maciek389 Made in Poland - najwyższa jakość 09.05.08, 00:28 a wszystko to z najlpszym silnikiem sportowym na świecie pochodzącym z CORVETTE. Niech sie schowają te wszystkie angolskie zabaweczki z małych fabryk którymi szczyci się clarkson giertych Link Zgłoś
simr1979 Re: Made in Poland - najwyższa jakość 09.05.08, 10:12 maciek389 napisał: > a wszystko to z najlpszym silnikiem sportowym na świecie pochodzącym z CORVETTE > . Niech sie schowają te wszystkie angolskie zabaweczki z małych fabryk którymi > szczyci się clarkson giertych Dziecko drogie - pan S kupuje podwozie do swojego mebla właśnie w jeden z takich angolskiej fabryczek, a mimo to mebel nie jeździ (pewnie angolska dywersja). Ale i tak chwała mu - o ile biznes jest zyskowny ... :) Link Zgłoś
crannmer 404 09.05.08, 10:25 Szkoda tylko, ze nie wiem, o co chodzi, bo klikniecie na link do artykulu daje meldunek o bledzie 404. Link Zgłoś
simr1979 Jak mogłeś cranmer... 09.05.08, 10:37 ...nie słyszeć o naszym wspaniałym, słynnym w całym świecie polskim leopardzie ??? Wszystkie koronowane głowy ustawiają się poń w kolejce przecież - obraza boska normalnie... ;))) www.leopardautomobile.com/ Link Zgłoś
crannmer A to o tego chodzi... 09.05.08, 11:01 O tym cos tam slyszalem, ale bez specjalnego entuzjazmu. Za dizajn przodu ktos winien isc do wiezienia. Za przyspazanie cierpien osobom, ktore to zobaczyly. Czy za podwazanie rdzennej polskosci uzytej tam mysli technicznej grozi ekskomunika? Link Zgłoś
danz przód to tragedia 25.07.08, 15:29 i to mało powiedziane, jak silnik czy hamulce to z zachodu a tapicerka to z fabryki która bankrutuje i na ukrainę się wyprowadza. Mam nadzieję że fabryka będzie istniała długie lata i zarabiała porządne pieniądze, ale nie zmienia to mojej opinii o przedzie auta które powtarzam jest tragiczne, i fakt że wszytko co nowoczesne i skomplikowane to z zachodu. Link Zgłoś