Dodaj do ulubionych

Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają????

IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 12:59
Pełno głosów, że nie ma dobrych samochodów.Kupionych w polskich salonach i w
cenie do 20 tysięcy. Podobno na takie jest największy popyt.

Akurat mam do sprzedania pięciodrzwiowego fiata Uno z grudnia 2000 czerwony ,
przebieg 56000 cena wywoławcza 15500 (ogłoszenie ukazało się w dzisiejszym
dodatku do Wyborczej, Wysokie Obroty)_i co........... od rana nie miałem
nawet jednego telefonu??????

Co to za fenomen?????
Obserwuj wątek
    • Gość: drek Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 13:20
      może to kwestia koloru???? :)
      • ant777 Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? 23.10.03, 14:11
        W wysokich obrotach to mozesz dawać ogłoszenie o sprzedaży bmw czy mercedesa.
        Ja UNO 1.4 1997 5d sprzedałem na giełdzie za 3 razem. Dawałem ogłoszenia w
        lokalnej prasie. Bezsens, szkoda pieniędzy, odzew oprócz handlarzy był
        minimalny. Zawiesiłem na szybach samochodu info o sprzedaży samochodu. Będąc na
        giełdzie rozdawałem zainteresowanym karteczki 10x4 cm z dokładną info n.t.
        samochodu - rok, przebieg, wyposażenie, co zostało wymienione, telefony itd.
        Później tym co się za długo zastanawiali mogłem z przyjemnością powiedzieć: już
        sprzedałem.
        Fajne było te uno, ale za małe.
    • Gość: Piotr Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: 193.41.113.* 23.10.03, 15:12
      Witam, czy jest gdzieś to auto opisane w internecie? Szukam czegoś dla żony.

Piotr
      • Gość: Adam Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 17:22
        Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Witam, czy jest gdzieś to auto opisane w internecie? Szukam czegoś dla żony.
        >
        > Piotr

Nie jest opisane, ale Uno jak Uno. Pięciodrzwiowe z blokadą skrzyni biegów.
        Do obejrzenia na rogu Al. Niepodległosci i Ksawerów (czerwony z kartkami na
        szybach).
    • kinado Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? 23.10.03, 15:15
      Gość portalu: Adam napisał(a):
      > Akurat mam do sprzedania pięciodrzwiowego fiata Uno z grudnia 2000 czerwony
      (..)

Czyżby firma "Uno-Rent" ogłosiła upadłość?
      Czy może przerzucasz kapitał na myjnię?
    • greenblack Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? 23.10.03, 15:17
      A przebieg jest prawdziwy?
      • Gość: Adam Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: *.acn.waw.pl 23.10.03, 17:31
        greenblack napisał:

> A przebieg jest prawdziwy?

Oczywiście, że prawdziwy. Jedynym mankamentem do którego się przyznaję bez
        bicia to komletnie padnięty po wjechaniu w dziurę przedni lewy amortyzator
        (mechanik mnie zmartwił, że wymienia sie je parami i to wydatek rzędu 300 zł,
        ale raczej wolę o taką sumę opuscić niż robić to samemu). Po za tym to tylko
        fiat i nie ma co spodziewać się cudów.
    • cytryniec Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? 23.10.03, 20:57
      Na Dolnym Śląsku jest coś takiego jak "Auto Giełda Dolnośląska". Gazeta taka
      papierowa. Praktycznie same ogłoszena kupna-sprzedaży wszystkiego.Nie wierzę,że
      nie ma czegoś takiego w Warszawie. I ja i wielu moich znajomych przekonało
      się,że nie warto odłaszać się w gazetach ,gdzie kupno-sprzedaz jest tylko
      dodatkiem,ale właśnie w specjalistycznych periodykach. Bo kupują je ludzie
      zainteresowani, a nie czytacze.

No chyba jest "Auto giełda Mazowiecka" albo coś w tym stylu!
      • Gość: mati_ Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: *.icpnet.pl 23.10.03, 22:17
        Wystaw na Allegro. Opłaca się.
      • Gość: Mar w Warszawie nazywa się to OFERTA IP: *.skorosze.2a.pl 23.10.03, 22:47
        gazetka TYLKO z ogloszeniami - od starej pralki do willi w Konstancinie.
        Oczywiście samochodów też jest mnóstwo.
    • Gość: Mar doradzam wyjazd na prowincję IP: *.skorosze.2a.pl 23.10.03, 22:46
      w Warszawie sprzedają się samochody nowsze i takie co wyglądają na nowe. Uno
      jako stary model ma gorsze szanse (choć to bardzo dobry samochód!). Może
      przyjmie go jakiś komis w Siedlcach, Radomiu itp. I kto wie czy cena nie będzie
      atrakcyjniejsza niż od prywatnego kupca w Warszawie.
      • sowizdrza Re: doradzam wyjazd na prowincję 24.10.03, 15:27
        Najlepiej w Warszawie dać ogłoszenie w Auto-Biznesie
        albo w OFercie.
        PZDR
        • Gość: Rosa Re: doradzam wyjazd na prowincję IP: *.acn.waw.pl 24.10.03, 16:10
          W ofercie możesz za darmo dać ogłoszenie poprzez internet
          www.oferta.com.pl/
    • Gość: Markus Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 16:28
      Uno kupuja ci ktorych nie stac juz na nic innego .
      • Gość: karibox z bydzi Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: *.alfa.pl / *.alfa.pl 01.03.04, 00:44
        ty debilu widać że nie jeździłeś nigdy Uno - naucz się wyrażać opinię - sam
        jeździłęm Uno 2002 i szczam na tych co jeźdżą wypasionymi oplami 79-88 a
        właściwie leżą pod nimi - do unaka lejesz i jedziesz
    • kollector Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? 01.03.04, 21:56
      nigdy nie jeździłem Uno i poewnie nie będę jeździł (moje gabaryty - mam 191 cm
      wzrostu), ale uważam że to dobry samochód (szczególnie diesel)
      • Gość: andy Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? IP: *.wroclaw.mm.pl 01.03.04, 22:25
        A ja mam 193 i dość długo jeździłem i chwaliłem sobie, jest o wiele bardziej
        elastyczny w dopasowaniu do kierowcy niż te znacznie droższe. To nie znaczy
        komfortowy, ale to przecież z założenia cienizna dla ubogich, czyli dla nas.....
    • kollector Re: Kto mówi,że Uno dobrze się sprzedają???? 01.03.04, 22:45
      w mieście nie ma lepszego samochodu - zaparkuje wszędzie i zmieści się wszędzie!
    • Gość: tc Cena IP: *.acn.waw.pl 01.03.04, 23:40
      A nie wpadles na pomysl, ze to moze jest kwestia ceny? Ile kosztowal nowy w 2000 roku? Jakies 20-22
      tys. Czy czterolatek moze byc tanszy od nowego tylko o 25-30% ?!!!
      • Gość: Jasio Re: Cena IP: *.proxy.aol.com 03.03.04, 04:29
        Moze i moze nawet byc drozszy. Byly takie czasy za komuny. Kupowales bryke,
        troche pojezdziles i .......... sprzedawales za wiecej niz kupiles. A teraz....
        Miesiac temu opchnalem szescioletnia bryke ze 100.000 km. na liczniku (licznik
        nie byl krecony). Dostalem za nia 30% tego co zaplacilem za fabrycznie nowa.
        Moglem prawdopodobnie wytargowac jszcze z 5%, ale czas to pieniadz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka