Gość: k IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 16:28 Chcę zamienic seicento na fiata panda (oczywiście z dopłatą). Słyszałam jednak sporo złych opinii o pandzie. Czy ktoś ma może jakieś doświadczenia z tym samochodem? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: B Re: fiat panda IP: *.acn.pl 22.10.03, 19:44 Tylko oglądałam w salonie i jest ...Śliczny. Link Zgłoś
Gość: barry Re: fiat panda IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.03, 20:49 sporo złych opinii.... od kogo ?? w zagranicznych (polskich też) gazetach bardzo chwala to autko, jezdziłem bardzo fajny, świetnie wygląda, spore wnętrze wykonanie ok i cena konkurencyjna Link Zgłoś
Gość: kursant Re: fiat panda IP: *.toya.net.pl / 10.0.229.* 22.10.03, 21:41 moze doswiadczen nie mam ale w łodzi ma wejsc jako auto na prawko. wszyscy instruktorzy je chwala ze wzgledu na dobra widocznosc, cene , podobno na placyk jak ulał. czyli chyba nie jest zła;) Link Zgłoś
Gość: gig2 Re: fiat panda IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.10.03, 22:28 Super samochod. Tylko drzwi mu sie z trudem domykaly w salonie. Ale za to gdzie ma lewarek skrzyni biegow!!! Kolezanko, powaznie sie zastanow. Bo SC ma przynajmniej jakis prestiz (wiem, slowo wzgledne). A z Pandy nasze spoleczenstwo zrobi family van albo mommy- mobile. Zapraszam na trase katowicka we Wszystkich Swietych, troche Pand juz jezdzi. Link Zgłoś
Gość: zabaa Re: fiat panda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.03, 22:47 gdzie dopłacają jak sie zmienia seicento na pandę, bo ja teżbym tak chciał:) Link Zgłoś