Dodaj do ulubionych

Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka

18.05.07, 15:41
Jezu, wyjątkowo "wsiurski" samochód.
Obserwuj wątek
    • lambeth A skad!! 18.05.07, 17:53
      Zajebista fura!!! Klasyk jak nic!!
      • tetlian Re: A skad!! 18.05.07, 22:33
        Heh, byłem przekonany, że to artykuł o jakiejś drogiej rozrywce trwającej 500
        sekund :)
        • tashunka [...] 19.05.07, 01:29
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • paul_kr Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 17:59
      Jedni wolą jeździć szlifierkami, a inni wolą bzykać wygodnie. Klasyk zawsze
      pozostanie klasykiem, a wsiurem jest ten, co tak mówi o klasykach.
      • jakub.wojewodzki [...] 19.05.07, 14:37
    • antytandeciarz Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 18:03
      zawsze mi sie podobal
      jak widze teraz stare bmw 7 e32 porobione instalki gazowe i mlode wilki w
      srodku to smiech mnie zbiera
      a takich mercedesow jezdzi bardzo malo
      ciezko spotkac to na drodze
      a jak sie juz widzi to sa naprawde zadbane i ciesza oko
      budza respekt i wygladaja naprawde swietnie
      • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 18:33
        Na szczęście SEC ma tylko duże silniki, źle się gazuje, pali jak smok i
        stosunkowo mało ich wyprodukowano - w przeciwieństwie choćby do wspomnianej
        siódemki rzadko jest dosiadany przez target godny Calibry czy Golfa GTI :)
        Kapitalny samochód, zwłaszcza cały czarny (łącznie z kołami). U MB widać pewną
        niekonsekwencję - na przemian robią S coupe piękne i, hmmm, średnie. W140 to
        ordynarna krowa, W215 dzieło sztuki, W216 znów jakby gorszy.

"W126 był też pierwszym seryjnym autem z poduszkami powietrznymi" - a to akurat
        nie jest prawda :)
        • przemekthor Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:26
          ...bo pierwszy byl cadillac eldorado, i to juz w 1975r.
          • habudzik Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:55
            ...i to też niestety nieprawda .
      • habudzik Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 19:04
        antytandeciarz napisał:

> a takich mercedesow jezdzi bardzo malo
        > ciezko spotkac to na drodze

Maaaało??? No jeśli przyrównac do Yarisa to mało .
    • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 18:40
      Wsiurski jest ten, ale lata 80-te to czas przesady równiez w tuningu:
      autoscout24.de/Details.aspx?id=rlaikeqh1jo
    • s-o-j-k-a Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 18:43
      jesli to jest "wsiurski" samochod to ja juz nie wiem gdzie szukac pieknych
      klasykow. dla mnie to extra auto i podoba mi sie zdecydowanie bardziej niz nowe
      mercedesy.no ale to moje zdanie - kazdy ma prawo do swojego.
    • black_code Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 18:46
      aj231 napisał:

> Jezu, wyjątkowo "wsiurski" samochód.

ktory to juz nick izyda ?
      231 -policzyles?
    • colin.mcrae Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 18:50
      nieźle boss mafii zagazowanym sekiem
      • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 19:32
        Hehe, faktycznie - zdjęcie spod klapy psuje cały efekt artykułu :D Nie widzę
        miksera, ale na wtrysk mi to nie wygląda - w tym aucie kompletna porażka!
        Pewnie kupili szrota i podpicowali na potrzeby zdjęć - ja bym tak zrobił :)
        • stuart3 Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 20:12
          Jaka to różnica czy instalacja gazowa to wtrysk, czy mikser??? Jedno i drugie w
          TYM samochodzie to profanacja!!! Auto ma niepowtarzalny charakter to fakt, ale
          coraz trudniej zobaczyć egzemplarz w dodrym stanie.... a szkoda.
          • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:39
            Profanacja to jest instalacja w Ferrari albo innym Astonie - bo to auta drogie,
            ekskluzywne i wyżyłowane. Mercedes to wielkoseryjne auto o zwykłych
            parametrach. Ten konkretny to youngtimer, ale takim autom też przystoi wozić
            balast. To nie gullwing, pagoda czy choćby AMG, tylko auto użytkowe. Sęk w tym,
            że ke-jetronic z lpg to złożony problem, który mało kto potrafi rozwiązać.
            Większość takich aut na gazie to kaszana z mikserem - źle jeździ, dużo pali,
            psuje się. W starym Golfie do przeżycia, ale SEC z takim wynalazkiem to
            porażka. Więc jak ma być zrobione źle, to niech lepiej wóz pozostanie
            benzynowym dla osoby majętnej, a amator taniego luksusu niech sobie kupi beeme
            czy Lexusa - tam prawie każdy potrafi założyć gazociąg.
            • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 23:38
              Trzecie auto:
              www.ekogas.de/galerie.php?galeria=bmw.php
          • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 23:35
            Zresztą nie jest ze mną tak najgorzej - to dopiero magicy:

Pierwsze auto:
            www.ekogas.de/galerie.php?galeria=mercedes.php
            Trzecie auto:
            www.ekogas.de/galerie.php?galeria=bmw.php-

Porszak:
            www.autogastechnik.net/images/inhalt/icom/icom_boxster.html#
            A to w ogóle mistrzostwo świata:
            www.autogastechnik.net/images/inhalt/icom/icom_mazda_mx-8.html#
            -
            Sprzedam

www.chorzow.schronisko.com/
    • szczelina_w_odbycie Fajny, mokro mi się robi jak patrze 18.05.07, 20:05

................
      żeby życie miało smaczek
      raz chłopaczek raz chłopaczek
    • tadim Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 20:43
      500 SEC to bieda-wersja. Wporzo to jest 560 SEC. A ten egzemplarz na zdjęciach ma silnik
      pozwiązywany na plastikowe sznurki. Można było go doprowadzić do przyzwoitego stanui.
      • wallenrode [...] 18.05.07, 21:01
        • sum_tzw_olimpijczyk Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 21:34
          Wallenrode, widzę, że boli Cię ten temat i opinie innych o Mercedesie. Nie dla
          każdego SEC500 to szczyt marzeń, naprawdę. Powiem więcej - nie dla każdego
          szczytem marzeń jest Mercedes w ogóle. Fanom tej marki chyba przesłania ona cały
          świat. Mercedes to nic szczególnego, wozidło jak każde inne, nie ma się czym
          podniecać.
          A forum nie jest miejscem na osobiste wycieczki, tak dla przypomnienia.
          • wallenrode Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 21:44
            to niech to samo obowiazuje autora oraz sceptyków Mistrzu...

ja nie nalatuję na inne marki i nie piszę już że Toyota to Parch czy Suszarka z
            wyzylonym motorkiem 1.4 czy 1.6 ...

widze ze masz problem do mnie i jak ci tak zalezy bardzo możemy sie spotkać i
            pogadać w 4 oczy ....
            • sum_tzw_olimpijczyk Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 21:47
              wallenrode napisał:

> to niech to samo obowiazuje autora oraz sceptyków Mistrzu...
              >
              > ja nie nalatuję na inne marki i nie piszę już że Toyota to Parch czy Suszarka z
              >
              > wyzylonym motorkiem 1.4 czy 1.6 ...
              >
              > widze ze masz problem do mnie i jak ci tak zalezy bardzo możemy sie spotkać i
              > pogadać w 4 oczy ....

Co znaczy "nalatuję" na inne marki? Może ktoś uważa Merca za parch, co z tego?
              Jego prawo, jego zdanie. Swoją drogą - Mercedes też daje kosiarki w stylu 1.4
              czy 1.6.

Co do ostatniego zdania - widzę że się za dużo kolega postów linuxcrazy naczytał :D
              • wallenrode [...] 18.05.07, 22:03
                • wallenrode paniatna? 18.05.07, 22:09
                  • tiges_wiz Re: paniatna? 18.05.07, 22:17
                    nie mnogo uspokojsja ...
                    krasiwoje coupe eta Lada 21106 coupe, jesli nie wierisz, sprasi Waniu na stadionie
                • sum_tzw_olimpijczyk Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:11
                  Nie powiem kto tu robi z siebie większego buraka i buca... Straszenie na forum,
                  no no... Jak dla mnie EOT, zgodnie z zasadą głupka i walki na argumenty. Dobranoc
                  • wallenrode Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:26
                    ja Cię straszę ? no weź sie niezgrywaj.
          • wallenrode wiesz co wSumie 18.05.07, 21:50
            to Ty masz problem , co cie obchodzi moje zdanie i kogos ... obrazilem kogos
            czy jak...

wkurw. jest takie pisanie ze SEC to nic specjalnego - owszem dla amatora nowego
            wozidla to starz parch ale dla konesera to jest najbardziej elegancka coupeta
            jakakolwiek powstala wiec i TY mozesz sobie darowac wycieczke pod moim
            adresem...
            • tiges_wiz Re: wiesz co wSumie 18.05.07, 22:38
              wisz .. ja np. uwazam ze elegancka coupeta to to:
              www.ritzsite.net/300SL/1954_Mercedes_300_SL_Coupe.jpg
              • swoboda_t Re: wiesz co wSumie 18.05.07, 22:45
                Gullwing to bardziej auto klasy GT niż porównywalnej z SEC-iem. Ale i tak np
                W215 jest wg. mnie bardziej elegancki, po prostu piękny - patrząc widzę dzieło
                sztuki użytkowej, a SEC jest "tylko" imponującym samochodem.
            • ppo Czy na tym forum ktoś ma prawo jazdy? 23.05.07, 20:03
              Tzn. czy ma wystarczająco dużo lat, aby prawo jazdy uzyskać? Po wypowiedziach
              niektórych mam poważne co do tego wątpliwości. Auto-Moto to najbardziej
              szczeniackie forum na gazeta.pl
          • habudzik Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 23:43
            sum_tzw_olimpijczyk napisał:

> A forum nie jest miejscem na osobiste wycieczki, tak dla przypomnienia.

A czymże jest pisanie słowa "parch" przed nazwa samochodu ( który jest dla
            kogoś innego jedyny i niepowtarzalny) jak nie osobistą wycieczką ( nie znaosze
            tego określenia ale coż ). Wyobraź sobie że Twoim ulubionym samochodem jest np:
            Seat i masz na jego punkcie bzika a tu taki osioł pisze że to "parch" . Nie
            byłoby problemu gdyby napisał że jemu sie nie podoba , że go nie kreci , że sa
            lepsze ładniejsze i co tam jeszcze lecz pisanie parch ma na celu pośrednio
            uszczypnąć tyle że nie samochód .
            • sum_tzw_olimpijczyk Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 19.05.07, 07:47
              habudzik napisał:

> sum_tzw_olimpijczyk napisał:
              >
              >
              > > A forum nie jest miejscem na osobiste wycieczki, tak dla przypomnienia.
              >
              > A czymże jest pisanie słowa "parch" przed nazwa samochodu ( który jest dla
              > kogoś innego jedyny i niepowtarzalny) jak nie osobistą wycieczką ( nie znaosze
              >
              > tego określenia ale coż ). Wyobraź sobie że Twoim ulubionym samochodem jest np:
              >
              > Seat i masz na jego punkcie bzika a tu taki osioł pisze że to "parch" . Nie
              > byłoby problemu gdyby napisał że jemu sie nie podoba , że go nie kreci , że sa
              > lepsze ładniejsze i co tam jeszcze lecz pisanie parch ma na celu pośrednio
              > uszczypnąć tyle że nie samochód .
              >

I co z tego że tak nazwał? Jego prawo. Każdy może mieć własne zdanie. To nie
              jest osobista wycieczka, ale jak widzę wy (fani gwiazdy) traktujecie tak każdą
              krytykę swojej ukochanej marki.
              • habudzik Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 19.05.07, 09:59
                sum_tzw_olimpijczyk napisał:

> I co z tego że tak nazwał? Jego prawo. Każdy może mieć własne zdanie. To nie
                > jest osobista wycieczka,

Rozumiem że z czystym sumieniem moge na każdy post Iberii odpowiadać że rzygać
                mi sie chce na widok jej samochodu a smród jak po sobie pozostawia sprawia że
                więdnie wszystko dookoła , że takimi samochodami jeżdżą tylko stare mięgwy ?

ale jak widzę wy (fani gwiazdy) traktujecie tak każdą
                > krytykę swojej ukochanej marki.

Dlatego żebyś się nie czepiał napisałem o Seacie ale jak widać wszystko
                sprowadzasz do jednego . Istnieja dwie sprawiedliwości - ta ogólna i Twoja .
                "Sónd sóndem a sprawiedliwość mósi byc po naszej stronie"
            • nirr Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 20.05.07, 17:53
              Widać trudno odróżnic ci "samochód" od "użytkownika". Każdy ma prawo pisać, że
              taki mercedes to parch (i będzie kiał rację) i tyle. Jeżeli uważszasz, że
              dotyczy to "osoby" to z glówką masz coś nie tego...
              • habudzik Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 20.05.07, 23:19
                nirr napisała:

> Widać trudno odróżnic ci "samochód" od "użytkownika". Każdy ma prawo pisać, że
                > taki mercedes to parch (i będzie kiał rację) i tyle. Jeżeli uważszasz, że
                > dotyczy to "osoby" to z glówką masz coś nie tego...

A czym TY mundralo jeździsz ?
      • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:40
        SEC 500 to najlepsza wersja. 560-tka jest bardziej awaryjna, mniej trwała i
        gorzej się prowadzi.
        • swoboda_t Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:55
          P.S.: i tak bym wolał BMW M635 CSi albo E9 CSL :D
          Z merców to beczka coupe - lub jakiś SL sprzed 89 roku. Wszystkie piękne, mniej
          pretensjonalne, bardziej "driver's car".
    • ivymike Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 21:23
      Piękny samochód. Jak będę miał go gdzie trzymać, to na pewno kupię. Szkoda
      tylko, że nie robili wersji z manualną skrzynią. A może wiecie czy można
      przeszczepić manuala z innego modelu Merka?
      • emnit Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 21:39
        Z "milosci" to jezdzi nim moze 5% posiadaczy tego auta. Cala reszta to
        szpanerstwo,ktore chce pokazac, ze ma S-klasse ale ich nie stac na nowszy
        model.
    • 01boryna Mercedes SEC 500 - Auto bez reputacji 18.05.07, 21:42
      Moze to teraz jest i klasyk, ale w Niemczech w polowie lat 90-tych w tym modelu
      widzialo sie albo alfonsa albo cygana. Podobnie jak w Porsche 928. Oba auta
      obowiazkowo czarne i najlepiej biala skora
      • traveler747 Re: Mercedes SEC 500 - Auto bez reputacji 18.05.07, 22:51
        sa ladniejsze autka,ale nie ma sie co czebiac,ze to jezdzil pedal to alfons
        itd.jak ktos zwraca uwage na mode i to co powiedza inni to musialby jezdzic na
        wrotkach, a i tak ktos by powiedzial, ze to nie zdrowe! Fajne auto i tyle.
      • nirr Re: Mercedes SEC 500 - Auto bez reputacji 20.05.07, 17:56
        A dzisiaj to nie? Mnóstwo beemek i mercedesów powożonych jest w Europie zach.
        przez różnego rodzaju element, nie tylko cyganów czy alfonsów...
    • lewartur Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 22:36
      LPG w takim aucie?!!?!??!?! PROFANACJA!!!!!!!!!!!!!!11
      • prodarton Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 15.06.07, 19:22
        Witam serdecznie wszystkich Czytelników Gazety! Na początek kilka uwag
        przychodzących na myśl po przeczytaniu zamieszczonych postów. Niektórym
        proponuję kupić słownik ortograficzny oraz książkę z zasadami interpunkcji,
        budowy zdań itp. Treść i forma niektórych postów jest odrażająca. Druga sprawa
        to wolność słowa a chamstwo.... Trzecia sprawa to brak kompetencji niektórych
        osób w zakresie możliwości wypowiadania się na tematy związane z produktami
        Mercedes-Benz / Daimler-Benz. Nie wyobrażam sobie, bym zabierał głos w sprawach,
        o których nie mam pojęcia. Treść niektórych postów jest naprawdę dobra
        (pozdrowienia dla Kolegi, który wspomniał o W111 !), ale wiele, niestety,
        bulwersuje. Co do cen W126 SEC - nie sądzę, by ktoś kupował to auto, by
        udowodnić komuś, że ma S-klasę. Nie uważam by auto warte ok 35 tyś zł (w wersji
        cabrio nawet ok 100 tyś zł) i spalające ok. 30-40 litrów etyliny na 100 km było
        kupowane przez "szpanerów". Słowo "szpaner", wg mnie, ma zabarwienie pejoratywne
        i dotyczy głównie tych, co udają ludzi, którymi nie są. "Szpaner", moim zdaniem,
        kupuje zdezelowane auto (jakiekolwiek, by nikogo nie urazić. Jestem
        konstruktorem maszyn i urządzeń automatyki i wiem, że nawet projekt
        "najgorszego" auta to mnóstwo pracy bardzo inteligentnych ludzi), "upiększa" je
        w niekonwencjonalny sposób i tłumaczy, że zużyte sprężyny to "sportowe",a kawał
        rury wstawiony w miejsce zeksploatowanego katalizatora czy tłumika to
        strumienica :-) Oczywiście, znam tych, którzy maja zainstalowane porządne
        strumienice i porządne sprężyny sportowe, ale sie tym nie chwalą. Samo ich auto
        mówi za siebie. Skromność to cecha mistrzów. Najwięcej mówią natomiast Ci,
        którzy mają najmniej powodów ku temu, w myśl powiedzenia "mały ptaszek
        najgłośniej ćwierka" :-) Czy wiecie, że genialna magistrala CAN (uważana za
        wytwór ostatnich lat) była seryjnie stosowana w Mercedesie klasy S od 1990 roku?
        Zgadnijcie w jakim modelu? SEC powstawał w latach, kiedy najpierw tworzono
        projekt auta, potem zastanawiano się, gdzie pozyskać materiały, które będą w
        stanie sprostać wymaganiom wynikającym z praw fizyki. Następnie budowano auto. A
        spalanie i koszty były nieważne. To miało być auto najlepsze, zatem i dla
        najlepszych. Wiadomo, kosztowało i spalało adekwatnie do możliwości, a nawet
        więcej, bo to był SEC. Później nadeszły czasy, kiedy to najpierw robiono
        rozpoznanie rynku, ile potencjalny Klient jest w stanie zapłacić za auto oraz
        ilu takich Klientów może być i robiono szacunki zysków. Następnie budowano auto
        dla najliczniejszej grupy (czyt. najbardziej dochodowej), a to nigdy nie była
        tą, która wybrałaby najbardziej niekorzystny stosunek jakość/cena. A
        pamiętajcie, najlepsze (bezwzględnie) produkty powstają w kategorii z
        najniekorzystniejszym stosunkiem jakość/cena (brzmi absurdalnie, ale tak jest).
        Dlaczego? Cena to wartość liczbowa, więc jak każda liczba może dążyć do
        nieskończoności. A jakość? Stan doskonały to wartość stała, popyt duży na to co
        dobre, więc ceny rosną i ułamek stosunkowo mały:-) Wszystkim tym, którzy
        krytykują SECa 500, proponuję usiąść za kierownicą tego wspaniałego auta. Jeśli
        brakuje tu komuś nowoczesnych świecidełek lub naleciałości końca lat 90,
        proponuję wyjąć popielnicę (wykręcamy ramkę dwoma śrubkami, zawsze potem można
        ja ponownie założyć) i zainstalować system nawigacji RNS MFD. Prócz doskonałego
        auta będziecie mieli NaVI, opcjonalnie DVD, Playstation i wiele innych atrakcji.
        Nie sądzę, by ktoś miałby jeszcze niedosyt czegokolwiek w tym aucie. A co do
        instalacji gazowej? Profanacja? TAK! O ile zainstalować nieodpowiedni produkt:-)
        Dobre instalacje były projektowane z myślą o takich autach, ale i odpowiednio
        więcej kosztują. Pozdrawiam wszystkich posiadaczy W 126 (w szczególności SEC
        500) oraz W 107 450 SL !
        • wio4litery Wreszcie jakiś kompetentny post 15.06.07, 23:59
          Fakty a nie licytowanie się obelgami.
          Bierzcie przykład.

w4l
        • zs27000 Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 17.06.07, 12:04
          Brawo, najbardziej konstruktywna wypowiedz jaka ostatnimi czasy zdazylo mi sie
          przeczytac na tym forum. Pozdrawiam.
    • mmaciekg zachciało was sie promować gangsterke?? 18.05.07, 22:58
      ciekawe czy takie same bzdurne historyjki bedziecie pisac jak was jakis gangol
      w eleganckim mercedesie 500SEC okradnie albo pobije.
    • jedenziolo Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.05.07, 23:25
      piekne auto, tylko kto wpadl na pomysl sesji z tym tandetnym kolesiem z
      klamka..?
      • piotrfisz Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 19.05.07, 01:05
        Nie wiem, czy ktoś zwrócił na to uwagę, bo nie chciało mi się czytać wszystkich
        postów, ale SEC wcale nie był pierwszym dużym coupe na bazie s-klasy!! Pierwszy
        był W111 produkowany na przełomie lat 60 - tych i 70 - tych
        • mniklas5 Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 19.05.07, 01:34
          dlaczego z pol swiatka, w pd Kaliforni jezdza nimi rowniec fryzjerki
          • zegnajsmutasie to wiesniackie auto, elity jezdza Leksusami !!!! 19.05.07, 04:10
            mniklas5 napisał:

> dlaczego z pol swiatka, w pd Kaliforni jezdza nimi rowniec fryzjerki
          • ppo [...] 23.05.07, 20:05
        • wallenrode Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 20.05.07, 00:08
          wogóle redaktorzy Gazety zajmujący sie sprawami motoryzacji nadaja się
          conajwyzej na balety a nie do pisania o brykach...

zdjęcia moga być ale opis to żenada - zreszta nawet go nie czytałem o historię
          Mercedesów znam dosyc dobrze.... więc juz nawet nie zwracam uwafi na text ...

• wio4litery Re: Auto z półświatka 21.05.07, 07:34
            wallenrode napisał:

> zdjęcia moga być ale opis to żenada - zreszta nawet go nie czytałem

Gratulacje.
            Krótko mówiąc auto z półświatka w opinii półgłówka.

w4l

Gość portalu: MJ napisał(a):

> Mam nadzieję, że kiedyś w tym kraju będzie drogówka stać co kilometr. Wtedy
            > będzie miło jeździć
            • wallenrode Re: Auto z półświatka 21.05.07, 10:11
              widzisz , ja w przeciwieństwie do Ciebei mam własne zdanie i jak napiszą że
              SECem jeźdżą księża w filmie Życie na Plebanni to wiem ze jest to TYLKO FILM a
              TY łykasz to Pelikan....

Gratulacje - ciekawe jak to jest nie odróżniać rzczywistości od Televizjone!!!

ja .pier.współuczję

• gieroy_asfalta pokażcie lepiej tego El Camino:) 20.05.07, 18:30
      "locha" jest dość popularna, a 'Mino to prawdziwy rodzynek.
    • kirpek rubryka old/yong timer 23.05.07, 21:42
      bardzo fajnie że wysokie zabrały się za klasyki.
      mam nadzieje że bedzie więcej.
      pamiętam swego czasu był polonez coupe
      i średni art. o 125p.
      ale to zdecydowanie za mało.
      jakaś rubryka old/young timer
      mogła by zawitać nie koniecznie co tydzień
      mogło by być raz na miesiąc ale pożądnie.
    • amerykany [...] 23.05.07, 21:47
    • krzych500sec Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 30.09.07, 19:14
      czesc mam sec-a od pieciu lat wymienilem w tym czasie wiele czesci w
      tym silnik na 5.6 litra ale uwazam ze jest to super samochod wyglad
      prezecja no i ten pomruk v8 jest boski.Gro mlodych ludzi mysli ze
      kupi sobie sec-a i ma super sportowy wozek ale ten samochod ma dusze
      i nie jest pojazdem do wyscigow tym sie jezdzi nie warjuje .Moj mnie
      dowiozl na polnoc szkocji i jestem mu wdzieczny.Pozdrawiam
      wszystkich sympatykow mercedesa
      • stg44 Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 01.10.07, 08:03
        witam a ile ci on pali pi razy drzwi
        • krzych500sec Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.02.08, 21:44
          ile to pali? ile wlejesz a tak poważnie to zależy od stylu jazdy w
          mieście od 20-25 litrów a w trasie 120km/h 11-l przy 200 około 15-l
          zaznaczam bęzyny bo niemam w nim gazu i nigdy nie założe pozdrawiam
      • robert888 Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 01.10.07, 09:58
        łoł, w XXI wieku jakis amochód zawiózł gastarbajtera na północ
        szkocji. Das ist wunderbaum he he:)
        No i ten pomruk V8 przez tłumik z Ostrowa:)
        • krzych500sec Re: Mercedes SEC 500 - Auto z półświatka 18.02.08, 21:48
          może i jest to śmieszne dla ciebie ale zrób 23 letnim samochodem
          2700 km nowsze sie psują pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka