effa4 24.07.07, 07:48 potrzebuje instrukcje obslugi swiatel do wyzej wymienionego modelu, za pomoc z gory dziekuje. pozdrawiam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
plawski Re: citroen c3 swiatla 24.07.07, 10:21 effa4 napisała: > potrzebuje instrukcje obslugi swiatel do wyzej wymienionego modelu, za pomoc z > gory dziekuje. pozdrawiam. Czy możesz sprecyzować pytanie? Bo chyba nie chodzi Ci o to, jak włącza się światła? Link Zgłoś
effa4 Re: citroen c3 swiatla 24.07.07, 10:23 wlasnie o to mi chodzi jak sie wlacza poszczegolne swiatla. Link Zgłoś
purhed Re: citroen c3 swiatla 24.07.07, 10:24 :D:D:D:D:D:D:D:D:D ze śmiechu spadłem z fotela Link Zgłoś
plawski Re: citroen c3 swiatla 24.07.07, 10:36 effa4 napisała: > wlasnie o to mi chodzi > jak sie wlacza poszczegolne swiatla. Na lewej gałce (kierunkowskazu) (z tego co pamiętam, bo rzadko nim jeżdżę) włączasz, przekręcając naparstek na końcu gałki, najpierw pozycyjne, potem mijania. Ciągnąc gałkę lekko do siebie migasz długimi, włączasz długie, ciągnąc gałkę max do siebie. Wyłączasz je w ten sam sposób. Niżej jest naparstek świateł przeciwmgielnych przód i tył. Jeden raz - przednie, drugi - tylne. Wyłączenie w ten sam sposób. Chyba... :) Link Zgłoś