Gość: Majek IP: 62.29.248.* 10.04.03, 17:17 podajcie adresy gdzie moge znaleźć ogłoszenia sprzedaży samochodów używanych dziekuje Majek Link Zgłoś Obserwuj wątek
artur.bartczak Re: gdzie szukać ogłoszeń 10.04.03, 17:19 Gość portalu: Majek napisał(a): > podajcie adresy gdzie moge znaleźć ogłoszenia sprzedaży samochodów używanych Ja szukajac samochodu korzystalem z auto.glinki.com/ Tam sa odnosniki do wszystkich wazniejszych serwisow z ogloszeniami - i to bezposrednio do formularzy wyszukiwania (nie trzeba przechodzic przez strone glowna - zawsze to kilka klikniec zaoszczedzonych ;). Dobry sajt do codziennych poszukiwan. Artek Link Zgłoś
Gość: verte Re: gdzie szukać ogłoszeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.03, 19:01 A moze uzywana zza granicy: www.auton.pl Link Zgłoś
polokokt Re: gdzie szukać ogłoszeń 10.04.03, 19:02 jak zza granicy to ja polecam: www.mobile.de/ Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: verte Re: gdzie szukać ogłoszeń IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.03, 19:05 polokokt napisał: > jak zza granicy to ja polecam: > http://www.mobile.de/"target="_blank">www.mobile.de/</a> > Pozdrawiam No to dorzucę: www.autoscout24.com Link Zgłoś