Dodaj do ulubionych

Co zrobic ze zdemontowaną kratką grodziową?

21.06.08, 18:20
Przerobiliśmy focusa z ciezarowki na osobowy - w warsztacie
uszczęśliwili nas zdemontowaną kratką. To się da gdzieś sprzedać czy
lepiej oddać od razu na złom?
Dzięki.
Obserwuj wątek
    • iberia.pl Re: Co zrobic ze zdemontowaną kratką grodziową? 21.06.08, 18:26
      zostaw przy smietniku, zlomiarze to sobie zabiora.
    • robert888 grilla 21.06.08, 18:27
      • billy.the.kid Re: grilla 21.06.08, 19:08
        maskę szermierczą.
        • mameja21 Re: grilla 21.06.08, 19:27
          Zagłowek do łóżka.
          • bassooner Re: grilla 21.06.08, 20:15
            Skołuj jeszcze trzy i zrób klatkę dla teściowej.
            • tina181 Re: grilla 21.06.08, 21:30
              Pomysl z grillem genialny;-)
              • piesior666 Re: grilla 21.06.08, 21:46
                Trzymaj.Ceny zlomu rosna.
                • milleniusz Re: grilla 21.06.08, 21:57
                  Mnie się podoba pomysł z klatką na teściową. Co prawda do tego potrzeba aż
                  czterech aut, więc akcja jest dość droga.

Alternatywnie, zamiast trzech dodatkowych aut w celu budowy klatki można kupić
                  teściowej bilet dookoła świata w jedną stronę. Zła wiadomość jest taka, że
                  niestety jednak wróci stroną drugą (o ile ktoś w międzyczasie nie udowodni, że
                  ziemia znowu jest płaska). Ale dobre wiadomości to takie, że w każdym razie
                  chwilę jej nie będzie, poza tym żadni Animalsi ani Greenpeace się nie przykują
                  do klatki.
                  • tina181 Re: grilla 21.06.08, 22:41
                    Cos czuje, ze sie na tej kratce materialnie nie wzbogace... Ale jest
                    z tym sporo radosci;-)
                    • milleniusz Re: grilla 21.06.08, 22:52
                      tina181 napisał:

> Cos czuje, ze sie na tej kratce materialnie nie wzbogace...

Nie ma szans. To nawet nie jest warte tyle ile waży. Wiem, bo sam miałem, chyba
                      wyrzuciłem na śmieci po prostu. Można też kratkę rzeczoną wykorzystać jako
                      stelarz do kwiatków. Pnącza fajnie by się pięły. I do tego nawet nie potrzeba
                      homologacji (co prawda też VATu się nie da odliczyć, więc każdy kij ma dwa
                      końce). Ale z drugiej strony, VAT za kratkę do kwiatków nie jest aż taki duży.
                      Wiem bo kupowałem w zeszłym roku, konkretnie 3,33 zł, można odżałować i
                      podzielić się naszą krwawicą z fiskusem.

PS. Wnoszę, że nie masz teściowej? :]
                      • tina181 Re: grilla 22.06.08, 10:12
                        Milleniuszu drogi, mam tesciowa, ale daleko. Ani mnie ona ziebi, ani
                        grzeje. Takze nie oplaca mi sie kupowac tych trzech samochodow
                        wylacznie dla kr(l)atki. Ale, ale cos zaczynam podejrzewac... Pewnie
                        trzymasz w garazu trzy kratki i szukasz okazji, zeby sie ich pozbyc?
                        ;-)
                        • robert888 kiedy ktoś wyczai że sześcian nie ma 4 ścian? 22.06.08, 10:22
                          • bassooner Re: kiedy ktoś wyczai że sześcian nie ma 4 ścian? 22.06.08, 14:28
                            Nie miałem na myśli stricte klatki, ino bardziej ogrodzenie, a jakby głowa
                            wystawała to można szpadlem ubić... ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka