mondartg 03.11.06, 11:51 Witam mam zamiar kupic żarowki Philipsa, prosze o opinie. Nie wiem czy wybrac te żarówki,troche kosztuja, czy tez inne tansze. Z góry dziekuje!!! Pozdrawiam!!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
skodamoher Re: philips - Power2Night 03.11.06, 11:54 wlasnie parenascie minut temu kupilem zarowki philips H1 +30% po 13 PLN sztuka , nic nadzwyczajnego ale upewnie sie jeszcze wieczorem ogolnie dyskusja na temat zarowek nie ma sensu, to tak jak z olejami silnikowymi, zarowki znanej firmy beda dobre ale jak chcesz jakis super efektow to musisz zmienic reflektory Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: philips - Power2Night 03.11.06, 11:58 ja wymieniłem na +30% w poprzednim aucie i widziałem różnice, w obecnym też wymienię. o tych power2night nie słyszałem ale nie zaszkodzi spróbować. oczywiście nie ma ich w supermarketach, tam mają glównie "xenony" Link Zgłoś
polokokt Re: philips - Power2Night 03.11.06, 13:02 jesli autko ma juz kilka lat najlepszy efekt da wyczyszczenie reflektora od srodka, bo przez ten czas zdazyl sie juz zasyfic. Efekt murowany. U mnie byla wyrazna, nie zadna urojona, roznica w jakosci swiecenia. W jeszcze starszych samochodach mozna pokusic sie o wymiane okablowania do reflektora, bo to z czasem tez traci swoje wlasciwosci i reflektor swieci gorzej. I dopiero na koniec mozna pokusic sie o lepsze zarowki, bo co za sens zakladac je do brudnego reflektora? Osobiscie w nowych reflektorach, gdzie swiatlo rozpraszane jest na lustrze widzialem roznice w jakosci swiecenia. W starszym reflektorze, gdzie swiatlo rozpraszane jest na szkle roznica jesli byla to kosmetyczna. Z polecanych zaarowek to mogę zarekomendowac Philipsa GT150 Pozdrawiam Link Zgłoś
niknejm Re: philips - Power2Night 03.11.06, 17:38 Przetestowałem kilka typów żarówek. Niezłe są (kolejność raczej przypadkowa, bo wszystkie one świecą podobnie): - Philips GT150 - Osram Silverstar +50 - Tungsram Megalight +60 Pzdr Niknejm Link Zgłoś
kodem_pl tez polecam tunsgram megalight! 03.11.06, 18:00 Nie wierzylem, ze mam te same reflektory... Link Zgłoś