wallenrode Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 17.10.06, 23:08 kolejny sukces. Link Zgłoś
izyda102 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 17.10.06, 23:10 buahahhhaa, walek-chyba wytrzepałeś resztkę szarych komórek Link Zgłoś
wallenrode Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 17.10.06, 23:19 mi się podoba jak wszystkie Skody oprócz RoomStera. uważam że Skoda podbiła rynek Europy w bardzo krótkim czasie i naprawdę robią dobre samochody za taką cenę. nie wiem czemu sie czepiasz? Link Zgłoś
izyda102 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 00:23 przeciez to złom dla biedoty z duzym budżetem na marketing Link Zgłoś
apolot Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 07:33 Złom..???? Jeżdziłas ???? Ciekawe skąd sie to u Ciebie bierze??? Link Zgłoś
mameja21 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 08:55 Nie mam Skody, ale jestem sympatykiem tej marki. Jednak na tych zdjęciach wygląda niespecjalnie. Link Zgłoś
dr.wal2 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 08:53 izyda102 18.10.06, 00:23 przeciez to złom dla biedoty z duzym budżetem na marketing jezeli dzisiaj zaczniesz oszczedzac-za kilka lat bedziesz mogl to auto kupic jako trzeci wlasciciel,z doswiadczenia wiem ze ci co z biedoty dreia sami bardzo cienko przeda i na pozyczonym wrzecionie/kolowrotku. Link Zgłoś
4wd.fan Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 09:04 nowego tzw. octawiana moge kupic za dwie pensje - ale nigdy tego nie zrobię przez odrazę do skodziarzy i dyzli w samochodach osobowych Link Zgłoś
mceurytos Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 15:56 Eee mało rewolucyjna ta Skoda, a tak o samym samochodzie, trochę mało komfortowy i ciasno w nim !! Link Zgłoś
jasmin711 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 20.10.06, 14:28 4wd.fan napisał: > nowego tzw. octawiana moge kupic za dwie pensje no, to już się pochwaliłeś, dowartościowałeś swoje ego, tylko powiedz: po pierwsze - kogo obchodzi ile zarabiasz ??? po drugie - na forum można się przechwalać różnymi rzeczami bo nikt tego nie sprawdzi - ja za swoje 2 pensje mogę kupić Lambo - i co wierzysz mi ??? po trzecie - MARSZ DO LEKCJI !!! Link Zgłoś
swoboda_t Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:41 To mi wygląda na FL, a nie na nowy model. Po pierwsze primo - 4 lata to trochę krótko na zmianę, po drugie primo na wizualizacjach widać ledwie zmienione auto - nawet udana kontynuacja ma swoje granice i chyba takeigo błedu by nie zrobili. Zobaczymy. Link Zgłoś
swoboda_t Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:43 Ooo, proszę: www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9e86c179dc1e3211.html :D Link Zgłoś
misza36 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:50 bardzo ladny samochod mowcie co chcecie mi sie podoba Link Zgłoś
misza36 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 17:51 mialem okazje ostatnio jezdzic jako pasazer octavia 2 2.0 tdi naprawde fajny samochod dobrze wykonczone wnetrze , dobre wyposazenie a miejsca w srodku tyle ile w A4 a moze troszke wiecej Link Zgłoś
derduch Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 18:18 Wiecej miejsca niż w A4? :-))))) Ludzka głupota jednak nie zna granic :-))) Chyba w A3 jesli juz? Jak mozna tanią m-ke VW porównywać w jakikolwiek sposób z Audi? To jakaś paranoja. Siedziałes kiedyś wogle w nowym A4, czy tylko w TV oglądałes? Link Zgłoś
swoboda_t Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 18:40 Ja w obecnym A4 nie siedziałem, ale w większym od niej pasku B5 owszem. W obu Octaviach też. O ile jedynka jest z tyłu ciasna, o tyle dwójka ma naprawdę sporo miejsca - postęp jest znaczny i można się z tyłu czuć swobodnie. Różnica między B5 a O II nie rzuca się zbytnio w oczy. Link Zgłoś
pawebdgo Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 19:00 Dodam jeszcze, ze oprocz miejsca, octavia rs 2.0 tfsi przyspiesza lepiej niz audi a4 2.0 tfsi ;) A wogole jak tania marka vw ma sie do tego, ze octavia jest drozsza niz vw golf? Wytlumacz mi to? Przeciez octavia ma byc odpowiednikiem golfa, a jest drozsza. Link Zgłoś
marilicia Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 17:01 > Wiecej miejsca niż w A4? :-))))) Ludzka głupota jednak nie zna granic :-))) Tu prosze sobie sprawdzic wymiary (strona 5): www.autozeitung.de/images/cars/1512/az25_05_066_VT_Kombi.pdf Octavia oferuje wiecej miejsca. Link Zgłoś
spqr5 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 18:46 czytać , czytać i jeszcze raz czytać. W pierwszej linijce tekstu pisze, że to FL planowany na koniec 2007 lub początek 2008. Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 18.10.06, 19:19 ile to auto wzbudza tu emocji :) Link Zgłoś
fransise skoda octawia 18.10.06, 21:07 skody octawie są bardzo dobrymi samochodami i mogę to wyrazić z pełną świadomością gdyż w mojej firmie jest ich sporo i naprawdę codziennie dostają spory wycisk. konstrukcja jest bardzo sztywna co odczuwa się w szybkiej jeździe , oraz zawieszenie dosyć sztywne powoduje że gwałtowne manewry nie wyprowadzą samochodu z narzuconego toru jazdy - nagłe wyprzedzanie. mogę zdradzić że kilka marek stawało do przetargu i decyzja zapadła na skodę , głównie z powodu ceny do jakości. pozdrawiam wszystkich kierowców. Link Zgłoś
daniel.jed Re: skoda octawia 19.10.06, 15:25 Przecież niedawno zmieniali ten burakowóz. Czy w Polsce wciskają jeszcze Octavię I ? Link Zgłoś
programistajava Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 15:58 Czy n akierownicy dalej bedzie to brzydkie ohydne logo skody, nie wiem dlaczego ale jak wsiadlem do fabii w salonie to mi sie smaic chcialo z tej kierownicy, dizajn z poprzedniej epoki :D Link Zgłoś
ada9611 Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 16:12 ale mi tu niektorych ludzi zal,bic sie o marke samochodu???i znizac ludzi - skodziarz,bemowiec.i tak dalej.nie macie innych problemow?wady techniczne,lub cos w tym rodzaju?tak mozna tylko w polsce.jak nie o kolor skory to bedziemy rasistami o marki samochodu. Link Zgłoś
fransise Re: Skoda Octavia III - pierwsze projekty i zdjęc 19.10.06, 16:19 właśnie zauważyłem , sąsiad polecił mi to forum i zaznaczył że takich czasem idiotów to ze świecą szukać i widać, że się nie mylił. pierwszy raz słyszę okreslenie na samochó burakowóz? cóż jak ktoś jest z okolic miasta to mu sie wszystko będzie kojarzyć z burakami. Link Zgłoś