missundaztood 09.10.03, 11:23 Czy ktoś z Was korzystał z usług tego towarzystwa ubezpieczeniowego? Podobno jest stosunkowo niedrogie i solidne. Wiecie coś o nich? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zielu Re: Samopomoc S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 11:50 nie wiem jak jest z osobami ubezpieczającymi się w tym, ale mogę Ci powiedzieć jak to jest w wypadku kolizji z taką osobą (z jej winy). NASTĘPNYM RAZEM BĘDĘ BIŁ NA ULICY TALKIEGO DELIKWENTA. Link Zgłoś
k.malczyk Re: Samopomoc S.A. 09.10.03, 12:55 Gość portalu: zielu napisał(a): > nie wiem jak jest z osobami ubezpieczającymi się w tym, ale mogę Ci powiedzieć > jak to jest w wypadku kolizji z taką osobą (z jej winy). NASTĘPNYM RAZEM BĘDĘ B > IŁ NA ULICY TALKIEGO DELIKWENTA. mógłbyś rozwinąć o co chodzi? Link Zgłoś
Gość: kris.m Re: Samopomoc S.A. IP: 217.97.165.* 09.10.03, 12:55 mógłbys rozwinąć o co chodzi? Link Zgłoś
agmi-bis Re: Samopomoc S.A. 09.10.03, 14:12 Jestem z Lublina i korzytam z usług tego Towarzystwa. Bardzo dobre stawki a obsługa również. Nie wiem jak w innych oddzialach. Ja stwierdzam na podstawie swoich doświadczeń. Napisz m-eila o co Ci chodzi to cię skieruję do właściwej osoby. Link Zgłoś
Gość: cc Re: Samopomoc S.A. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 15:26 Ja miałem szczęście - klient był tam ubezpieczony i zapłacili mi z jego ubezpieczenia po miesiącu i 3 dniach, ale znajomy czekał 3 miesiące. Ogólnie odradzają. Link Zgłoś
Gość: ral Re: Samopomoc S.A. IP: 217.8.161.* 09.10.03, 15:32 ja korzystam z PZU (oc i ac) i jestem zadowolony a ac mozna negocjowac nawet o kilkanascie procent, jestem zadowolny i a firma jest sprawdzona... na pewno nie skorzystam z czegos typu link4 - nie wierze im, chociaz chetnie uslyszalbym jakies opinie na ten temat... dzieki Link Zgłoś
Gość: Nina Re: Samopomoc S.A. IP: *.toya.net.pl 09.10.03, 18:40 Pierwszy raz mialam ubezpieczone auto w Samopomocy jakies 5-6 lat temu.Skonczylo sie na sprawie w sadzie (przeciko mnie) za...niezaplacenie drugiej raty skladki OC za samochod, ktorego nie mialam juz od 2 lat.I zeby bylo smieszniej-po monicie z Samopomocy udalam sie do nich i zostalo odnotowane, ze auto sprzedane.Po roku od zawiadomienia byl sad. W tej chwili znajomy dowiedzial sie, ze jego sprawa w sadzie juz sie odbyla i ma na karku komornika. Teraz tez mam ubezpieczone w Samopomocy, ale tylko dlatego, ze na moj samochod trudno bylo znalezc inne w miare tanie OC. Oplacajac kilka miesiecy temu kolejna skladke spytalam, ile zostanie potracone w przypadku sprzedazy.Dowiedzialam sie, ze Samopomoc jako chyba jedyna firma w Polsce potraca 20% wartosci skladki w przypadku sprzedazy w trakcie trwania ubezpieczenia.Przekonam sie o tym w przyszlym tygodniu. Szkod zadnych nie mialam, wiec nie wiem jak wyglada kwestia wyplat, ale burdel to oni maja niezly-a przynajmniej mieli. Pozdrawiam. Link Zgłoś
polokokt Re: Samopomoc S.A. 09.10.03, 23:26 Mam OC u nich, pomijajac ze maja chyba jedna z najnizszych skladek (w moim przypadku) to po kolizji gosc ktory naprawial sobie samochod nie mial zadnych problemow z uzyskaniem odszkodowania. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Skovi Re: Samopomoc S.A. IP: *.energetyka.kalisz.pl 10.10.03, 13:01 Mam ubezpieczenie OC w tym biurze. Mają dobre, tanie stawki. W zeszłym roku miałem kolizje, wina była gościa, który też miał wykupione OC w Samopomocy. Pieniądze wypłacili. Wszystko poszło gładko. Jedynie czas oczekiwania coś około 30 dni na kasę, ale podejrzewam, że jest tak w większości biur. Link Zgłoś
Gość: szarak1 Re: Samopomoc S.A. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.03, 13:25 MAm oc w Samopomocy.Od kilku lat żadnch problemów.Nigdy jednak nie wykupił bym AC w tak mało renomowanej firmie. Link Zgłoś