benjaminblimchen 08.02.08, 22:38 tak się zastanawiam czy jest to zgodne z kodeksem drogowym. Dzisiaj widzialem takiego jednego który to sobie tablicę rejestracyjną oświetlił na zielono i tak zacząłem sie zastanawiać czy to aby na pewno legalne? Link Zgłoś Obserwuj wątek
gogggo Re: kolorowe oświetlenie tablicy rejestracyjnej? 08.02.08, 22:57 O ile pamietam przepisy okreslaja barwe oswietlenia tablicy rej. jako biala. Link Zgłoś
milleniusz Luzik 08.02.08, 23:07 Ja widziałem kiedyś kolesia, co miał trzecie światło stopu zrobione na niebiesko. Nie zastanawiałem się czy to legalne. :) Link Zgłoś
iberia.pl Re: Luzik 09.02.08, 07:46 milleniusz napisał: > Ja widziałem kiedyś kolesia, co miał trzecie światło stopu zrobione na niebiesko. Nie zastanawiałem się czy to legalne. :) a szkoda... Link Zgłoś
mobilek22 Re: Luzik 09.02.08, 08:19 Oczywiście ze inne kolory niż biały w oświetleniu tabl. rej. są zabranione - wszelkim fanom tuningu proponuje oświetlić tablibe żarówką diodową o barwie białej, bedzie napewno sie duzo lepiej prezentowac a bedzie to zgodnie z przepisami. Link Zgłoś
milleniusz Re: Luzik 09.02.08, 09:39 iberia.pl napisała: > > Nie zastanawiałem się czy to legalne. :) > a szkoda... Dlaczego sądzisz, że szkoda? Link Zgłoś
mgr.nauk Re: Luzik 09.02.08, 14:08 milleniusz napisał: > iberia.pl napisała: > > > > Nie zastanawiałem się czy to legalne. :) > > a szkoda... > > Dlaczego sądzisz, że szkoda? Chyba dlatego że to świadczy o tym że takie ciekawe zjawisko nie wywołało u ciebie żadnych myśli czy refleksji. Jednym słowem - myślenie nie jest twoja silną stroną więc jest to twoja szkoda. Link Zgłoś
iberia.pl Re: Luzik 09.02.08, 14:20 mgr.nauk napisała: > milleniusz napisał: > > > iberia.pl napisała: > > > > > > Nie zastanawiałem się czy to legalne. :) > > > a szkoda... > > > > Dlaczego sądzisz, że szkoda? > Chyba dlatego że to świadczy o tym że takie ciekawe zjawisko nie > wywołało u ciebie żadnych myśli czy refleksji. Jednym słowem - > myślenie nie jest twoja silną stroną więc jest to twoja szkoda. Jego, jak Jego, ale większa dla otoczenia:-D. Link Zgłoś
milleniusz Słonka moje 09.02.08, 14:55 iberia.pl napisała: > > Chyba dlatego że to świadczy o tym że takie ciekawe zjawisko nie > > wywołało u ciebie żadnych myśli czy refleksji. Jednym słowem - > > myślenie nie jest twoja silną stroną więc jest to twoja szkoda. > Jego, jak Jego, ale większa dla otoczenia:-D. Dziękuję Wam, światłym przedstawicielom braci forumowej, za ciepłe wyrazy troski o moje moce kognitywne. Jednocześnie pragnę zapewnić, że będę nadal dokładal wszelkich starań, by swoim wątłym narządem sprostać oczekiwaniom Waszym i otoczeń Waszych (jak widać, dla mojego otoczenia jest już za późno). Wyrażam najgłębszą skruchę, że w swych wypowiedziach nie byłem jednoznaczny na tyle, by magister wszechnauk i polskawa hiszpanka, mogli bez zbędnych nakładów przyswoić - niełatwe przecież - treści. Pozdrawiam wszystkich, w tym i tych oszczędzających glukozę (wskazówka: to o Was, słonka moje). Link Zgłoś
wypasiona_foczka do milleniusz 09.02.08, 17:56 milleniusz obawiam się , że iberii nie zadowolisz chocbys się spiął. Za wysokie progi...wszak nie od dzis na forum wiadomo, że wszyscy poza nią samą to głupki i debile. W konfrontacji z najpiękniejszą, najmadrzejszą, najrozsądniejszą, najbardziej "światową", najlepiej zarabiajacą, doskonale ubraną kobietą, która jest jednocześnie mistrzem intelektu i kierownicy my - bidne szaraczki jesteśmy bez szans. Zapłaczmy więc rzewnie nad swym podłym losem... Link Zgłoś
milleniusz Nie chciałbym 10.02.08, 11:30 wypasiona_foczka napisała: > milleniusz obawiam się , że iberii nie zadowolisz chocbys się spiął. Jak wyżej. Poza tym nie lubię się spinać. Za duży wydatek energetyczny. I niecelowy. Link Zgłoś
nowa_nowa1 Swiatełka na rejestracji .... a co za róźnica 10.02.08, 12:10 Następny wątek ludzi którym sie nudzi w życiu i dumają nad kolorkami światełek przy rejestracji.. A powiem tak; a co za różniaca czy białe czy lekko zielone .. a niech ma jakie chce, napewno tym szkody nie zrobi ale i tak pewnie znajdzie sie jakiś rozdumany domownik który szosuje niedzielami i stwierdzi że to zagrożenie :)))) Link Zgłoś
milleniusz Rozumiem 10.02.08, 12:25 nowa_nowa1 napisał: > Następny wątek ludzi którym sie nudzi w życiu i dumają nad kolorkami Rozumiem, że Ty się nie nudzisz, tylko piszesz te głupoty z potrzeby serca? Światło powinno być białe i koniec. Za inne powinien być zabierany dowód rejestracyjny. Tak samo, jak wspomniane przeze mnie niebieskie światło stopu, czego niektórzy raczyli nie zrozumieć, ale to ich prawo. Jak i Twoje. Link Zgłoś
nowa_nowa1 oj chłopcze 10.02.08, 19:49 Przypominasz mi człowieka który gdzieś tak lat 10 temu gdy wjechałam oczywiscie blędnie pod prąd w osiedlową uliczkę z braku laku, ciasno i mało czasu na załatwienie spraw, oczywiscie ostrożnie ... było kompletnie pusto no ale patrol mnie zatrzymał ... wspomniany koleś wyskoczył prawie z za krzaka krzycząc że wszystko widział i może poświadczyć . Pan władza powiedział tak: donosicieli i ubeków czas juz minął.. ale sie usmiałam mandacik zapłaciłam ale koleś rodem z PRLU sie zdziwił .... Podobny jest twój stosunek do tych lampek ... wiem ze nie mozna ale to takie błeche przy innych problemach że niezwracam na to uwagi ale ty milleniusz rodem z PRLU , i chyba ubeckich korzeni masz inne podejscie które to ja mam głęboko tak jak i całego ciebie i tobie podobnych ... Link Zgłoś
milleniusz Widzisz 10.02.08, 19:58 nowa_nowa1 napisał: > ty milleniusz rodem z PRLU , i chyba ubeckich korzeni masz inne > podejscie które to ja mam głęboko tak jak i całego ciebie i tobie > podobnych ... Po pierwsze nie jestem Twoim chłopcem. Po drugie, ja przynajmniej starałem się zachować szacunek do Ciebie, pisząc tam gdzie trzeba dużą literę. Po trzecie taką wypowiedzą świadczysz tylko o sobie, bo o mnie - mimo tych bełkotliwych enuncjacji - nie możesz mieć bladego pojęcia. Po czwarte EOT. Na zawsze. Link Zgłoś
babeczka15 Re: Słonka moje 10.02.08, 19:59 Widać ironia mogłaby podejść i kopnąć ich w dupie i dalej pozostałaby niezauważona... :) Link Zgłoś