Gość: Staruch IP: *.if.uj.edu.pl 10.07.03, 10:19 chyba znowu kupie opony Furio. Przejechalem na nich 45Mm. Wydaja mi sie troche sliskie, ale mam slabe odniesienie-porownanie.Czy uzytkownicy moga podac ich wady. Pzdr. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sherlock Holmes Re: Furio - wady i zalety IP: *.kolornet.pl / 192.168.11.* 10.07.03, 10:25 Zobacz opinie uzytkownikow tutaj: www.opony.com.pl/testy/index_testy1.asp?i_rodzaj=3&rodzaj_pojazdu=osobowe&producent=Dębica&i_producent=&model=FURIO&ilos c=51 Nie mialem ich w swoim samochodzie, kiedys tylko jechalem z kolega samochodem "obutym" w Debice Furio - sa tak straszliwie glosne,ze cichsze wydaja mi sie nawet Debice S-15 albo 20 (takie stare zimowki z wielkimi klockami-dobre do rallycrossu :-) , anie na lod). Poza tym ja juz Debicy w zyciu nie kupie-mam ochote pozyc sobie jeszcze pare lat, a to,co sie dzieje z nimi-szczegolnie na mokrej nawierzchni, wola o pomste do nieba - wyjezdzilem 7 kompletow w roznych samochodach, zawsze to samo-piszcza, dra sie bardzo szybko i zero panowania nad samochodem w czasie deszczu. Paradoksalnie najlepiej wypadaja starenkie D-124... Link Zgłoś