Gość: siwy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.05.03, 13:38 CZy warto zakladac przy rocznym przebiegu ok.40000km Ew. jaka instalacje Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Z^2 Re: Lpg do Opla Zafira 1.8 IP: *.opisik.pulawy.pl 06.05.03, 13:51 Gość portalu: siwy napisał(a): > CZy warto zakladac przy rocznym przebiegu ok.40000km > Ew. jaka instalacje A gdzie umieścisz butlę na gaz. Przy całym stanie osobowym w samochodzie nic już nie można do niego wcisnąć. Z^2 Link Zgłoś
Gość: siwy Re: Lpg do Opla Zafira 1.8 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.05.03, 00:20 ogromne dzieki za fachowosc porady!!! chyba ze masz w nim zamontowana kratke 6 i 7 sa jak w zoo Link Zgłoś
Gość: Z^2 Re: Lpg do Opla Zafira 1.8 IP: *.opisik.pulawy.pl 07.05.03, 07:33 Gość portalu: siwy napisał(a): > ogromne dzieki za fachowosc porady!!! > chyba ze masz w nim zamontowana kratke 6 i 7 sa jak w zoo Niestety, kratki nie mam. A ja też chętnie zamontowałbym gazik ale nie mam konceptu gdzie umieścić tą butlę - rezygnować z siedzień na tyle nie mam ochoty (po to własnie kupiłem Zafirę) a innego miejsca nie widzę (może w przyczepce?!) Link Zgłoś
Gość: gaziarz a moze w kolo? IP: *.acn.waw.pl 07.05.03, 10:25 wiem, ze zostaje problem wozenia zapasu, ale: gume lapie sie bardzo rzadko jest usluga assistance pzdr Link Zgłoś
Gość: Z^2 Re: a moze w kolo? IP: *.opisik.pulawy.pl 07.05.03, 10:50 Gość portalu: gaziarz napisał(a): > wiem, ze zostaje problem wozenia zapasu, ale: > gume lapie sie bardzo rzadko > jest usluga assistance > pzdr Przy naszych dziurach w jezdni trudno nie złapać gumy (już zaliczyłem jedną w marcu) - więc rzadko odpada. Koło w Zafirze wisi sobie pod podłogą (robiłem, to wiem) i będzie bardziej narażone na uszkodzenie niż w bagażniku a tego nikt nie chce - wolę nie ryzykować. też pozdrawiam Z^2 Link Zgłoś
upierdek Re: Lpg do Opla Zafira 1.8 07.05.03, 15:33 Kup po prostu nowa zafire (fabrycznie produkowana) na gaz. Masz i siedzenia i bagaznik i kolo zapasowe, a nie masz problemu z glupimi odpowiedziami. Pozdro Link Zgłoś