Dodaj do ulubionych

Kto kupil Maybacha?

IP: *.gen.twtelecom.net 24.07.03, 00:07
Jakies ploteczki nt czterech Polakow, ktorzy zamowili
Maybachy?
Obserwuj wątek
    • Gość: robert Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.chello.pl 24.07.03, 00:16
      A co to sa Maybachy?
      Czy to jakies brytyjskie chaly z silnikiem Rover'a?
      • Gość: Ambroży Kleks Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.gen.twtelecom.net 24.07.03, 00:24
        Nie, kurwa, to mercedes.
        Ale zato zajebisty, nie jakaś hujówka jak np stara E-
        klasa.

Jednego kupil podobno Krzysztof Palka, biznesmen, znany
        informatyk ze Suchej Beskidzkiej.
    • Gość: karburator Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.03, 08:47
      Swieżutka wiadomość z wczoraj:jest w Polsce pierwsza sztuka, i jest to jak
      dotąd jedyny zamówiony w oficjalnej sieci MB w kraju. ("Hellena"- mówi wam coś?)
      O imporcie indywidualnym brak danych, ale jestem zdania że trudno byłoby to
      ukryć 8-)
      • mooj Re: Kto kupil Maybacha? 24.07.03, 10:51
        :)
        i to jest odpowiedź na prospekt Hoopa!
    • Gość: kupiec Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.poczta.poznan.pl 24.07.03, 09:00
      Ile kosztuje taki Maybach?
      Nie żebym chciał kupić ;) Po prostu chiałbym wiedzieć

pozdro
      • Gość: slu Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.acn.pl / 10.64.5.* 24.07.03, 09:21
        Ponoc zamowil wlasciciel firmy BRW (taka spolka meblarska) z Bilgoraja.
        • Gość: Michal Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.telia.com 24.07.03, 09:53
          A to bedzie mial czym gwozdzie wozic.
        • Gość: Janek Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 09:55
          Przedwczoraj pokazywali w telewizji sprzedawce Maybachow.W Niemczech jest ich czterech.Ten facet musi na rok sprzedac 25 Maybachow,dwa na miesiac.Tak mowil.
          Prawdopodobnie ten facet ma stycznosc z najbogatrzymi z bogatych,a wygladal,ot ja ja,albo ty,normalna zona (zadna pieknosc)i pare normalnych dzieci.
          Wydawalo by sie,ze za sama odpowiedzialnosc musi byc nieprzecietny.W koncu na nim spoczywa sprzedaz 20% produkcji Maybacha.Wyprodukowac jest latwo,trudniej sprzedac,i do tego za taka cene...
          • Gość: wujek Władek Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:46
            Gość portalu: Janek napisał(a):

> Przedwczoraj pokazywali w telewizji sprzedawce Maybachow.W Niemczech jest ich
            c
            > zterech.Ten facet musi na rok sprzedac 25 Maybachow,dwa na miesiac.Tak mowil.
            > Prawdopodobnie ten facet ma stycznosc z najbogatrzymi z bogatych,a
            wygladal,ot ty ja,albo ty,normalna zona (zadna pieknosc)i pare normalnych
            dzieci. Wydawalo by sie,ze za sama odpowiedzialnosc musi byc nieprzecietny.W
            koncu na nim spoczywa sprzedaz 20% produkcji Maybacha.Wyprodukowac jest
            latwo,trudniej sprzedac,i do tego za taka cene...

no to jaki ma być: zielony w czerwone kropki, mieć ogonek, cztery ręce? albo
            może specjalne zrogowaciałe tarcze na kolanach, żeby sobie ich nie poobijał
            padając na kolana przed tymi najbogatszymi z bogatych? a dzieci powinny
            oddychać skrzelami?
            ja swoją zone uważam za piękność, a jeśli masz inne zdanie o swojej, to
            współczuję. poszukaj sobie jakiegoś ładnego chłopaka, to sobie zrekompensujesz

• Gość: Janek Re: Kto kupil Maybacha? IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 13:23
              Gość portalu: wujek Władek napisał(a):

> Gość portalu: Janek napisał(a):
              >
              > > Przedwczoraj pokazywali w telewizji sprzedawce Maybachow.W Niemczech jest
              > ich
              > c
              > > zterech.Ten facet musi na rok sprzedac 25 Maybachow,dwa na miesiac.Tak mow
              > il.
              > > Prawdopodobnie ten facet ma stycznosc z najbogatrzymi z bogatych,a
              > wygladal,ot ty ja,albo ty,normalna zona (zadna pieknosc)i pare normalnych
              > dzieci. Wydawalo by sie,ze za sama odpowiedzialnosc musi byc nieprzecietny.W
              > koncu na nim spoczywa sprzedaz 20% produkcji Maybacha.Wyprodukowac jest
              > latwo,trudniej sprzedac,i do tego za taka cene...
              >
              > no to jaki ma być: zielony w czerwone kropki, mieć ogonek, cztery ręce? albo
              > może specjalne zrogowaciałe tarcze na kolanach, żeby sobie ich nie poobijał
              > padając na kolana przed tymi najbogatszymi z bogatych? a dzieci powinny
              > oddychać skrzelami?
              > ja swoją zone uważam za piękność, a jeśli masz inne zdanie o swojej, to
              > współczuję. poszukaj sobie jakiegoś ładnego chłopaka, to sobie zrekompensujesz
              >
              >
              >

Widziales kiedys kupcow Maybachow?Ja nie ,ale na pewno ladni ludzie.W koncu
              chirurdzy od geby,cyckow,grubych brzuchow przezywaja prosperite.I to nie przez "pieknych"biedakow jak ty czy ja,ale brzydkich bogaczy,ktorzy potem staja sie co najmniej ladni...50 letni taki wyglada lepiej niz ty 30 toletni.Bez zmarszczek i wysportowany i to auto....
      • Gość: Zbigniew Maybach kosztuje ... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 24.07.03, 10:03
        Gość portalu: kupiec napisał(a):

> Ile kosztuje taki Maybach?
        > Nie żebym chciał kupić ;) Po prostu chiałbym wiedzieć

Coś od 1,7 miliona złotych do ponad 3 chyba coś kiedyś słyszałem na ten temat.

Trochę drogo:))
        • Gość: bmw Re: Maybach kosztuje ... IP: 195.117.179.* 24.07.03, 11:01
          w jakiejś gazecie moto niedawno czytałem o MM (zamiast gwiazdy merca na masce
          ma MM), kosztuje od 1,8mln do 2,2, zależy od silnika i wyposażenia. W każdym
          razie metallic lakier ma opiłki złota.......
          • Gość: Edek Re: Maybach kosztuje ... IP: *.dip.t-dialin.net 24.07.03, 13:25
            Gość portalu: bmw napisał(a):

> w jakiejś gazecie moto niedawno czytałem o MM (zamiast gwiazdy merca na masce
            > ma MM), kosztuje od 1,8mln do 2,2, zależy od silnika i wyposażenia. W każdym
            > razie metallic lakier ma opiłki złota.......

Goldwasser z Gdanska tez pijesz razem z opilkami zlota...
          • Gość: czesław Re: Maybach kosztuje ... IP: *.*.*.* 24.07.03, 13:29
            prezes Prokomu Ryszard Krauze i Kulczyk chyba będą to kupować...
            p.s. słyszałem,że żeby nabyć ten wózek trzeba oprócz kasy spełniać mnóstwo
            wymogów, zobowiązać się do niesprzedawania tego auta itp bzdurki.
            Mercedes chce z MM zrobić elitarną markę i nie chce żeby auto trafiło do
            wypożyczalni i murzyńskich teledysków. Ma to być samochód jedynie dla elit.
            p.s. każdym model może mieć inną kofigurację i możesz za ekstra kasę zażyczyć
            sobie żeby żaden inny nie miał takiej konfiguracji jaki ma twój MM
            tak słyszałem ale nie wiem ile w tym prawdy
          • Gość: Pitz Re: Maybach kosztuje ... IP: *.u.mcnet.pl 24.07.03, 13:58
            Gość portalu: bmw napisał(a):

> w jakiejś gazecie moto niedawno czytałem o MM (zamiast gwiazdy merca na masce
            > ma MM), kosztuje od 1,8mln do 2,2, zależy od silnika i wyposażenia. W każdym
            > razie metallic lakier ma opiłki złota.......

To ile wyjdzie za pakiet ubezpieczeniowy? Może ktoś zadzwoni do Link 4 :-)
            • Gość: mati_ Re: Maybach kosztuje ... IP: *.icpnet.pl 24.07.03, 14:57
              W AMiS podajš cenę osiem baniek za Maybacha.
              • Gość: zorro Re: Maybach kosztuje ... IP: *.tkb.net.pl 24.07.03, 17:23
                w tv mówiono ,że na liście opcji jest lakier metalik z domieszką prawdziwego
                złota. cena za litr - 10 tys, euro.
                już widzę minę "biedaka " po stłuczce.
                • Gość: Krzysiek Re: Maybach kosztuje ... IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.03, 17:39
                  Gość portalu: zorro napisał(a):

> w tv mówiono ,że na liście opcji jest lakier metalik z domieszką prawdziwego
                  > złota. cena za litr - 10 tys, euro.
                  > już widzę minę "biedaka " po stłuczce.

Przed nim i po nim będzie jechała obstawa w S-Classe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka