Gość: michal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 00:02 witam sluchajcie czy mozna przez granice przewozik karnister z benzyna i ile ewentualnie mozna zabrac do niemiec-czy mozna na pieszym przejsciu przeniesc karnister z benzyna ?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Prezes Re: w karnistrze IP: *.ces.clemson.edu 10.06.03, 00:04 Gość portalu: michal napisał(a): > witam sluchajcie czy mozna przez granice przewozik karnister z benzyna i ile > ewentualnie mozna zabrac do niemiec-czy mozna na pieszym przejsciu przeniesc > karnister z benzyna ?? przeniesc ? a po diabla ? Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: w karnistrze IP: *.dip.t-dialin.net 10.06.03, 01:12 W samochodzie mozna przewiezc w karnistrze 5 litrow czy na pieszo mozna to nie wiem. Link Zgłoś
Gość: misiu Re: w karnistrze IP: *.chello.pl 10.06.03, 06:53 Gość portalu: Joasia napisał(a): > W samochodzie mozna przewiezc w karnistrze 5 litrow > czy na pieszo mozna to nie wiem. Można na pieszo, pod warunkiem, że kaRnister jest zamykany na wiRhajster. Link Zgłoś
Gość: Michal Re: w karnistrze IP: *.telia.com 10.06.03, 07:30 A co wstapiles w szeregi Al Qaidy? Link Zgłoś
Gość: michal Re: w karnistrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.03, 15:26 to jak wkoncu mozna tylko 5l czy wiecej, a napieszo to co to za wijhajster bo niewiem -mi chodzi o zwykly metalowy badz plastikowy karnister z benzyna!20l. albo 10l. Link Zgłoś
Gość: bocian ...a wszystkim chodzi o kanister! IP: 213.76.133.* 10.06.03, 17:26 Gość portalu: michal napisał(a): > to jak wkoncu mozna tylko 5l czy wiecej, a napieszo to co to za wijhajster bo > niewiem -mi chodzi o zwykly metalowy badz plastikowy karnister z benzyna! 20l. > albo 10l. A poza tym to to tak jak z większa iloscią wódki na łba. Nie można ale wszyscy przewożą. Wsadź do samochodu i jedź i nikt się nie powinien czepiać. i tyla. pzdr Link Zgłoś
Gość: Lekito Re: ...a wszystkim chodzi o kanister! IP: *.pustki.gdynia.pl 10.06.03, 20:19 Ale tu ludzie sa mało kapujący :))) Na cale szczescie moj kaRnister na wiRhajster :))) Link Zgłoś
Gość: cytryniec Re: ...a wszystkim chodzi o kanister! IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.06.03, 23:01 Gość portalu: Lekito napisał(a): > Ale tu ludzie sa mało kapujący :))) Na cale szczescie moj kaRnister na > wiRhajster :))) Po prostu napisz,że nie ma czegoś takiego jak kaRnister :) Są i owszem,ale kaNIstry. Link Zgłoś
Gość: michal Re: ...a wszystkim chodzi o kanister! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.03, 00:30 dobra dzieki sproboje Link Zgłoś
Gość: xyz Re: w karnistrze IP: *.teleton.pl 11.06.03, 01:18 Do Niemiec można 10 literków w karnistrze wwieź ze sobą. Czy piesz to nie wiem. Link Zgłoś