Dodaj do ulubionych

do właścicieli fordów w krakowie

IP: *.miechow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 21:57
w najbliższym czasie, będę musiał dokonać pierwszego przeglądu nowego forda
mondeo w Krakowie. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia złe lub dobre z
salonem na ul.Jasnogórskiej w Krakowie. Bardzo prosze o info.Podrawiam AJ

Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: do właścicieli fordów w krakowie 31.05.03, 22:01
      Gość portalu: aj napisał(a):

> w najbliższym czasie, będę musiał dokonać pierwszego przeglądu nowego forda
      > mondeo w Krakowie. Czy ktoś może ma jakieś doświadczenia złe lub dobre z
      > salonem na ul.Jasnogórskiej w Krakowie. Bardzo prosze o info.Podrawiam AJ
      >

jak się zalogujesz i będziesz miał adres gdzie będę mogła ci podać parę typów,
      gdzie i do kogo w Krakowie z Fordem to pogadamy.....
      • Gość: aj Re: do właścicieli fordów w krakowie IP: *.miechow.sdi.tpnet.pl 31.05.03, 22:22
        będę ci bardzo wdzięczny za podpowiedż. Mój adres Jarpolbis1@poczta.onet.pl
        • devote Re: do właścicieli fordów w krakowie 31.05.03, 23:24
          a czemu na forum o tym nie napiszesz?
          co to jakas tajemnica?
    • krakus.mp Re: do właścicieli fordów w krakowie 02.06.03, 09:55
      W Krakowie działa tzw Polska Grupa Dealerów (PGD).Jak masz auto na gwarancji to
      musisz wykonać przegląd w Eurocarze lub Fordzie Partnerze,co nie ma znaczenia
      dla ciebie ,ponieważ to jedna firma pod dwoma szyldami (jeden kapitał).Kiedyś
      był jeszcze jeden dealer Forda (B&S Motor) ale obecnie już nie jest
      autoryzowanym serwisem.Jak Ci się skończy gwarancja,to polecam właśnie B&S
      Motor (ul.Makuszyńskiego)bo naprawiają Fordy nadal i mają tańsze części
      (oryginalne i markowe nie firmowane przez Motorkrafta).Polecam bo sam tam
      serwisuję i wiem że fuszerki nie robią.Pozdrawiam.
      • Gość: aj Re: do właścicieli fordów w krakowie IP: *.miechow.sdi.tpnet.pl 02.06.03, 17:06
        bardzo dziekuje krakusowi.Interesuje mnie czy mogę spokojnie zostawić im
        samochód do przeglądu.Auto jest na gwarancji I przegląd.Pozdrawiam AJ
        • krakus.mp Re: do właścicieli fordów w krakowie 03.06.03, 07:27
          Gość portalu: aj napisał(a):

> bardzo dziekuje krakusowi.Interesuje mnie czy mogę spokojnie zostawić im
          > samochód do przeglądu.Auto jest na gwarancji I przegląd.Pozdrawiam AJ

Przegląd musisz wykonać w autoryzowanym serwisie.Zarówno w Eurocarze jak i
          Fordzie Partnerze obsługa jest miła , autko zabierają na halę a kierowcę
          zapraszają do restauracji.
          Nie ma możliwości asystowania mechanikowi na hali napraw(w przeciwieństwie do
          B&S Motor).Nie wiem jak jest u nich z jakością bo dawno nie wykonywałem tam
          przeglądu.Jak się zdecydujesz i do nich pojedziesz to napisz jak Cię
          obsłużono.Pozdrawiam.
    • Gość: wuj Re: do właścicieli fordów w krakowie IP: 217.8.188.* 03.06.03, 11:06
      Krakowskich nie znam, ale polecam serwis w Nowym Sączu, chyba Wikar sie nazywa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka