piotrek_ok 17.07.07, 22:55 Nasi tam byli... A jeśli nie,to ktoś pobierał nauki od naszych specjalistów;P Link Zgłoś Obserwuj wątek
cluniak Tak czy owak to wstyd dla Polski. Prawda? 18.07.07, 16:59 To się nazywa patriotyzm. Link Zgłoś
j053ph Re: Tak czy owak to wstyd dla Polski. Prawda? 18.07.07, 17:04 Albo to zrobilii nasi, ktory jest mnostwo w Bristolu, albo porpostu sfingowana kradziez zeby wyludzic odszkodwanie Link Zgłoś
wraczek Alngole nie mogli tego zrobić, bo to Polacy są 18.07.07, 17:30 z definicji najgorsi. Link Zgłoś
dr.verte Re: Tak czy owak to wstyd dla Polski. Prawda? 18.07.07, 18:39 j053ph napisał: > albo porpostu sfingowana kradziez zeby wyludzic odszkodwanie a to też takie typowe myślenie polaczka Link Zgłoś
babybelly Re: Tak czy owak to wstyd dla Polski. Prawda? 19.07.07, 11:57 Niekoniecznie. Mój brat wybrał się kiedyś na wycieczkę po niemieckich tartakach. I tak się dziwnie złożyło, że po ogromnym pożarze, który doszczętnie zniszczył jeden z zakładów, co pozwoliło wymienić stary park maszynowy na nowoczesne linie, nagle pożary dotknęły kolejnych kilkanaście tartaków w okolicy. Chyba nikt mi nie powie, że to przypadek, albo sprawka podpalacza. Więc niech nikt nie mówi, że to takie typowe myślenie polaczka, bo mnie od razu kurw.ca bierze. Pozdrawiam Link Zgłoś
zat4ra Wasi? 18.07.07, 20:36 Jestescie jakas zorganizowana grupa zlodzieji, ze sie tak zapytam? Bo jestes juz druga osoba tutaj ktora twierdzi ze to wasi ukradli. Link Zgłoś
4815ma Re: Skradziono linię produkcyjną 18.07.07, 22:01 I o czym tu dyskutowac? Ale polskie buraki zawsze musza sobie pogadac !Skradli lub nie ,mam to generalnie w dupie.Nie moje ZOO i nie moje malpy Link Zgłoś
ppo piotrek_ok, j053ph, jerzy-j to główni podejrzani 18.07.07, 22:54 Bo wszyscy twierdzą, ze to jacyś "ich" to zrobili! Chyba trzeba będzie zainteresować nimi brytyjską policję. Nie chcemy u nas złodzieji! Link Zgłoś
bf109 Chyba wasi, na pewno nie moi. 19.07.07, 11:13 Wnerwia mnie to ciągłe, poprawno-polityczne piepxxxnie że Polacy to naród złodziei. Najwięcej jak do tej pory nakradli Niemcy, Rosjanie i Japończycy, szkoda że nikt się ich nie czepia. Amen Link Zgłoś
janusz.plocki Skradziono linię produkcyjną 19.07.07, 11:44 Widziałem takie prasy na hali w warszawskim żeraniu. Trzeba wielu dni (nocy), żeby je rozmontować i specjalistycznego sprzętu, żeby je załadować i wywieźć. Nie chce mi się wierzyć, że cos tak ogromnego można, ot tak, ukraść i przerobic na złom! "Gratuluję" ochronie tych zakładów, jeśli w ogóle taka istnieje. Jeśli takie kradzieże staną się trendy, to niedługo zapieprzą wszystkie dźwigi portowe w Plymouth Link Zgłoś
janusz.plocki Skradziono linię produkcyjną 19.07.07, 11:52 i jeszcze jedno. Nie sądzę, żeby to była robota polaków. Po 1-sze primo jesteśmy za głupi, po 2-gie primo za granicą jesteśmy za bardzo skłóceni, po 3-cie primo nie mamy kasy żeby wynająć sprzęt i zorganizować tę całą akcję, a musiało w niej brać sporo osób, a wiecie jak to jest? Gdzie dwóch polaków tam trzy zdania.. Link Zgłoś
polak82 niech żyja polacy 20.07.07, 13:33 Polacy za głupi? weź ty sie chłopie puknij w głowe. Polacy to najlepsi specjaliści w tym fachu,jakbyśmy chcieli to byśmy ukradli wieże Eifla przewieźli do polski i na złom jeszcze oddali... a co do tego skąd mieli pieniądze na wynajęcie takiego sprzetu do kradzieży to myślisz ze go wynajeli przeciez to polacy to proste że sprzęt do tej kradzieży też był kradziony:/ Polak jak chce to polak potrafi tu okreci tu ukręci i tak ukradnie. Link Zgłoś