Gość: Marek IP: *.atlanta.ga.us 06.08.03, 13:14 www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1609296.html Polak by i rok w lesie przetrwal - jagod bez ograniczen, grzybow tez, zwierzaki latwe do zlapania... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Hiszpan Re: Co za wyczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 14:49 Marku z połamanymi żebrami i kregami raczej trudno sie biega za zwierzakami :) a rozwalony bark nie pomaga w oprawianiu upolowanych zwierząt... Wiem bo sam miałem kiedyś wyrwany obojczyk i z tego powodu nawet nie mogłem dać w pysk sprawcy kolizji :) PZDR! Link Zgłoś
greenblack Re: Co za wyczyn 08.08.03, 09:15 "gdy mężczyzna pojechał do lasu, aby wypróbować swój nowy terenowy samochód. Gdy chciał ominąć przewrócone drzewo, jego samochód spadł z wzniesienia i przewrócił się." Ciekawe, o jaki samochód chodziło? Pozdrawiam Link Zgłoś
bisnesmen Re: Co za wyczyn 08.08.03, 09:47 greenblack napisał: > Ciekawe, o jaki samochód chodziło? Na pewno o rasową terenówkę HR-V albo RAV4. Link Zgłoś
Gość: macio Re: Co za wyczyn IP: *.nestle.pl 08.08.03, 09:54 CRV albo Freelander byłyby równie dobre Pozdr M Link Zgłoś