Gość: fan IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 11:27 Ja za polską specjalność niedostrzeganą u innych nacji widzę "gryzienie kierownicy" na tzw."trasie".Na świecie gdzie drogi są normalne i auta średnio o klasę lepsze to zjawisko nie występuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: stado Re: Polska specjalność IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 12:40 Gość portalu: fan napisał(a): "gryzienie > kierownicy" na tzw."trasie". ________________________________ A cóż to takiego łaskawy panie? Link Zgłoś
Gość: Hiszpan Re: Polska specjalność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.03, 13:33 no właśnie ja także nie rozumiem tego pojęcia... chodzi o styl jazdy z piersią opartą o kierownice i nosem opartym o przednią szybę? :) PZDR Link Zgłoś
Gość: zbig Re: Polska specjalność IP: 212.160.128.* 06.05.03, 14:01 Mnie się wydaje,że"gryzienie kierownicy"to styl jazdy,ktory ma za wszelką cenę pokazać,iż na drodze /bez względu na markę samochodu/jest się najszybszym i najbardziej cwanym.Gryzie się kierownicę,aby wyprzedzić za wszelką cenę i nie dać się wyprzedzić przez innych.Wymienione określenie ma wydżwięk oczywiście negatywny. Pozdr Link Zgłoś