hmp_inc 03.01.08, 17:02 Bugatti Royale 2? Ten news wygląda jak żart na prima aprilis. Pewnie i tak nigdy nie powstanie. Link Zgłoś Obserwuj wątek
thebigzumzum Re: Natalia DiMora za 2 mln dolarów 04.01.08, 09:43 Procesory Microsoftu? Od kiedy Microsoft robi wlasna elektronike?:) Link Zgłoś
sk8isgr8 Re: Natalia DiMora za 2 mln dolarów 04.01.08, 22:32 Nawet jesli chodzi o soft, to daleko sobie to autko nie zajedzie Link Zgłoś
panihalinka O mój Dobry Boże co za straszny design... 05.01.08, 00:27 Ten wehikuł jest ohydny. Tylko amerykańskie bezguście mogło wymyśleć coś podobnego. A przecież mają w Kalifornii świetną szkołę Art Center College. Student pierwszego roku by im odcykał lepszy projekt. Lepiej by go narysowała zresztą nawet moja Babcia. Przód jest przepotworny, jakieś tęsknoty do rokokoko plus żałosna rozlazła próba podrobienia grilla bentleya. Nie wątpię że znajdą się w USA chętni na tą padlinę , widziałem tamtejsze cudne rezydencje - lepiej niż Cyganie. Widziałam to auto na paru innych renderkach i na tych gazetowych i tak straszy najmniej. Pokraka! Link Zgłoś