Dodaj do ulubionych

Skoda Fabia

IP: *.sieradz.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 02:46
Sluchajcie. Zachecony zwolennikami skody kupilem we wtorek egzewmplarz i nie
przejechalem 200km i sie kolo urwalo. Oczywiscie cale zawieszenie sie pogielo,
ale w serwisie powiedzieli mi, ze ten typ tak ma i zadne reklamacje do Skoda
Auto Polska nie pomoga. Wiec machnalem reka i naprawili mi w ciagu dwoch dni.
Myslalem ze to koniec moich zlych przygod ze skoda a tutaj wczoraj poszedl
pasek rozrzadu, doslownie po 20 km. NIE WIEM CO MAM ROBIC. Nawet nie dali mi
auta zastepczego (proponowali fiata 126). Juz chyba nigdy nie kupie tego
czeskiego gowna. Dalem sie zwiesc tanim promocjom a teraz rzygac mi sie chce
jak patrze w telewizje. O zgrozo...
Obserwuj wątek
    • Gość: Andre Re: Skoda Fabia IP: *.pcplus.com.pl 24.11.01, 20:18
      Jajka sobie robisz?
      • Gość: Andre Re: Skoda Fabia IP: *.pcplus.com.pl 24.11.01, 20:21
        Gość portalu: Andre napisał(a):

> Jajka sobie robisz?

p.s.
        dołącz do wątku "FABIA - opinie użytkowników"

• Gość: Darek Andre - nieuleczalny fanatyk !!! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 20:28
        Autka są lepsze i gorsze. Skody są zaliczane powszechnie do takich sobie.
        Trzeba być skończonym fanatykiem, żeby tego nie zauważać . Życzę więcej luzu.
        Na Skodach świat się nie kończy.
        Nie chciałbym, aby Andre gonił z łomem po mieści i rozwalał auta innycgh marek.
        Sądząc po zaangazowaniu emocjonalnym, tobie Andre to grozi !
        Skoda to naprawdę takie-sobie autko !
        • Gość: Andre Re: Andre - nieuleczalny fanatyk !!! IP: *.pcplus.com.pl 24.11.01, 21:04
          Gość portalu: Darek napisał(a):

> Autka są lepsze i gorsze. Skody są zaliczane powszechnie do takich sobie.
          > Trzeba być skończonym fanatykiem, żeby tego nie zauważać . Życzę więcej luzu.
          > Na Skodach świat się nie kończy.
          > Nie chciałbym, aby Andre gonił z łomem po mieści i rozwalał auta innycgh marek.
          >
          > Sądząc po zaangazowaniu emocjonalnym, tobie Andre to grozi !
          > Skoda to naprawdę takie-sobie autko !

Ależ ja nie twierdzę że Fabia to niewiadomo jakie cudo.
          Pisałem kilkakrotnie że nigdy nie kupuję dwa razy
          tej samej marki. Ciekawią mnie wszystkie samochody.
          A lubiąc własne zdanie, kupuję akurat ta co mnie urzekło.
          Tak było z Fabią.
          Pobujam się góra 3-5 lat i będzie inna marka.
          Nie wiem jaka. Nastąpi jakiś impuls i kupię to coś.
          Posądzanie mnie o fanatyzm jest zabawne.
          Ja i łom, dobre sobie. Jestem dość wyluzowany.
          Potwierdzam moją opiniję że z b.demoludów tylko skoda dokonała czegoś sensownego.
          Szkoda że nie my.
          Nadal nie pojmuję skąd się biorą tak wściekłe i niewybredne ataki na tę markę.
          Ataki te są bardziej zajadłe niż moja niemrawa obrona skody.
          Znaj proporcjum Mocium Panie.
          Pozdr.
          p.s. W moim przypadku z samochodami jest tak jak kobietami.
          (wg.ruskiego przysłowia : wsiech żeńszczyn nie projebiosz, no nużno staratsa)
          Chciałbym mieć je wszystkie. Ale jak ktoś obraża aktualną nażeczoną to przykro.
    • Gość: golf Re: Skoda Fabia IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.01, 20:35
      Gość portalu: Krzysiek napisał(a):

> Sluchajcie. Zachecony zwolennikami skody kupilem we wtorek egzewmplarz i nie
      > przejechalem 200km i sie kolo urwalo. Oczywiscie cale zawieszenie sie pogielo,
      > ale w serwisie powiedzieli mi, ze ten typ tak ma i zadne reklamacje do Skoda
      > Auto Polska nie pomoga. Wiec machnalem reka i naprawili mi w ciagu dwoch dni.
      > Myslalem ze to koniec moich zlych przygod ze skoda a tutaj wczoraj poszedl
      > pasek rozrzadu, doslownie po 20 km. NIE WIEM CO MAM ROBIC. Nawet nie dali mi
      > auta zastepczego (proponowali fiata 126). Juz chyba nigdy nie kupie tego
      > czeskiego gowna. Dalem sie zwiesc tanim promocjom a teraz rzygac mi sie chce
      > jak patrze w telewizje. O zgrozo...

Rzuć to gówno i leć po samochód do Renaulta, pamiętaj kup tylko CLIO.

• Gość: Andre Re: Skoda Fabia IP: *.pcplus.com.pl 24.11.01, 21:11

>
        > Rzuć to gówno i leć po samochód do Renaulta, pamiętaj kup tylko CLIO.
        >
        >
        O o o. Macie przykład obiektywnej opinii.
        Bez emocji.
        Pozdr

• Gość: beznika Re: Skoda Fabia IP: *.lowicz.sdi.tpnet.pl 28.11.01, 14:39
          Gość portalu: Andre napisał(a):

>
          > >
          > > Rzuć to gówno i leć po samochód do Renaulta, pamiętaj kup tylko CLIO.
          > >
          > >
          > O o o. Macie przykład obiektywnej opinii.
          > Bez emocji.
          > Pozdr
          >
          myślę, że te wszystkie ataki na skodę są preparowane przez podupadłych dealerów
          innych marek (np. daewoo itp), którym sprzedaż nie idzie, ich salony wybudowane
          za kredyty zaciągnięte w czasach boomu samochodowego '99 świecą pustkami, nie
          mają co robić to gapią się w monitor i krew ich zalewa, że ludziska "owczym
          pędem" gnają do skody, aby kupić sobie "prawie volkswagena", a nie ich towar -
          markowe auta "made by korea"...
          a przecież skoda robi auta jak inne, wykorzystuje te same podzespoły montowane
          przez producentów "szlachetnych marek"
          Wydaje mi się, że bardziej w tych postach przemawia nasza polska zawiść, że
          czechom udało się pozyskać porządnego inwestora, że nie wpakowali się tak jak
          nasze fso w spółkę z partnerem znikąd...

• Gość: Arti Re: Skoda Fabia IP: *.teleaudio.com.pl 28.11.01, 13:50

> przejechalem 200km i sie kolo urwalo.

Fabia fabią, ale napisz lepiej jak to było. Bo ja myślałem, że z czegoś takiego
      się raczej nie wychodzi z życiem, chyba, że przy 20 na godzinę. Zresztą to jest
      moja najczarniejsza wizja dotycząca jazdy samochodem: jade sobie 140 trasą
      szybkiego ruchu (a tak jeżdżę) i urywa sie przednie lewe koło.
    • Gość: Darius Re: Skoda Fabia IP: 212.160.211.* 28.11.01, 14:06
      Chłopie jak w ciągu 2 tygodni od zakupu poszło Ci kólko bokiem i rozrząd to
      kurna nie ma co się bujać tylko wymieniać autko na nowe i wcale ni koniecznie
      te same, zawsze możesz skorzystać z rękojmi (beknie wtedy finansowo diler nie
      Skoda poland), w sumie co do kólka to sprawa dyskusyjna (teoretycznie nie
      udowodnisz, że nie gmerałęś coś z nim albo nie zaliczyłeś big dziury itp), ale
      rozrząd toż to idealny przykład materiałowej wady istotnej produktu (w końcu
      jest obliczony na jakiś tam przebieg i wcześniej nie ma prawa pójść). Moja
      propozycja zgłoś się do Polubownego Sądu konsumenckiego po doikładne podstawy
      prawne itd itp, wysmaż pisma podstawowe to zgłoszenie usterki z wyrząznym
      żadaniem skorzystania z rękojmi możesz żadać nawet zwrotu gotówy.
    • Gość: SUKA Re: DO KRZYŚKA IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.01, 14:50

> przejechalem 200km i sie kolo urwalo. Oczywiscie cale zawieszenie sie pogielo,
      > ale w serwisie powiedzieli mi, ze ten typ tak ma i zadne reklamacje do Skoda
      > Auto Polska nie pomoga. Wiec machnalem reka i naprawili mi w ciagu dwoch dni.
      > Myslalem ze to koniec moich zlych przygod ze skoda a tutaj wczoraj poszedl
      > pasek rozrzadu, doslownie po 20 km. NIE WIEM CO MAM ROBIC. Nawet nie dali mi
      > auta zastepczego (proponowali fiata 126). Juz chyba nigdy nie kupie tego
      > czeskiego gowna. Dalem sie zwiesc tanim promocjom a teraz rzygac mi sie chce
      > jak patrze w telewizje. O zgrozo...

ŻE TEŻ CHCE CI SIĘ TAKIE BAJKI PISAĆ.I ŻE ZNALAZŁEŚ NAIWNYCH,KTÓRZY W TO WIERZĄ.
      • Gość: Andre Re: DO KRZYŚKA IP: *.pcplus.com.pl 13.12.01, 21:12
        A więc jednak .
        Krzychu kłamczuszek.
        No to kto ma prawdziwego haka na Fabię?
        POZDR.
    • Gość: Ali Re: Skoda Fabia IP: 213.25.84.* 13.12.01, 15:52
      Ilu Krzyśków jest na tym forum ?
      Bo każdy jeździ innym autem, a IP to samo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka