dichter111 16.04.07, 15:57 Mysle, o zakupie Seata Ibizy z 2000, 2001 lub 2002 roku. Kto ma doswiadcznie z tym samochodem? Czy uwazacie, ze warto? Moj znajomy zniecheca mnie, bo twierdzi, ze Ibizy sa usterkowe. Bede wdzieczny za opinie. Pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
daria.1 Re: Seat Ibiza 16.04.07, 16:21 Mieliśmy Cordobę w 1999 rok 1,6 benzyne to takie same samochody .Auto kupilśmy nowe i jezdziliśmu ok 1,5 roku po czym kupili od nas nasi znajomi i jezdzą do dzis .Silnik paliwozerny ale dobrze ciągnął ,padła nam linka sprzegła którą też naprawiali nasi znajomi jeszcze z trzy razy taka wada .Auto trzeszczało i było głośne ,do tej pory nie sprawia znajomym większych problemów takie tam pierdoły .Jeśli jest dobra cena ,autko jest niebite i ma książkę serwisową to można kupić Link Zgłoś
marcin_bemowo Re: Seat Ibiza 17.04.07, 12:47 Dziekuje za opinie. Moze jeszcze ktos cos napisze? Pozdro. Link Zgłoś
moderator10 Re: Seat Ibiza 17.04.07, 13:06 Czy naprawde uzycie wyszukiwarki jest takie trudne? Link Zgłoś
marcin_bemowo Re: Seat Ibiza 17.04.07, 13:18 Do moderatora: uzycie wyszukiwari nie jest trudne, zrobilem to, ale niestety nie znalazlem zbyt wielu informacji na interesujacy mnie temat. Nie rozumiem co jest zlego w tym, ze prosze o informacje. Przeciez forum jest po to zeby sie wymieniac wiedza i doswiadczeniem. Ja zawsze staram sie odpowiadac na pytania innych osob, jesli tylko mam odpowiednia wiedze. Widze, ze chyba na tym forum dyskusja i wzajemna pomoc nie sa mile widziane. Pozdrawiam. Link Zgłoś
miedzymiastowa1 Re: Seat Ibiza 17.04.07, 20:48 Seat ibiza to fajne autko ale niestety elektryka pada a jest dosc droga ja mialem taki przypadek w ibizie z 2000r silniczek 1.4 chcieli odemnie za ta usterke 3000zl udalo sie kupic taniej ale auta sie pozbylem. Jesli juz polecam diselka teraz mam polo z 2001r z tdi i super Link Zgłoś
misza36 Re: Seat Ibiza 17.04.07, 21:35 samochod dobry czesci vw , bardzo ladna linia siliniki tdzi sa najodpowiedniejsze Link Zgłoś