Dodaj do ulubionych

pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!!

IP: 80.51.120.* 28.08.03, 01:07
tak sobie przeglądam to forum od czasu do czasu i już nie moga patrzeć na
debili od wątków typu "Driverzy od skody fabii" itd. pojebało was czy co
przecież to samochód jak każdy inny, i napewno są na drogach też samochody
wolniejsze od fabii nawet tej 1.2, no ale przecież taki debil musi napisać
coś skodzie bo wtedy jego wątek będzie zauważony, pewnie taki cep później
siedzi przed monitorem i marszczy pingwina ze szczęścia że ktoś pisze. Te
wątki już są żałosne i dlatego namawiam wszystkich w miare inteligentnych
forumowiczów aby położyli na nie laske i nie pisali, chociarz jestem pewien
że taki jebnięty gość jak marceli szpak gada sam ze sobą byle by jego wątek
sie utrzymał jak naj dłużej i napewno używa różnych ksywek. Każdy psycholog
od razu u takiego tempaka zauważyłby kompleks mniejszości( kurwa musze jak
najszybciej napisać coś na forum i zaznaczyć swoją obecność). A może
wymyślimy nowy wątek o Ibizie przecież ma ten sam silnik 1.2 ?(aaa tam o
Ibizie wtedy nikt nie bedzie pisać) a może coś innego o motoryzcji? (ale my
nie wiemy) a co wiecie (że jebana skoda jest zła! Ha Ha haa!)

Tak to właśnie wygląda wasz tok rozumowania można porównać do głupiego konia
z klapkami na oczach(idzie przed siebie chociaż nie wie gdzie i poco, a jakby
go ktoś złapał i zajebał kopa w dupe to od razu by się zesrał i speirdolił w
siną dal).

Naprawde żenada, buractwo i obciach jak huj. Wolałbym sie przejechać po
mieście BMW 316 z 1987 z napisem BLAUPUNKT na szybie niż żyć z takimi
poglądami.

Ps. no Antyskodowcy trzepcie się dalej

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Milos Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: 62.233.141.* 28.08.03, 01:25
      No i mamy następny wątek na temat Skody ;-) Zaraz się porzygam, błeeeeee
      • Gość: rafał Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: 80.51.120.* 28.08.03, 13:10
        Gość portalu: Milos napisał(a):

> No i mamy następny wątek na temat Skody ;-) Zaraz się porzygam, błeeeeee

mój jedyny i ostatni no chyba że naprawdę będe potrzebował info
    • Gość: aligator Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: *.bphpbk.pl 28.08.03, 07:29
      Gość portalu: rafał napisał(a):

> tak sobie przeglądam to forum od czasu do czasu i już nie moga patrzeć na
      > debili od wątków typu "Driverzy od skody fabii" itd. pojebało was czy co
      > przecież to samochód jak każdy inny, i napewno są na drogach też samochody
      > wolniejsze od fabii nawet tej 1.2, no ale przecież taki debil musi napisać
      > coś skodzie bo wtedy jego wątek będzie zauważony, pewnie taki cep później
      > siedzi przed monitorem i marszczy pingwina ze szczęścia że ktoś pisze. Te
      > wątki już są żałosne i dlatego namawiam wszystkich w miare inteligentnych
      > forumowiczów aby położyli na nie laske i nie pisali, chociarz jestem pewien
      > że taki jebnięty gość jak marceli szpak gada sam ze sobą byle by jego wątek
      > sie utrzymał jak naj dłużej i napewno używa różnych ksywek. Każdy psycholog
      > od razu u takiego tempaka zauważyłby kompleks mniejszości( kurwa musze jak
      > najszybciej napisać coś na forum i zaznaczyć swoją obecność). A może
      > wymyślimy nowy wątek o Ibizie przecież ma ten sam silnik 1.2 ?(aaa tam o
      > Ibizie wtedy nikt nie bedzie pisać) a może coś innego o motoryzcji? (ale my
      > nie wiemy) a co wiecie (że jebana skoda jest zła! Ha Ha haa!)
      >
      > Tak to właśnie wygląda wasz tok rozumowania można porównać do głupiego konia
      > z klapkami na oczach(idzie przed siebie chociaż nie wie gdzie i poco, a jakby
      > go ktoś złapał i zajebał kopa w dupe to od razu by się zesrał i speirdolił w
      > siną dal).
      >
      > Naprawde żenada, buractwo i obciach jak huj. Wolałbym sie przejechać po
      > mieście BMW 316 z 1987 z napisem BLAUPUNKT na szybie niż żyć z takimi
      > poglądami.
      >
      > Ps. no Antyskodowcy trzepcie się dalej
      >
      > Pozdrawiam.
      Popieram kolegę.
      Tylko gdzie kolega chodził do szkoły?
      • Gość: rafał Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: 80.51.120.* 28.08.03, 13:20
        Gość portalu: aligator napisał(a):

> Gość portalu: rafał napisał(a):
        >
        > > tak sobie przeglądam to forum od czasu do czasu i już nie moga patrzeć na
        > > debili od wątków typu "Driverzy od skody fabii" itd. pojebało was czy co
        > > przecież to samochód jak każdy inny, i napewno są na drogach też samochody
        >
        > > wolniejsze od fabii nawet tej 1.2, no ale przecież taki debil musi napisać
        >
        > > coś skodzie bo wtedy jego wątek będzie zauważony, pewnie taki cep później
        > > siedzi przed monitorem i marszczy pingwina ze szczęścia że ktoś pisze. Te
        > > wątki już są żałosne i dlatego namawiam wszystkich w miare inteligentnych
        > > forumowiczów aby położyli na nie laske i nie pisali, chociarz jestem pewie
        > n
        > > że taki jebnięty gość jak marceli szpak gada sam ze sobą byle by jego wąte
        > k
        > > sie utrzymał jak naj dłużej i napewno używa różnych ksywek. Każdy psycholo
        > g
        > > od razu u takiego tempaka zauważyłby kompleks mniejszości( kurwa musze jak
        >
        > > najszybciej napisać coś na forum i zaznaczyć swoją obecność). A może
        > > wymyślimy nowy wątek o Ibizie przecież ma ten sam silnik 1.2 ?(aaa tam o
        > > Ibizie wtedy nikt nie bedzie pisać) a może coś innego o motoryzcji? (ale m
        > y
        > > nie wiemy) a co wiecie (że jebana skoda jest zła! Ha Ha haa!)
        > >
        > > Tak to właśnie wygląda wasz tok rozumowania można porównać do głupiego kon
        > ia
        > > z klapkami na oczach(idzie przed siebie chociaż nie wie gdzie i poco, a ja
        > kby
        > > go ktoś złapał i zajebał kopa w dupe to od razu by się zesrał i speirdolił
        > w
        > > siną dal).
        > >
        > > Naprawde żenada, buractwo i obciach jak huj. Wolałbym sie przejechać po
        > > mieście BMW 316 z 1987 z napisem BLAUPUNKT na szybie niż żyć z takimi
        > > poglądami.
        > >
        > > Ps. no Antyskodowcy trzepcie się dalej
        > >
        > > Pozdrawiam.
        > Popieram kolegę.
        > Tylko gdzie kolega chodził do szkoły?

jestem po studiach, a brzydkie słowa trzeba znać nawet są słowniki wyrazów
        brzydkich np. po to aby się głupio nie uśmiechać do jakiegoś cudzoziemca gdy
        nas obraża, zresztą część ludzi tylko takie słowa rozumie np. antyskody

Pozdrawiam
        • Gość: M. Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: *.uk.deuba.com 28.08.03, 16:24
          Spośród wielu posiadaczy aut, których znam, największe "Cześki" mają właśnie
          Skody. Tak po prostu jest, niestety dla Skód.
        • kinado [OT] 28.08.03, 16:42
          > jestem po studiach, a brzydkie słowa trzeba znać nawet są słowniki wyrazów
          > brzydkich np. po to aby się głupio nie uśmiechać do jakiegoś cudzoziemca gdy
          > nas obraża, zresztą część ludzi tylko takie słowa rozumie np. antyskody
          >

O rety, to teraz ludzie po studiach piszą "chociarz" i "napewno"? Mam nadzieję,
          żeś nie po studiach humanistycznych. A tak w ogóle to i u mnie od czytania
          forów internetowych pogarsza się znajomość ortografii, koszmar.
          • Gość: rafał Re: [OT] IP: 80.51.120.* 28.08.03, 19:52
            kinado napisał:

> > jestem po studiach, a brzydkie słowa trzeba znać nawet są słowniki wyrazów
            >
            > > brzydkich np. po to aby się głupio nie uśmiechać do jakiegoś cudzoziemca g
            > dy
            > > nas obraża, zresztą część ludzi tylko takie słowa rozumie np. antyskody
            > >
            >
            > O rety, to teraz ludzie po studiach piszą "chociarz" i "napewno"? Mam
            nadzieję,
            >
            > żeś nie po studiach humanistycznych. A tak w ogóle to i u mnie od czytania
            > forów internetowych pogarsza się znajomość ortografii, koszmar.

piszę szybko i nie przykładam uwagi do ortografii, to tak jak w SMSach
            acha nie ma takiego słowa jak "forów"
            • Gość: kinado Re: [OT] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 22:25
              > piszę szybko i nie przykładam uwagi do ortografii, to tak jak w SMSach
              > acha nie ma takiego słowa jak "forów"
              A to ciekawa teoria - może nie ma też słowa "muzeów"? Polecam skorzystanie
              choć raz ze słownika języka polskiego.
              Coraz bardziej jestem ciekaw, jaka to była uczelnia - poproszę moje dzieci,
              żeby ją omijały :-))
              • Gość: kinado OT last time IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.03, 22:37
                > piszę szybko i nie przykładam uwagi do ortografii, to tak jak w SMSach
                > acha nie ma takiego słowa jak "forów"

Nie mam wykształcenia humanistycznego ale umiem korzystać ze źródeł
                informacji. Następnym razem zanim wygłosisz jakąś teoryjkę (tym bardziej, że
                podajesz sie za człowieka z wyższym wykształceniem) to ją zweryfikuj choćby w
                podstawowych źródłach. Polecam ten link:

slowniki.onet.pl/index.html?tekst=forum&tr=pol-ort&x=41&y=8
                napisano tam: "tego forum, o tym forum; te fora, tych forów, tym forom"

p.s. jak mówi mój kolega "i jak ma być w tej Polsce dobrze" (skoro tak się
                kształci ludzi)
        • Gość: marek Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: *.poznan.mtl.pl 29.08.03, 00:13

> jestem po studiach, a brzydkie słowa trzeba znać nawet
          są słowniki wyrazów
          > brzydkich np. po to aby się głupio nie uśmiechać do
          jakiegoś cudzoziemca gdy
          > nas obraża, zresztą część ludzi tylko takie słowa
          rozumie np. antyskody
          >
          > Pozdrawiam

te studia to prawdopodobnie kończyłeś na prywatnej
          uczelni... ;-)
          • Gość: ttt Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: 81.15.182.* 03.09.03, 11:11
            Albo AWF hehehe.
            Co do słownika wyrazów przydkich to pewnie taki jest, ale to jedyny przez
            niego czytany.
            pozdrowienia ttt
    • Gość: polo81 Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 22:05
      Skoda po fuzji z VW stala sie normalnym autem, ktore po prostu reprezentuje
      soba poziom aut zachodnich. Przez ostatnie 2 miesiace objezdzilem wszystkie
      modele Skody (oprocz struclow typu Favorit i starszych...) i moge o nich mowic
      w samych superlatywach :) A kto nie rozumie, ze Skoda to dobry woz niech spada
      na bambus ;)
      • Gość: MM NIE MA WOLNIEJSZYCH AUT NIŻ SKODA 1,2 54KM IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 16:50
        18,4 DO SETKI Z SILNIKIEM 1,2 54 KM-
        • Gość: MM P.S. Re: NIE MA WOLNIEJSZYCH AUT NIŻ SKODA 1,2 54KM IP: *.piotrkow.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 16:53
          NAWET SEICENTO 0,9 JEST SZYBSZE PONIZEJ 18SEKUND,A Z SILNIKIEM 1,1 FIACIK MA
          14,5 SEKUNDY.i SKODOWICZE TYLKO Z TYŁU GO ZOBACZA PAPAP
          • Gość: FABIA-N FABIANA W KAPELUSZU IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 18:28
            Mnie osobiście Fabia to 3 ogniwo samochodu należącego do starszych panów w
            kapeluszu:
            najpierw mieli "Malucha"
            potem: Daewoo Tico
            A teraz Fabieę...

• mareks11 Re: NIE MA WOLNIEJSZYCH AUT NIŻ SKODA 1,2 54KM 02.09.03, 19:15
            Gość portalu: MM P.S. napisał(a):

> NAWET SEICENTO 0,9 JEST SZYBSZE PONIZEJ 18SEKUND,A Z SILNIKIEM 1,1 FIACIK MA
            > 14,5 SEKUNDY.i SKODOWICZE TYLKO Z TYŁU GO ZOBACZA PAPAP

No, chyba że w tej fabii będzie motorek 1.9 TDi, wtedy i właściciele Stilo 1.8
            będą gumę wąhać:))
            • Gość: ttt Re: NIE MA WOLNIEJSZYCH AUT NIŻ SKODA 1,2 54KM IP: 81.15.182.* 03.09.03, 11:17
              mareks11 napisała:

> Gość portalu: MM P.S. napisał(a):
              >
              > > NAWET SEICENTO 0,9 JEST SZYBSZE PONIZEJ 18SEKUND,A Z SILNIKIEM 1,1 FIACIK
              > MA
              > > 14,5 SEKUNDY.i SKODOWICZE TYLKO Z TYŁU GO ZOBACZA PAPAP
              >
              >
              > No, chyba że w tej fabii będzie motorek 1.9 TDi, wtedy i właściciele Stilo
              1.8
              > będą gumę wąhać:))

A jakby taki motorek wsadzić do seiczento?
              Albo do fabki taki 3,5 benzyna turbo + dopalacz to wtedy dopiero by jechała
              nie?
              A na razie silniczek pięćdziesiąt parę koników to standard i taka fabka jest
              rozpatrywana
              ttt
    • paw_dady alez skoda fabia dobre autko 02.09.03, 19:59
      a z kratka i napisem czipsy ida jeszcze lepsze do slalomu ;-P
    • Gość: Adek Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 22:38
      Moze nie maja żadnego samochodu albo wspomniane BMW ( Blaupunkt)
      Może tez Dacia ich wozi ...
      ...kto wie...
      Ja tam naciskając na pedał w 1.9tdi nie mam żadnych kompleksów,
      latem patrze jak smarzą sie własciciele Beemek,Mesiów(tych starszych),
      lagunek i 406 (wcale nie starych) i innych tworów...
      Zimą pomaga mi abs i asr i jest ok.

Hmm niechaj piszą w końcu czymś się muszą zając w czasie pomiedzy naprawami
      Swoich gratów:))
    • Gość: XYZ Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: *.chelmnet.pl 03.09.03, 11:31

> A może
      > wymyślimy nowy wątek o Ibizie przecież ma ten sam silnik 1.2 ?(aaa tam o
      > Ibizie wtedy nikt nie bedzie pisać) a może coś innego o motoryzcji? (ale my
      > nie wiemy) a co wiecie (że jebana skoda jest zła! Ha Ha haa!)

Pewnie się czepiam, ale Ibiza ma lepsze przespieszenie z tym samym silnikiem,
      i w standardzie też jakby lepiej wypasiona

>
      > Naprawde żenada, buractwo i obciach jak huj.

No i chuj się inaczej pisze...

eee, zdejmij kapelusz, bo Ci klawisze zasłania
      • Gość: Miki Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.03, 14:29
        Ibiza ma lepsze przyspeiszenie od Fabii z tym samym silnikiem o 0,7 sek na 100
        km/h, czyli różnica żadna. A poza blachami i kokpitem to ten sam samochód.
    • mrzagi01 Re: pooo...iło was z tą skodą pajace!!!!!! 03.09.03, 14:37
      slusznie wasc prawisz- osobiscie uwazam, ze nawiecej wafli jezdzi obecnie
      yarisami i jakos nikt sie nie przypierdziela do toyoty...dziwne. moze dlatego
      ze w narodowej- zbiorowej swiadomosci mamy czechow za glupkow i zal dupe sciska
      ze robia dobre samochody.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka