprawdę robią
          dobre samochody za taką cenę.
          nie wiem czemu sie czepiasz?
          • izyda102 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 00:23
            przeciez to złom dla biedoty z duzym budżetem na marketing
            • apolot Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 07:33
              Złom..???? Jeżdziłas ???? Ciekawe skąd sie to u Ciebie bierze???
              • mameja21 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 08:55
                Nie mam Skody, ale jestem sympatykiem tej marki.
                Jednak na tych zdjęciach wygląda niespecjalnie.
            • dr.wal2 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 08:53
              izyda102 18.10.06, 00:23
              przeciez to złom dla biedoty z duzym budżetem na marketing

jezeli dzisiaj zaczniesz oszczedzac-za kilka lat bedziesz mogl to auto kupic
              jako trzeci wlasciciel,z doswiadczenia wiem ze ci co z biedoty dreia sami
              bardzo cienko przeda i na pozyczonym wrzecionie/kolowrotku.
              • 4wd.fan Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 09:04
                nowego tzw. octawiana moge kupic za dwie pensje - ale nigdy tego nie zrobię
                przez odrazę do skodziarzy i dyzli w samochodach osobowych
                • mceurytos Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 15:56
                  Eee mało rewolucyjna ta Skoda, a tak o samym samochodzie, trochę mało komfortowy
                  i ciasno w nim !!
                • jasmin711 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 20.10.06, 14:28
                  4wd.fan napisał:

> nowego tzw. octawiana moge kupic za dwie pensje

no, to już się pochwaliłeś, dowartościowałeś swoje ego, tylko powiedz:
                  po pierwsze - kogo obchodzi ile zarabiasz ???
                  po drugie - na forum można się przechwalać różnymi rzeczami bo nikt tego nie
                  sprawdzi - ja za swoje 2 pensje mogę kupić Lambo - i co wierzysz mi ???
                  po trzecie - MARSZ DO LEKCJI !!!
    • swoboda_t Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:41
      To mi wygląda na FL, a nie na nowy model. Po pierwsze primo - 4 lata to trochę
      krótko na zmianę, po drugie primo na wizualizacjach widać ledwie zmienione
      auto - nawet udana kontynuacja ma swoje granice i chyba takeigo błedu by nie
      zrobili. Zobaczymy.
      • swoboda_t Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:43
        Ooo, proszę: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e86c179dc1e3211.html :D
    • misza36 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:50
      bardzo ladny samochod mowcie co chcecie mi sie podoba
    • misza36 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:51
      mialem okazje ostatnio jezdzic jako pasazer octavia 2 2.0 tdi naprawde fajny
      samochod dobrze wykonczone wnetrze , dobre wyposazenie a miejsca w srodku tyle
      ile w A4 a moze troszke wiecej
      • derduch Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 18:18
        Wiecej miejsca niż w A4? :-))))) Ludzka głupota jednak nie zna granic :-)))
        Chyba w A3 jesli juz? Jak mozna tanią m-ke VW porównywać w jakikolwiek sposób z
        Audi? To jakaś paranoja. Siedziałes kiedyś wogle w nowym A4, czy tylko w TV
        oglądałes?
        • swoboda_t Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 18:40
          Ja w obecnym A4 nie siedziałem, ale w większym od niej pasku B5 owszem. W obu
          Octaviach też. O ile jedynka jest z tyłu ciasna, o tyle dwójka ma naprawdę
          sporo miejsca - postęp jest znaczny i można się z tyłu czuć swobodnie. Różnica
          między B5 a O II nie rzuca się zbytnio w oczy.
        • pawebdgo Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 19:00
          Dodam jeszcze, ze oprocz miejsca, octavia rs 2.0 tfsi przyspiesza lepiej niz
          audi a4 2.0 tfsi ;) A wogole jak tania marka vw ma sie do tego, ze octavia jest
          drozsza niz vw golf? Wytlumacz mi to? Przeciez octavia ma byc odpowiednikiem
          golfa, a jest drozsza.
        • marilicia Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 17:01
          > Wiecej miejsca niż w A4? :-))))) Ludzka głupota jednak nie zna granic :-)))

Tu prosze sobie sprawdzic wymiary (strona 5):

www.autozeitung.de/images/cars/1512/az25_05_066_VT_Kombi.pdf
          Octavia oferuje wiecej miejsca.
    • spqr5 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 18:46
      czytać , czytać i jeszcze raz czytać.

W pierwszej linijce tekstu pisze, że to FL planowany na koniec 2007 lub
      początek 2008.
    • wujaszek_joe Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 19:19
      ile to auto wzbudza tu emocji :)
    • fransise skoda octawia 18.10.06, 21:07
      skody octawie są bardzo dobrymi samochodami i mogę to wyrazić z pełną
      świadomością gdyż w mojej firmie jest ich sporo i naprawdę codziennie dostają
      spory wycisk.
      konstrukcja jest bardzo sztywna co odczuwa się w szybkiej jeździe , oraz
      zawieszenie dosyć sztywne powoduje że gwałtowne manewry nie wyprowadzą
      samochodu z narzuconego toru jazdy - nagłe wyprzedzanie.
      mogę zdradzić że kilka marek stawało do przetargu i decyzja zapadła na skodę ,
      głównie z powodu ceny do jakości.

pozdrawiam wszystkich kierowców.
      • daniel.jed Re: skoda octawia 19.10.06, 15:25
        Przecież niedawno zmieniali ten burakowóz. Czy w Polsce wciskają jeszcze
        Octavię I ?
        • fransise Re: skoda octawia 19.10.06, 16:15
          kto niby zmieniał ?
    • programistajava Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 15:58
      Czy n akierownicy dalej bedzie to brzydkie ohydne logo skody, nie wiem dlaczego
      ale jak wsiadlem do fabii w salonie to mi sie smaic chcialo z tej kierownicy,
      dizajn z poprzedniej epoki :D
      • ada9611 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 16:12
        ale mi tu niektorych ludzi zal,bic sie o marke samochodu???i znizac ludzi -
        skodziarz,bemowiec.i tak dalej.nie macie innych problemow?wady techniczne,lub
        cos w tym rodzaju?tak mozna tylko w polsce.jak nie o kolor skory to bedziemy
        rasistami o marki samochodu.
        • fransise Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 16:19
          właśnie zauważyłem , sąsiad polecił mi to forum i zaznaczył że takich czasem
          idiotów to ze świecą szukać i widać, że się nie mylił.
          pierwszy raz słyszę okreslenie na samochó burakowóz? cóż jak ktoś jest z okolic
          miasta to mu sie wszystko będzie kojarzyć z burakami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka