Dodaj do ulubionych

CC 700 z pewnych rąk

IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 02.07.03, 15:18
Od znajomego, bez wad ukrytych, rok prod - gru 97, przebieg niecałe 60 tys.
Stan idealny (prawie synek rodziny). Cena 8 tys. - opłaca się kupić czy nie?
Aha, nie mam więcej kasy, nic więc droższego nie kupię... Ale co sądzicie o
tej ofercie?
Obserwuj wątek
    • Gość: rollo tomasi Re: CC 700 z pewnych rąk IP: 213.76.135.* 02.07.03, 15:26
      Za ta kase mozesz kupic nieco starsza "900". Bedzie moze 2-3 lata starsza ale
      silnik o niebo lepszy. Jesli uwazasz ze chcesz "700" bo jest dobra - bierz. Ja
      jezdzilem i jedyne na co narzekam to ogolnie kiepski (słaby) pierdzący 2-
      cylindrowy silnik i jego gazniik ktory jest tematem sam w sobie. Pzza
      tym "taksówka" jak talala - glowny atut ocynkowane blachy ktore nie mają prawa
      gnic.
      • Gość: Afterburner Re: CC 700 z pewnych rąk IP: 80.72.34.* 03.07.03, 12:07
        ocynkowane blachy, a jednak gnija... :-(
        mialem kiedys przez pol roku CC700, bylem generalnie zadowolony, wlasnie poza
        tym ze silnik slabiutki. inna sprawa ze przy 60-ciu tys. km padla mi uszczelka
        pod glowica i plyn chlodzacy zaczal przedostawac sie do silnika... albo
        odwrotnie...czyli olej silnikowy do plynu chlodzacego... :-) a moze po prostu
        zaczely sie mieszac... niewazne... acha, dosc czesta przypadloscia jest podobno
        przecierajacy sie kabelek, nie pamietam od czego, ale samochod nagle przestaje
        jechac, a jak zaczyna kontaktowac do zaczyna jechac i mozna na ulicy trzaskac
        niezle kangury... mialem cos takiego i znajomy tez mial w swoim cc700... ale
        ogolnie jak na takie male cos to calkiem cywilizowany samochodzik. bylem w
        szoku widzac ogrom miejsca na przednich fotelach - w porownaniu z pf126p... i
        ta szyba tak daleko odsunieta od twarzy... :-)
        niestety jak to u FIATA bywa zuzycie paliwa jest dosc wysokie... :-(
        oczywiscie jak na ta klase samochodu)
        wkurzalo mnie to ze znajomy jezdzacy suzuki swiftem gti, pomijajac duzo wieksza
        moc (ok 101KM) i o niebo lepsze osiagi, wydawal duzo mniej na paliwo... :-)
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka