bambambama 21.08.08, 13:23 www.youtube.com/watch?v=HVzsMXTPop0&feature=related Link Zgłoś Obserwuj wątek
jovik77 Re: terapia szokowa 21.08.08, 14:18 Obawiam się, że Ci których ten film dotyczy, nie zwrócą na niego uwagi. Albo skwitują go tekstem - mnie to nie dotyczy, ja zawsze panuję nad autem. Link Zgłoś
kodem_pl Re: terapia szokowa 21.08.08, 15:16 Jak ktos ma dachowac na prostej drodze to w ogole nie powinien wsiadac do auta. Kazda predkosc bedzie dla niego zabojcza. A filmik juz gdzies byl wczesniej... Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: terapia szokowa 21.08.08, 23:54 Za szaleństwa na drodze (wyprzedzanie na zakazie, przekroczenie prędkości o ponad 30 km/h) powinno być dożywotnie odebranie prawa jazdy, 10 lat ciupy i obcięcie prawej nogi (żeby gazu nie mógł deptać). Serio to mówię, bo widząc, co niektóre bezmózgi wyczyniają za kółkiem, to normalnie jestem za aborcją. Link Zgłoś
mobilnydoradca Re: terapia szokowa 22.08.08, 00:06 w zeszłym tygodniu jechałem jako pasażer z jednym kolesiem - miasto powiatowe, godzina 21.30, deszcze, wiatr, on ślepy na jedno oko, 22 lata a na liczniku 90km/h i slalom między wielkimi kałużami. ja go pytam czy ma jakieś mandaty albo albo czy miał jakieś wypadki juz. a on nie i dlaczego pytam, czyżby za szybko jechał....? nie no, spoko, u nas są sami super kierowcy nie wpadający w poślizgi i którzy samą siłą woli w awaryjnej sytuacji spowodują że samochód stanie w miejscu. no ewentualnie są jeszcze w czepku urodzeni którym nikt nigdy nie wejdzie pod koła... Link Zgłoś