Dodaj do ulubionych

GPS Mio p550

31.10.06, 11:13
nawiązując do wcześniejszego posta..planuję zakupić GPS do auta.moją uwagę zwrócił GPS Mio p550, ponieważ nie jest drogi, a
znajomy powiedział,zeby najprostszej wersji nie kupować, tzn. p350, tylko dołożyć i kupić P550.proszę o wypowiedz ludzi, którzy
używają tego urządzenia, czy jest łatwy w obsłudze, jak sie sprawuje? z góry dzieki
Obserwuj wątek
    • macieklas Re: GPS Mio p550 31.10.06, 19:58
      Witam,
      Ja mam od 6 tyg Mio 550. Poczatkowo po przeczytaniu opini na forach bałem się,
      że będzie mi się wieszał, gubił sygnał itd. Co prawda musiałem wykonać twardy
      reset zaraz po zakupie i to wszystko. Sprawuje się nienagannie, GPS łapie
      sygnał po około 3-5 min na zewnątrz (nigdy w budynku) i nie zdarzyło mi się by
      go zgubił. Jeżeli chcesz korzytsać tylko GPS to ja nie widzę specjalnej
      przewagi MIO550 nad 350. Aha nie używam żadnych polskich lokalizacji, wiem że
      to często powoduje różne problemy.
    • trug Re: GPS Mio p550 31.10.06, 20:43
      www.pdaclub.pl/forum/viewforum.php?f=37
      www.mobilne.net/
    • born2074 Re: GPS Mio p550 31.10.06, 20:54
      mam od 3 m-cy 550, rózni się od 350 tym ze ma Wifi i bluetootha, niczym więcej,
      pytanie do czego bedziesz uzywał palmtopa oprócz nawigacji, wg mnie wadą jest
      słaba bateria zwłaszcza przy działającym gps, a tak w ogóle to fajna zabawka
      zwłaszca że w coraz większej ilości miejcs mozna korzystać z bezpłatnego wifi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka