Dodaj do ulubionych

Nie mogłem się powstrzymać :D

17.03.07, 09:35
Cóż za ogłoszenie :D
www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2391505
Obserwuj wątek
    • robert888 nie ty pierwszy, hehe:) 17.03.07, 09:54
      • barylkaq Re: nie ty pierwszy, hehe:) 17.03.07, 12:25
        ciekawe czy dresik gratis?
    • wallenrode ja mu tam wierzę... 18.03.07, 12:53
      środek piękny
      • piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 12:55
        Chyba dla wieśniaków...
        • wallenrode Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 13:05
          rozwiń swoją myśl.
          • piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 13:13
            Tylko wsiury z Podlasia mogą się jarac takim starym trupem... Chociaż tam
            zapewne laski moczą sie na widok takiego "wnętrza"...
            • robert888 piiieeeenkna bejca dżypsy edyszyn. 18.03.07, 13:45
            • competer1 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:01
              piotr354 napisała:

> Tylko wsiury z Podlasia mogą się jarac takim starym trupem... Chociaż tam
              > zapewne laski moczą sie na widok takiego "wnętrza"...

No auto jest akurat a wybrzeża, ale zapewniam cię, że tak wykończonego w środku auta nie będziesz miał nigdy. Chyba, że w Rumunii swoją filię otworzy Alpina i będziesz mógł zamienić swojego Logana na takiego w skórze :D. A teraz poważnie, szacunek dla kogoś, kto tak walczy o wygląd swojego samochodu.
              • piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:06
                Ooopss, widac odezwał się urażony właściciel jakiejś limuzyny zza Odry...
                • wallenrode Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:36
                  ale co ci się nie podoba w tym samochodzie?

czy posiadanie BMW z jasną skórą jest czymś złym?

a opis jest napisany z jajem - przeciez ta oferta jest dla młodego a nie dla
                  pana w kapeluszu z wąsami.

• piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 15:39
                    Przestań, dopóty tak będziecie myslec to będziemy w Europie traktowani na równi
                    z cyganami, turkami etc....
                    • wallenrode Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 16:21
                      piotr354 napisała:

> Przestań, dopóty tak będziecie myslec to będziemy w Europie traktowani na
                      równi
                      >
                      > z cyganami, turkami etc....

dobry jesteś. czyżbyś uważał że posiadanie samochodu ma odbiór na wizerunek
                      narodu?

• piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 16:34
                        Oczywiście - kupowanie 20 letnich gruchotów, import śmierdzących ciuchów z
                        lumpeksów i kradzieże w sklepach od dziesięcioleci wystawiają naszemu narodowi
                        nie najwyższą ocenę...
                        • competer1 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 16:48
                          piotr354 napisała:

> Oczywiście - kupowanie 20 letnich gruchotów, import śmierdzących ciuchów z
                          > lumpeksów i kradzieże w sklepach od dziesięcioleci wystawiają naszemu narodowi
                          > nie najwyższą ocenę...

Kurde, ale ci zazdroszczę tej możliwości kupowania nówek nieśmiganych z salonu. Wypasione toto, ma powera, skórka pachnie nowością, i w ogóle..... Zajebisty gość musisz być......Nie masz wogóle kompleksów, jesteś taki poukładany, dres jest ci obcy, a od przyciemnionych szyb możesz odwrócić głowę głowę z odrazą i dezaprobatą, bo masz u siebie przyciemniono piecowo.....itd, itd, itd

Wydrukuj te swoje posty i idź z nimi do psychologa.
                          • piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:02
                            Nie musisz iśc do psychologa - już zdiagnozowałeś co ci w życiu doskwiera...
                          • black_code Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:04
                            competer1 napisał:

> piotr354 napisała:
                            >
                            > > Oczywiście - kupowanie 20 letnich gruchotów, import śmierdzących ciuchów
                            > z
                            > > lumpeksów i kradzieże w sklepach od dziesięcioleci wystawiają naszemu nar
                            > odowi
                            > > nie najwyższą ocenę...
                            >
                            > Kurde, ale ci zazdroszczę tej możliwości kupowania nówek nieśmiganych z
                            salonu.
                            > Wypasione toto, ma powera, skórka pachnie nowością, i w ogóle..... Zajebisty
                            g
                            > ość musisz być......Nie masz wogóle kompleksów, jesteś taki poukładany, dres
                            j
                            > est ci obcy, a od przyciemnionych szyb możesz odwrócić głowę głowę z odrazą i
                            d
                            > ezaprobatą, bo masz u siebie przyciemniono piecowo.....itd, itd, itd
                            >
                            > Wydrukuj te swoje posty i idź z nimi do psychologa.

Izyda juz to robi od jakiegos czasu a tu tylko pod coraz to nowymi
                            nickami testuje swoje postepy w leczeniu .Jak widac - zadne
                            • piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:39
                              Nie wiem chłopaczku co ci doskwiera - ale jedno widac na pewno: od małego ze
                              starym postękiwaliście pod dworcem zoo na widok golfików i pasetonów
                        • wallenrode Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 17:59
                          wiesz co , masz kompleksy.
                          zaglądanie komuś do portfela do jest problem właśnie naszego społeczeństwa -
                          nie wszyscy.

tym swoim postem udowodniłeś polskie pochodzenie.
                          myślisz że ci co kupują 20 letnie samochody - głównie sprowadzone bo na
                          polskich drogach nie wytrzymały by próby czasu , to robią to z innych powodów
                          niż z braku pieniędzy?

pochodzisz z bardzo zamożnej rodziny czy się już dorobiłeś super kasy i
                          przeszkadza ci etykieta polaka z pieniędzmi?

ciekawe , w czym ci przeszkadza jak ktoś ma stary samochód , kupuje rzeczy na
                          grzebałkach czy zakupy robi w liderprice.

masz bardzo niską samoocenę i zwalasz to na innych głównie mniej zamożnych tak
                          jakby to oni wyrządzili ci krzywdę.

wstydzisz się że jesteś polakiem ze w kraju jest bieda , a kiedy było tak
                          dobrze ze polacy mieli bardzo dobrą opinnię w bogatych krajach? nie przypominam
                          sobie takiego faktu? chyba za Jagiełły gdy granice dochodziły do morza czarnego
                          bo potem przez następne wieki mało mieliśmy powodów do tego by byśmy mogli
                          zaimponować bogactwem.

spójrz na Rosję , niby biedni ludzi , zniszczeni ale teraz są też bardzo bogaci
                          że nawet najbogatsi polacy przy nich to pikusie - z ciekawości zobacz jakimi
                          brykami bująją się po Moskwie-a propo wizerunku , a wracając Rosja zawsze
                          będzie potęgą przez swoje położenie i naturalne właściwosci swoich terenów -
                          gaz , ropa , złoto , góry-gdzie jest cała tablica mendelejewa , lasy itp...

gdyby niemiecka przedsiębiorczosć i zaradność znajdowałą sie na takich terenach
                          to by byli potentatami na świecie , rosjanie nie umieją z tego skorzystać by
                          ludność miała cos z tego a tylko pewna wartwa -rządzących i lobbystów.

i tak samo jest z nami - mamy dobrych inforamtyków , budowlańców i cała rzeszę
                          niezadowolonych .... więc z czym do ludzi sie pytam?

śmiejesz sie ze ktoś spzredaje bmw z jasną tapicerką - wiesz co , takich bmw
                          kiedys w nieczech było bardzo dużo - niestety przywędrowały do europy
                          wschodzniej gdzie nie było takich samochodów - poldki fiaty łady skody nie
                          wspomnę o maluchach i trampkach - gdzie nawet o skórze niekt nawet nieośmielił
                          sie pomarzyć.

rzyczę ci trochę pokory i różowych okularów.

a na koniec ci powiem że 50% sprzedanych nowych samochodów to firmówki , reszta
                          wzięta jest na kredyty z takim wypasem - polskim wypasem.

ostatnia sprawa - myślisz ze zagranicą ludzie niek upują używanych samochodów?
                          że wszyscy biorą nówki po 5 latach idą na złom i biora nowe?

tam jak ktoś kupuje samochód nie musi spzredawać go po kilku latach jak u nas
                          by mieć na następny.... bo tam stać kazdego na śreednio nowy smaochód - wiem bo
                          mam informacje.

ja swój samochód kupiłem od 2właściciela a miał on 12 lat mb190. lekarz-chirurg.

wyjedź za granicę i rozjerzyj się czym tam jeźdżą przeicietni ludzie to sie
                          zdziwisz.

bogastweo kraju to nie samochody tylko mądrość narodu i gosporaność.

• piotr354 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 19:05
                            Kompromitujący wywód potwierdzający twoje kompleksy. Czy ja pisałem cos o
                            pieniądzach? Pisałem o nędzy intelektualnej, brakach w wykształceniu, poczuciu
                            godności i dobrym smaku. Do nauki i roboty - a potem sobie kupuj samochód
                            choćby 5-letni... byleby nie stare szroty, śmierdzące ciuchy po starych
                            dziadkach i trupach oraz kradzione części samochodowe, bo to dopiero przynosi
                            ujmę Polakom.
                            ps. jak cie nie stać chocby na 5-latka to jeździj autobusem albo kup coś
                            mniejszego ale nowszego - dbaj o środowisko....
                            • wallenrode zakończę naszą rozmowę 18.03.07, 19:11
                              tak, masz zupełną rację.

• soner3 Re: ja mu tam wierzę... 18.03.07, 19:16
                              piotr354 napisała:

> Kompromitujący wywód potwierdzający twoje kompleksy. Czy ja pisałem cos o
                              > pieniądzach? Pisałem o nędzy intelektualnej, brakach w wykształceniu,
                              poczuciu
                              > godności i dobrym smaku. Do nauki i roboty - a potem sobie kupuj samochód
                              > choćby 5-letni... byleby nie stare szroty, śmierdzące ciuchy po starych
                              > dziadkach i trupach oraz kradzione części samochodowe, bo to dopiero przynosi
                              > ujmę Polakom.
                              > ps. jak cie nie stać chocby na 5-latka to jeździj autobusem albo kup coś
                              > mniejszego ale nowszego - dbaj o środowisko....

Z medycznego punktu widzenia sprawiasz wrazenie osoby ktora jest
                              gleboko sfrustrowana .To tak jak w sytuacji ze czym bardziej
                              ostentacyjnie prezentujesz swoja niechec do np. gejow tym wieksza
                              mozliwosc ze sam nim jestes .To znany i czesto spotykany przypadek
                              ludzkich zachowan.
                              Nie ma tez zadnego zwiazku miedzy posiadaniem starego samochodu a
                              brakiem wyksztalcenia czy brakiem posiadania dobrego smaku.
                              Mozna z skutecznoscia bliska pewnosci stwierdzic ze masz na tym
                              punkcie duze kompleksy .
    • habudzik Re: Nie mogłem się powstrzymać :D 18.03.07, 14:12
      Nie śmiejcie się , zawsze podziwiam takich ludzi którym się chce wkładać tyle
      pracy .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka