piotrek_ok 27.02.07, 18:55 Ciekawy jestem co jeszcze Koreańczycy wymyślą? Właściwie odpowiedź nasuwa się sama: czas pokaże;) Link Zgłoś Obserwuj wątek
korespondent1 Kia ex_cee'd z płóciennym dachem 01.03.07, 20:53 Jestem pod wrażeniem Koreańczyków. Naprawdę widać,że zależy im na europejskiej karierze. Sorento, Sportage, Picanto to ciekawe auta,mogą stanąć do,nierównej jeszcze,ale coraz mniej im brakuje,walki z europejskimi koncernami. Jeśli każdemu kolejnemu modelowi poświęcą tyle uwagi,co Cee'd-owi,to będzie naprawdę ciekawie Link Zgłoś
zenith700 Re: Kia ex_cee'd z płóciennym dachem 01.03.07, 21:35 Na platformie (płycie podłogowej) Ceed-a powstanie też bliźniaczy Hyundai Arnejs. Tu również ma być kabriolet, tyle że taki cabrio-coupe, czyli z metalowym, składanym dachem. Link Zgłoś
baartur Re: Kia ex_cee'd z płóciennym dachem 02.03.07, 08:55 Witam, W ostatnim czasie koreańczycy trochę się podciągnęli ;) miałem przyjemność jeździć Kia Sorento i wrażenia są jak najbardziej pozytywne to było miłe zaskoczenie. Link Zgłoś
mirgl Re: Kia ex_cee'd z płóciennym dachem 02.03.07, 14:43 Ciekaw jestem jak mechanika w tych autkach co jaki czas przeglądy itp. Ceed wygląda ładnie i może bym się za jakiś czas na coś takiego zdecydował... ma ktoś KIA? Link Zgłoś
narabany.drwal Re: Kia ex_cee'd z płóciennym dachem ... 02.03.07, 14:56 .. czyli szmatowoz ? Link Zgłoś
mirgl Re: Kia ex_cee'd z płóciennym dachem ... 02.03.07, 14:59 narabany.drwal napisał: > .. czyli szmatowoz ? Dla mnie określenie rewelka!!!!! Link Zgłoś
vitaras Re: Kia ex_cee'd z płóciennym dachem ... 03.03.07, 21:59 W dobrych szmatach milej niz w gołym złomie. Link Zgłoś
wallenrode Re: Kia ex_cee'd z płóciennym dachem ... 03.03.07, 22:58 za 50 koła mozna mieć wypasionego Japońca po gwarancji :) Link Zgłoś