monibia 07.09.07, 23:19 Witam! Tuningowal ktos z Was Fiata Siene? Co dorzuciliscie do tego autka i jaki to daje efekt? ;-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Mobil22 Re: Tuning Fiat Siena IP: 212.160.172.* 11.09.07, 19:14 U mnie w miescie jest jedna sienna po tuningu - biała. Za wiele to ona niema - tylne kolesze pomalowano sprayem do lamp na biało dołożono wysoki spojler WRC oraz pragi boczne i dokładki zderzaków. Całość wygląda względnie dobrze ;) Link Zgłoś
zoriusz [...] 12.09.07, 13:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Link Zgłoś
hydromanekin Re: Tuning Fiat Siena 13.09.07, 10:03 > (...) wysoki spojler WRC (...) ... a pod maska prawdziwy demon o pojemnosci 1,2.... Ehhhh Link Zgłoś
Gość: wsk175 Re: Tuning Fiat Siena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.07, 08:29 Obawiam się , że nawet profesjonalny tuning optyczny nie pomoże temu bezkształtnemu klocowi. Amatorski może jedynie pogrążyć jeszcze bardziej. Link Zgłoś
b.pawelek Re: Tuning Fiat Siena 07.10.07, 07:29 jeździj tym wozem poki jest cały i dbaj żeby się nie rozleciał. Pozdrawiam. Jedyne co moge ci zaproponowac to pójscie w strone germana. Wywal wszystki znaczki wymien grill (trzeba go bedzie zamówic)+ do tego felunek. Możesz podgiąć błotniki i wsadzić tam coś z rantem. Np Keskiny. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Szaki Re: Tuning Fiat Siena IP: *.welnowiec.net 23.12.07, 21:21 Śmieszne co mowicie. Chyba dobrze zrobionej sieny nie widzieliscie. W Polsce sa 3. Jedna byla kiedyś w ATŚ. Link Zgłoś
novitec Re: Tuning Fiat Siena 07.01.08, 14:57 Racja, sam mam siene po "małej przebudowie" tył całkowicie przebudowany inne lampy całe ospojlerowanie i lakier z lexusa, teraz czeka sienke etap drugi, przód inne lampy, gleba i może coś wiecej powiedzmy lakier kameleon lub z motocykla :-) więc jak sie chce to się da zrobić wszystko nawet jeśli jest to krytykowana za urode siena. pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: jeremek Re: Tuning Fiat Siena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 13:51 No ja sie moge pochwalić sieną z nowym silnikiem, turbiną i takie tam.. jeździ po prostu jak cudo... :) Nowe zderzaki, progi no i spojler oczywiście... Link Zgłoś
Gość: Diagnosta Re: Tuning Fiat Siena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.08, 20:47 No chociaz tutaj pare osob o innym zdaniu, nie zgadzam sie w zupełnosci z goscmi ktorzy mowia ze ze sieny to juz nic nie da sie zrobic, no... w sumie nie kazdy ma fantazje,a to sie ma albo nie:) nie obrazajac oczywiscie nikogo (tzn zadnego buraka ktory twierdzi np. ze tylko z calibry lub supry da sie zrobic fajny tunning) Co do tematu to sam mam zamiar na wiosne zrobic mnostwo poprawek, nałozyc nowe progi, podkładni pod błotniki na przód i tył, przyciemniane szyby itd., oraz co do silnika to chyba załoze nowy mikser, a raczej gaznik gazowy typu "BLOS" - mowie wam, zawalista sprawa, omijajac silniczek krokowy mozna zmienic tak dawke paliwa ze bedzie chodził lepiej niz benzynka, fajna sprawa:) Pozdro all! Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tuning Fiat Siena IP: *.chello.pl 01.04.08, 16:49 buraka ?! sam mam siene i próbuje się z nią pobawic ;) ale uważam że z supry można zrobić fajny tuning co prawda z calibry już nie ;p Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Tuning Fiat Siena IP: *.chello.pl 02.05.08, 20:45 Witam mam pytanie jak wymienic gałke biegów w sienie Link Zgłoś
Gość: MaJsTeR Re: Tuning Fiat Siena IP: *.router1.tygrys.net 13.09.08, 02:16 Wrzuć jakieś fotki lub daj linki do nich.. Sam posiadam Sienę i jestem ciekaw co można w niej zrobić.. Link Zgłoś
Gość: tatra76 Re: Tuning Fiat Siena IP: 83.220.106.* 05.11.08, 19:08 mam sienę w wojskowym kolorze i szczerze żaden jakiś golf bmw i cosik takiego jeszcze mnie na drodze nie zawiodła......... a tak na marginesie nie jestem gościem po 50-ątce Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Tuning Fiat Siena IP: *.ludowa.netcominternet.pl 06.07.08, 01:23 demon to to nie jest może,ale przy 1,2 L mają 75KM-a co mają np. starsze VW? 1,6 L i też ledwie 75 KM ???to jest dopiero śmiech... Link Zgłoś
Gość: palio Re: Tuning Fiat Siena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.08, 21:13 dorzuć cegłe. ja mam paździocha i spuszczam go Link Zgłoś
Gość: Dr Tuner Fajny tunek IP: *.tvk.torun.pl 25.04.08, 00:14 Stuninguj go tak, przyklej do tylnej szyby (od wewnatrz) kartke z napisem tuning i juz wszystko jasne! Link Zgłoś
Gość: Toytoy malowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 14:21 Malowanie, delikatna gleba, felunek, przyciemnione szyby. Co do silników to ludziska nie pamiętacie o wersji 1.6 16v. 105 kucyków , po zmianie map zapłonowych, układu dolotowego i wydechowego na hamowni wybiło mi 120. Nie jest to dużo ale to jest Fiat! Auto które za grosze sie naprawi. Link Zgłoś
Gość: toffik98 Re: Tuning Fiat Siena IP: *.kwidzyn.mm.pl 06.01.09, 19:52 jeśli chodzi o siene mam z motorem 1.6 16v to ma lekko ponad 100koni i nawet jedzie.żadnych poważnych przeróbek jeżeli jest cała w jednym kolorze to tylko gleba felusie i komin w niklu ale elegancko z pasowany ze zderzakiem a nie wleczony.żadnych spojlerów itd.chyba że latasz na laski bez zębów z grup obcojęzycznych Link Zgłoś
hazd Re: Tuning Fiat Siena 29.01.09, 16:34 tak jak poprzednicy. tylko male zmiany bez zadnych spojlerow, dokladek, siateksow, naklejek. alus dobra gleba jakis xenon. do silnika walnij dolot ze stozkiem z wydechu wywal kata i zakoncz jakims tlumikiem sportowym tylko tu lepiej uzbieraj i kup cos lepszego bo te gowno po 200zl z allegro slychac w calej dzielnicy :) a tak ogolnie to moze lepiej uzbieraj kase sprzedaj autko i kup cos fajniejszego ;) pozdrawiam Zobacz koniecznie: Kasy fiskalne Warszawa Link Zgłoś
Gość: fiatfan Re: Tuning Fiat Siena IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.09, 21:16 wersja z silnikiem 1.2 jest bardzo fajna do tuningu wystarczy wywalic filtr powietsza i wstawić turbine z uno gt 1,4turbo (u zywana na allegro ok350pln) na światłach nie ma z toba nikt szans zaden golf vr6 itp.... tylko jedna wada tej modyfikaci silnik po sezonie do wymiany Link Zgłoś
Gość: Drift King Re: Tuning Fiat Siena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.10, 18:49 Siemka... Chcialem sie zapytac jak zmienic galke zmiany biegow w sienie ?? Link Zgłoś
Gość: barney Re: Tuning Fiat Siena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 14:03 bez jaj, każdy potrzebuje pomocy. Nie zaśmiecajmy tego forum takimi postami, lepiej zastanówmy się czy są jakieś zloty fiata sieny, zwłaszcza zmodyfikowanego. Macie jakieś pomysły? A może warto coś takiego zorganizować? Link Zgłoś