tina181 21.06.08, 18:20 Przerobiliśmy focusa z ciezarowki na osobowy - w warsztacie uszczęśliwili nas zdemontowaną kratką. To się da gdzieś sprzedać czy lepiej oddać od razu na złom? Dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
iberia.pl Re: Co zrobic ze zdemontowaną kratką grodziową? 21.06.08, 18:26 zostaw przy smietniku, zlomiarze to sobie zabiora. Link Zgłoś
milleniusz Re: grilla 21.06.08, 21:57 Mnie się podoba pomysł z klatką na teściową. Co prawda do tego potrzeba aż czterech aut, więc akcja jest dość droga. Alternatywnie, zamiast trzech dodatkowych aut w celu budowy klatki można kupić teściowej bilet dookoła świata w jedną stronę. Zła wiadomość jest taka, że niestety jednak wróci stroną drugą (o ile ktoś w międzyczasie nie udowodni, że ziemia znowu jest płaska). Ale dobre wiadomości to takie, że w każdym razie chwilę jej nie będzie, poza tym żadni Animalsi ani Greenpeace się nie przykują do klatki. Link Zgłoś
tina181 Re: grilla 21.06.08, 22:41 Cos czuje, ze sie na tej kratce materialnie nie wzbogace... Ale jest z tym sporo radosci;-) Link Zgłoś
milleniusz Re: grilla 21.06.08, 22:52 tina181 napisał: > Cos czuje, ze sie na tej kratce materialnie nie wzbogace... Nie ma szans. To nawet nie jest warte tyle ile waży. Wiem, bo sam miałem, chyba wyrzuciłem na śmieci po prostu. Można też kratkę rzeczoną wykorzystać jako stelarz do kwiatków. Pnącza fajnie by się pięły. I do tego nawet nie potrzeba homologacji (co prawda też VATu się nie da odliczyć, więc każdy kij ma dwa końce). Ale z drugiej strony, VAT za kratkę do kwiatków nie jest aż taki duży. Wiem bo kupowałem w zeszłym roku, konkretnie 3,33 zł, można odżałować i podzielić się naszą krwawicą z fiskusem. PS. Wnoszę, że nie masz teściowej? :] Link Zgłoś
tina181 Re: grilla 22.06.08, 10:12 Milleniuszu drogi, mam tesciowa, ale daleko. Ani mnie ona ziebi, ani grzeje. Takze nie oplaca mi sie kupowac tych trzech samochodow wylacznie dla kr(l)atki. Ale, ale cos zaczynam podejrzewac... Pewnie trzymasz w garazu trzy kratki i szukasz okazji, zeby sie ich pozbyc? ;-) Link Zgłoś
bassooner Re: kiedy ktoś wyczai że sześcian nie ma 4 ścian? 22.06.08, 14:28 Nie miałem na myśli stricte klatki, ino bardziej ogrodzenie, a jakby głowa wystawała to można szpadlem ubić... ;-))) Link Zgłoś