Dodaj do ulubionych

PILNE ws.Lexusa IS 300

12.07.07, 22:29
witam, mam mały problem z tylnymi światłami pozycyjnymi oraz podświetleniem
deski rodzielczej w Lexusie.
Problem polega na tym że podświetlenia brak:)
Poszukuję kogoś, poza serwisem, kto byłby w stanie naprawić usterkę.
Może dysponujecie jakimś sprawdzonym kontaktem.
Będę wdzięczna, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • martinez027 Re: PILNE ws.Lexusa IS 300 12.07.07, 23:07
      spoko-mam gdzies namiary na dobry warsztat od lexow!!!Teraz jestem w UK ale za
      tydzien lece do Japonii-dokladnie Tokyo,robilio tam mojego GS i nienarzekam.W
      UK tez jest tego sporo-wlasnie GDZIE ma byc ten warsztat?
    • ekoterrorysta Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 13.07.07, 07:19
      • azjab Re: Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 13.07.07, 13:46
        hehe, dobre:)
        no więc tę wymyśloną usterkę, chciałabym naprawić w W-wie:)
        • azjab Re: Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 13.07.07, 22:33
          no co tam?
          nikt nic nie wie:(
          • superpavo11 jedz normalnie do serwisu nie kombinuj mi tu 13.07.07, 22:50
            p.s ładna z Ciebie mamuśka mniaaam
          • souls_hunter Re: Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 14.07.07, 10:51
            Wydaje mi sie ze lexus nie ma instalacji elektrycznej ktora bylaby diametralnie inna od pozostalych samochodow. Wystarczy wizyta w warsztacie elektrycznym. Byc moze ze jakis bezpiecznik sie spalil ot i cala awaria.
            • azjab Re: Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 14.07.07, 14:43
              no chyba będę zmuszona wrócić do serwisu Lexusa:)
              Niestety, dlatego że policzyli sobie chore kwoty za naprawę usterki, nie
              wiedząc dokładnie co i jak...
              • martinez027 Re: Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 14.07.07, 19:40
                Taka ladna mamusia i niema faceta zeby zajal sie tym problemem?U mnie to bys
                tylko jedzila-nawet paliwa wlewac nie trzeba umiec:)W w-wie to nieznam nikogo
                od lexow,ale najblizej w-wy to w toruniu jest warsztat gdzie sa dobrzy fachowcy
                od elektryki-podobno robili w toyocie a znajomy tez swego lexa tam naprawial i
                zadowolony.Bo w japonii to by Tobie gratis naprawili-takie blondynki to za nic
                tam nieplaca:)
                • azjab Re: Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 14.07.07, 23:07
                  no co ty?
                  chcesz być z dziewczyną, która nie potrafi znaleźć wlewu paliwa:)
                  Dzięki za namiar na Toruń, ale trochę za daleko i źle się kojarzy:)
                  Już nie z piernikami i fajną starówką, ale z piernikiem w czarnej sukience:D
                  Pozdrawiam
                  • martinez027 Re: Kłamiesz ! Lexusy nie mają usterek . n/t 15.07.07, 04:08
                    azjab napisała:

> no co ty?
                    > chcesz być z dziewczyną, która nie potrafi znaleźć wlewu paliwa:)
                    > Dzięki za namiar na Toruń, ale trochę za daleko i źle się kojarzy:)
                    > Już nie z piernikami i fajną starówką, ale z piernikiem w czarnej sukience:D
                    > Pozdrawiam

Jak blondynka to mozna duzo wybaczyc;)
                    A o panu w czarnej sukience najmniej gadaja akurat w Toruniu,ma tu fajna
                    siedzibe i ladne osrodki akademickie i nawet ladne dziewczynki tam chodza na
                    zajecia!!!A spotkac go trudno wiec zapraszam:)W sierpniu moze bede przelotem na
                    jakis weekend.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka