Dodaj do ulubionych

Getaway in Stockholm 4

IP: *.telia.com 13.09.03, 20:05
Juz bedzie na ekranach 15.10.2003,widzialem clipy.Ten jest naprwde szatanski
czego to ludziska nie wymysla.Auta Chyba Ferrari,Porsche,Corvette.Narazie
tylko te widzialem.Boze co za odjazd,ten akcelerering (axa) przyspieszenie w
ruchu ulicznym to Panowie zawrot glowy.Jakosc swietna plus dzwiek stereo.
Bedzie na co popatrzyc,jak tylko dostane adress podam sciagajcie sobie.
Pzdr.Michal
Obserwuj wątek
    • polokokt Re: Getaway in Stockholm 4 13.09.03, 22:14
      Czesc Michale
      nie wiem czy to najlepszy pomysl informowac o takim czyms na tym forum :) Toc
      to nic innego jak nasze wyscigi uliczne w bardziej ostrym wydaniu. Nasze sa na
      bocznych, nieuczeszczanych ulicach a w tym filmie (przynajmniej w poprzedniej
      czesci) szaleja w normalnym ruchu ulicznym :) Zaraz sie pojawia obroncy
      morlanosci.....
      Ok, dosc zartow
      Jak bedziesz znal adresik to chetnie obejrze :)
      Pozdrawiam
      • devote Re: Getaway in Stockholm 4 14.09.03, 01:00
        dobre dobre
        podawaj linka jak najszybciej
    • Gość: Henry Re: Getaway in Stockholm 4 IP: *.telia.com 14.09.03, 08:11
      Michal ,przyjade na pewno jezeli pozwoli mi sie wziasc kilka bron z soba ,
      a co na to Sztokholmscy ekolodzy ? . Pzdr. HH
      ________________________________________________________________________________
      • Gość: Michal Re: Getaway in Stockholm 4 IP: *.telia.com 14.09.03, 13:01
        Panowie spoko,Oni kreca to w nocy przy pol promila ruchu.Jesli idzie o
        bezpieczenstwo to jest o wiele wieksze niz wyscigi uliczne.Zreszta te ostanie
        jakos zniknely.Wzieli sie ostro i jest cisza.Ten film to jest fajowa
        rzecz,tysiace oglada z fotela i niemoze uczestniczyc w ewentualnym wypadku.
        Ta forma sie przyjela i wszyscy chetnie na to popatrza.Widzicie w czasie
        przesuneli,pewnie gliny stockmholmskie sie szykowaly i mieli (beredskåp)
        pogotowie w lecie na te gonitwy uliczne i dlatego wtym roku tak
        pozno.Pzdr.Michal
        • Gość: mAbZ Nielegalne wyścigi uliczne zniknęły bo... IP: *.cm-upc.chello.se 14.09.03, 15:16
          Gość portalu: Michal napisał(a):

> bezpieczenstwo to jest o wiele wieksze niz wyscigi uliczne.Zreszta te ostanie
          > jakos zniknely.Wzieli sie ostro i jest cisza.

Nielegalne wyścigi uliczne zniknęły, bo szwedzka policja je ZALEGALIZOWAŁA.
          Lepiej wyznaczyć na nie miejsce i dać obstawę, niż ścigać ścigantów i narażać
          postronnych na niebezpieczeństwo...

A Gateway to super filmiki, polecam wszystkim.
          Tu jest zapowiedź Gateway 4:
          www.getawayinstockholm.com/gis4trailer.mpg
          • Gość: polokokt Re: Nielegalne wyścigi uliczne zniknęły bo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.03, 20:49
            a mi sie najbardziej z tej zapowiedzi podobaja te szwedki :)
            Pozdrawiam
      • Gość: Michal Re: Getaway in Stockholm 4 IP: *.telia.com 14.09.03, 13:03
        Heniu ,jak Oni kreca i sie scigaja z Policja to ekolodzy spia snem
        sprawiedliwym i marzy im sie umocnienie Waszego brzegu kolo Ystad wiesz tak
        kolo Löderupsstrand za Campingiem.Pzdr.Michal
        • Gość: Mati Re: Getaway in Stockholm 4 IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.09.03, 15:42
          1 i 2 widziałem. Skąd mogę 3 ściągnąć ??????
          • przemo_c Re: Getaway in Stockholm 4 14.09.03, 19:15
            Jest na imesh. Sam z tego ściągnąłem...
    • greenblack Re: Getaway in Stockholm 4 14.09.03, 18:22
      I tu właśnie możemy zaobserwować całe frajerstwo policji, zwłaszcza
      skandynawskiej. Wlepić komuś horrendalny, zależny od dochodów, mandat za
      przekroczenie prędkości o 20 km/h na jakiejś leśnej drodze to potrafią, ale
      uporać się prawdziwymi psychopatami już nie.

Pozdrawiam

• Gość: Acura Re: Getaway in Stockholm 4 IP: *.sympatico.ca 14.09.03, 20:06
        Na moim terenie policja dosc skutecznie zajela sie ulicznymi scigantami,
        eliminujac ich w zasadzie calkowicie w miescie, a niedobitki zmuszajac do
        przeniesienia sie daleko poza obszary zabudowane. Zalatwiono to spokojnie, bez
        gonitw i lapanek. Powiadomiono firmy ubezpieczerniowe bioracych udzial w
        wyscigach delikwentow o uprawianym procederze, a te maksymalnie podniosly im
        skladke ubezpieczeniowa z tytulu podwyzszonego ryzyka, lub calkowicie odmowily
        ubezpieczenia. Do tego czestsze niz u innych kontrole na drodze potrafia
        niezle uprzykrzyc zycie nawet najbardziej ognistemu ulanowi.
      • Gość: Michal Re: Getaway in Stockholm 4 do Greenbacka IP: *.telia.com 14.09.03, 21:12
        Greenblack,szwedzkiej policji daleko do frajerstwa,dzialaja dlugofalowo i
        efektywnie nie na popis,tutaj niema akcji,sprawa p. Minister to sprawa tajnych
        sluzb.
        W Szwecji niema mandatow zaleznych od dochodow,takowe ma Finlandia.
        Mandaty za szybkosc sa jednakowe w calym EU,tylko wPolsce jest poprzeczka
        teraz dana wieksza,ale sie zmieni po1maja04.
        My nasza policje lubimy, w przeciwienstwie do Waszej. Nasza jest uczciwa,jak
        czegos nie zrobisz nigdy Ci nie dopisza.Nie jest przekupna ,skorumpowana.Mozna
        miec zaufanie.Jakbys policjantowi wsunal banknot, to jest obraza a nie groszem
        ktory powoduje ze starczy do pierwszego.
        Pzdr.Michal
        • Gość: Odyn Re: Getaway in Stockholm 4 do Greenbacka IP: *.acn.pl 14.09.03, 21:20
          Jakiś adres do tych filmików?

Ten ww. nie działa, tzn. nie mozna odpalic ściągniętego pliku.

pozdr.
          • Gość: Michal Re: Getaway in Stockholm 4 do Greenbacka IP: *.telia.com 14.09.03, 21:24
            Musisz cos miec z kompem,umnie chodzi jak talala.Pzdr.Michal
        • Gość: Henry Re: Getaway in Stockholm 4 do Greenbacka IP: *.telia.com 15.09.03, 08:55
          Michal & Greenblack

Brzeg o ktorym piszesz,prad z zatoki Lubeckiej i znad pld. Baltyku reperuje sam-
          wbijaja pale. Ja tam wole inna plaze, Yngsjö Naturist Bad,-po drugiej stronie
          slupka jest plaza dla Pieskow,leze ci ja slupka blisko by czworonog i ja
          przyjemnosc mieli.

Greenblack ,szwedzka policja jest rzeczywiscie b.pomocna,-kiedys spalila mi sie
          zaroweczka nad tablica rejestracyjna,zajechali mi groge,zatrzymali i
          powiedzieli o "awarji",-akurat tak sie zlozylo ze zapasu nie mialem-dali wiec
          wlasna zarowke (za darmo),a poniewaz wtedy bylem tuz po operacji-sami zarowke w
          moim aucie wymienili. Chcialem polizajom za przysluge zaplacic(po
          Polsku),obrazili sie,-powiedzieli ze ; na zarowke zaprasza panstwo,a na wymiane
          on sam zaprasza, oczywiscie nawet slowkiem nie pisneli o jakims tam mandacie.
          Pzdr.
          ________________________________________________________________________________

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka