Dodaj do ulubionych

Polećcie dobre i ciche opony.

IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 15:08
Rozmiar standardowy.
Obserwuj wątek
    • Gość: Lolo www.opony.com.pl IP: 62.233.201.* 03.09.03, 15:11
      Ostatnio jeżdżę na gumach Dunlop i są wporzo, ale co to dla Ciebie za znaczenie
      pojedyncza opinia. Duuuuużo opinii znjdziesz tu:

www.opony.com.pl/
      Także dane z testów, itp, itd...

pozdro

Lolo
    • Gość: Ted Re: Polećcie dobre i ciche opony. IP: 212.122.214.* 03.09.03, 15:28
      Gość portalu: Sierpień napisał(a):

> Rozmiar standardowy.
      • Gość: Staruch Re: Polećcie dobre i ciche opony. IP: *.fys.sdu.dk 03.09.03, 15:32
        Tez sie tak pytalem na forum w lipcu. Skorzystalem z rady i przeczytalem sporo
        opinii na w/w serwerze. Wybralem Dunlopy sport s01 i jestem b.zadowolony.
        • Gość: Michal Re: Polećcie dobre i ciche opony. IP: *.telia.com 03.09.03, 15:50
          Rowniez polecam Dunlopy,jezdze od 2000roku tylko na letnich i zimowych
          Dunlop.Letnie to juz drugi komplet.Pzdr.Michal
    • Gość: alek Re: Polećcie dobre i ciche opony. IP: *.electrolux-na.com 03.09.03, 17:24
      Polecam strone:
      www.tirerack.com/tires/index.jsp.
      Wiem ze dostepnosc niektorych opon i ceny nie maja odbicia w Polsce,
      ale polecam bo strona ta zawiera wiele porownan opon tej samaej klasy.
      W moim '87 MB za rada Tirerack mam Dunlopy SP Sport A2, i uwazam ze naleza
      one do najlepszych. Przy gwarancji 50 tys. mil mam juz 45 tys i nie wymagaja
      jeszcze wymiany
    • Gość: Adam Re: Polećcie dobre i ciche opony. IP: *.acn.waw.pl 03.09.03, 20:11
      Na pierwszym miejscu Michelin (szczególnie polecam eksploatowane obecnie Pilot
      Primacy),ewentualnie pomyśl o BF Goodrich model Profiler, Continental EcoConti
      Contact, Good Year Yeagle Ventura. Reszty grzechów nie pamiętam, ale Dunlopy
      podobno są głośnie (tak twierdzi kolega ze skodą octavią).

To tyle jeżeli chodzi o lato, a na zimę (tu się pewnie wiele osób
      zdziwi).......czeskie Barum Polaris, miękkie ciche i komfortowe, a cena do
      zniesienia:)

Pozdrawiam,
      Adam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka