sum_tzw_olimpijczyk 17.03.07, 09:35 Cóż za ogłoszenie :D www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2391505 Link Zgłoś Obserwuj wątek
piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 13:13 Tylko wsiury z Podlasia mogą się jarac takim starym trupem... Chociaż tam zapewne laski moczą sie na widok takiego "wnętrza"... Link Zgłoś
competer1 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:01 piotr354 napisała: > Tylko wsiury z Podlasia mogą się jarac takim starym trupem... Chociaż tam > zapewne laski moczą sie na widok takiego "wnętrza"... No auto jest akurat a wybrzeża, ale zapewniam cię, że tak wykończonego w środku auta nie będziesz miał nigdy. Chyba, że w Rumunii swoją filię otworzy Alpina i będziesz mógł zamienić swojego Logana na takiego w skórze :D. A teraz poważnie, szacunek dla kogoś, kto tak walczy o wygląd swojego samochodu. Link Zgłoś
piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:06 Ooopss, widac odezwał się urażony właściciel jakiejś limuzyny zza Odry... Link Zgłoś
wallenrode Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:36 ale co ci się nie podoba w tym samochodzie? czy posiadanie BMW z jasną skórą jest czymś złym? a opis jest napisany z jajem - przeciez ta oferta jest dla młodego a nie dla pana w kapeluszu z wąsami. Link Zgłoś
piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:39 Przestań, dopóty tak będziecie myslec to będziemy w Europie traktowani na równi z cyganami, turkami etc.... Link Zgłoś
wallenrode Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 16:21 piotr354 napisała: > Przestań, dopóty tak będziecie myslec to będziemy w Europie traktowani na równi > > z cyganami, turkami etc.... dobry jesteś. czyżbyś uważał że posiadanie samochodu ma odbiór na wizerunek narodu? Link Zgłoś
piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 16:34 Oczywiście - kupowanie 20 letnich gruchotów, import śmierdzących ciuchów z lumpeksów i kradzieże w sklepach od dziesięcioleci wystawiają naszemu narodowi nie najwyższą ocenę... Link Zgłoś
competer1 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 16:48 piotr354 napisała: > Oczywiście - kupowanie 20 letnich gruchotów, import śmierdzących ciuchów z > lumpeksów i kradzieże w sklepach od dziesięcioleci wystawiają naszemu narodowi > nie najwyższą ocenę... Kurde, ale ci zazdroszczę tej możliwości kupowania nówek nieśmiganych z salonu. Wypasione toto, ma powera, skórka pachnie nowością, i w ogóle..... Zajebisty gość musisz być......Nie masz wogóle kompleksów, jesteś taki poukładany, dres jest ci obcy, a od przyciemnionych szyb możesz odwrócić głowę głowę z odrazą i dezaprobatą, bo masz u siebie przyciemniono piecowo.....itd, itd, itd Wydrukuj te swoje posty i idź z nimi do psychologa. Link Zgłoś
piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:02 Nie musisz iśc do psychologa - już zdiagnozowałeś co ci w życiu doskwiera... Link Zgłoś
black_code Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:04 competer1 napisał: > piotr354 napisała: > > > Oczywiście - kupowanie 20 letnich gruchotów, import śmierdzących ciuchów > z > > lumpeksów i kradzieże w sklepach od dziesięcioleci wystawiają naszemu nar > odowi > > nie najwyższą ocenę... > > Kurde, ale ci zazdroszczę tej możliwości kupowania nówek nieśmiganych z salonu. > Wypasione toto, ma powera, skórka pachnie nowością, i w ogóle..... Zajebisty g > ość musisz być......Nie masz wogóle kompleksów, jesteś taki poukładany, dres j > est ci obcy, a od przyciemnionych szyb możesz odwrócić głowę głowę z odrazą i d > ezaprobatą, bo masz u siebie przyciemniono piecowo.....itd, itd, itd > > Wydrukuj te swoje posty i idź z nimi do psychologa. Izyda juz to robi od jakiegos czasu a tu tylko pod coraz to nowymi nickami testuje swoje postepy w leczeniu .Jak widac - zadne Link Zgłoś
piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:39 Nie wiem chłopaczku co ci doskwiera - ale jedno widac na pewno: od małego ze starym postękiwaliście pod dworcem zoo na widok golfików i pasetonów Link Zgłoś
wallenrode Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:59 wiesz co , masz kompleksy. zaglądanie komuś do portfela do jest problem właśnie naszego społeczeństwa - nie wszyscy. tym swoim postem udowodniłeś polskie pochodzenie. myślisz że ci co kupują 20 letnie samochody - głównie sprowadzone bo na polskich drogach nie wytrzymały by próby czasu , to robią to z innych powodów niż z braku pieniędzy? pochodzisz z bardzo zamożnej rodziny czy się już dorobiłeś super kasy i przeszkadza ci etykieta polaka z pieniędzmi? ciekawe , w czym ci przeszkadza jak ktoś ma stary samochód , kupuje rzeczy na grzebałkach czy zakupy robi w liderprice. masz bardzo niską samoocenę i zwalasz to na innych głównie mniej zamożnych tak jakby to oni wyrządzili ci krzywdę. wstydzisz się że jesteś polakiem ze w kraju jest bieda , a kiedy było tak dobrze ze polacy mieli bardzo dobrą opinnię w bogatych krajach? nie przypominam sobie takiego faktu? chyba za Jagiełły gdy granice dochodziły do morza czarnego bo potem przez następne wieki mało mieliśmy powodów do tego by byśmy mogli zaimponować bogactwem. spójrz na Rosję , niby biedni ludzi , zniszczeni ale teraz są też bardzo bogaci że nawet najbogatsi polacy przy nich to pikusie - z ciekawości zobacz jakimi brykami bująją się po Moskwie-a propo wizerunku , a wracając Rosja zawsze będzie potęgą przez swoje położenie i naturalne właściwosci swoich terenów - gaz , ropa , złoto , góry-gdzie jest cała tablica mendelejewa , lasy itp... gdyby niemiecka przedsiębiorczosć i zaradność znajdowałą sie na takich terenach to by byli potentatami na świecie , rosjanie nie umieją z tego skorzystać by ludność miała cos z tego a tylko pewna wartwa -rządzących i lobbystów. i tak samo jest z nami - mamy dobrych inforamtyków , budowlańców i cała rzeszę niezadowolonych .... więc z czym do ludzi sie pytam? śmiejesz sie ze ktoś spzredaje bmw z jasną tapicerką - wiesz co , takich bmw kiedys w nieczech było bardzo dużo - niestety przywędrowały do europy wschodzniej gdzie nie było takich samochodów - poldki fiaty łady skody nie wspomnę o maluchach i trampkach - gdzie nawet o skórze niekt nawet nieośmielił sie pomarzyć. rzyczę ci trochę pokory i różowych okularów. a na koniec ci powiem że 50% sprzedanych nowych samochodów to firmówki , reszta wzięta jest na kredyty z takim wypasem - polskim wypasem. ostatnia sprawa - myślisz ze zagranicą ludzie niek upują używanych samochodów? że wszyscy biorą nówki po 5 latach idą na złom i biora nowe? tam jak ktoś kupuje samochód nie musi spzredawać go po kilku latach jak u nas by mieć na następny.... bo tam stać kazdego na śreednio nowy smaochód - wiem bo mam informacje. ja swój samochód kupiłem od 2właściciela a miał on 12 lat mb190. lekarz-chirurg. wyjedź za granicę i rozjerzyj się czym tam jeźdżą przeicietni ludzie to sie zdziwisz. bogastweo kraju to nie samochody tylko mądrość narodu i gosporaność. Link Zgłoś
piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 19:05 Kompromitujący wywód potwierdzający twoje kompleksy. Czy ja pisałem cos o pieniądzach? Pisałem o nędzy intelektualnej, brakach w wykształceniu, poczuciu godności i dobrym smaku. Do nauki i roboty - a potem sobie kupuj samochód choćby 5-letni... byleby nie stare szroty, śmierdzące ciuchy po starych dziadkach i trupach oraz kradzione części samochodowe, bo to dopiero przynosi ujmę Polakom. ps. jak cie nie stać chocby na 5-latka to jeździj autobusem albo kup coś mniejszego ale nowszego - dbaj o środowisko.... Link Zgłoś
soner3 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 19:16 piotr354 napisała: > Kompromitujący wywód potwierdzający twoje kompleksy. Czy ja pisałem cos o > pieniądzach? Pisałem o nędzy intelektualnej, brakach w wykształceniu, poczuciu > godności i dobrym smaku. Do nauki i roboty - a potem sobie kupuj samochód > choćby 5-letni... byleby nie stare szroty, śmierdzące ciuchy po starych > dziadkach i trupach oraz kradzione części samochodowe, bo to dopiero przynosi > ujmę Polakom. > ps. jak cie nie stać chocby na 5-latka to jeździj autobusem albo kup coś > mniejszego ale nowszego - dbaj o środowisko.... Z medycznego punktu widzenia sprawiasz wrazenie osoby ktora jest gleboko sfrustrowana .To tak jak w sytuacji ze czym bardziej ostentacyjnie prezentujesz swoja niechec do np. gejow tym wieksza mozliwosc ze sam nim jestes .To znany i czesto spotykany przypadek ludzkich zachowan. Nie ma tez zadnego zwiazku miedzy posiadaniem starego samochodu a brakiem wyksztalcenia czy brakiem posiadania dobrego smaku. Mozna z skutecznoscia bliska pewnosci stwierdzic ze masz na tym punkcie duze kompleksy . Link Zgłoś
habudzik Re: Nie mogłem się powstrzymać :D 18.03.07, 14:12 Nie śmiejcie się , zawsze podziwiam takich ludzi którym się chce wkładać tyle pracy . Link Zgłoś