Dodaj do ulubionych

Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze?

IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 18:08
Wedlug mnie fabii, lanosow, matizow i starych polonezow.
Typi samochodami jezdza buraki, stare pryki i kierowcy niedzielni.
A wedlug was?
Obserwuj wątek
    • Gość: M głuPol Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.03, 18:30
      Według mnie gazeciarze iinni szmaciarze
    • Gość: leszeke Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzion IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 23.10.03, 18:44
      nie wiadomo co za bałwan dopuścił to g... do ruchu drogowego bez tylnych
      chlapaczy - spróbujcie za "tym" jechać choć przez chwilę przy najmniejszym
      deszczu...
      • Gość: zorro Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: *.tkb.net.pl 23.10.03, 19:09
        tych z rejestracjami stare LO.. , nowe BL.. czyli prowadzonych przez
        mieszkańców dawnego woj. Łomżyńskiego. HORROR !!!
        • Gość: LO... Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 12:37
          tia masz rację. Długo jeździsz na rejestracji WO, no przyznaj się ile lat ?
          • Gość: kriss Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: *.net / *.net 24.10.03, 12:42
            Taaa,też tak mysle ,że to jakiś burak z Ostrołęki,próbujący świrować jaki to z
            niego "tablicowy" Warszawiak;)
        • xxl5 Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi 27.10.03, 17:01
          TY LAMUSIE
      • Gość: zorro Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: *.tkb.net.pl 23.10.03, 19:11
        tych z rejestracjami stare LO.. , nowe BL.. czyli prowadzonych przez
        mieszkańców dawnego woj. Łomżyńskiego. HORROR !!!
        ONI CHYBA W TEJ ŁOMŻY PRAWA JAZDY WYGRYWAJĄ W AUDIO-TELE !
        • Gość: robin Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? IP: 213.155.167.* 23.10.03, 20:01
          tych z kratkami w środku ponieważ ich kierowcy uważają sie za najlepszych a
          nie potrafią włączyć kierunkowskazów przy zmianie pasa ruchu dotyczy to
          również tych pojazdów które mają na dachu tabliczkę z napisem TAXI
        • Gość: M4b Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: 217.8.168.* 24.10.03, 11:18
          Radomskei numery ...
          To jakaś pieprzona biała plama na motoryzacyjnej mapie Polski.
          Ile razy tamtędy jade tyle razy mam dusze na amieniu i oczy wokół głowy ...
          Zawracania rozpadającą się skodą ze skrajnego prawego pasa to jeden ze
          spokojniejszych i popularniejszych "myków" ...
          ile razy widzę samochód z tamtejszymi numerami tyle razy moja czujność sięga
          zenitu ...
          • Gość: Józiek Łódź Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.03, 09:12
            Ostatnio w Radomiu po to cię wyprzedzają, by zaraz skręcić w prawo albo
            szybciej od ciebie wjechać na wiadukt. Potem taki ma pretensje, że mu drogi nie
            ustąpiłeś , bo włąsnie ledwo uniknął czołowego zderzenia albo będzie
            pokazywał dyżurną sztachetę i chęć dochodzenia sprawiedliwości ludowej !!!
        • Gość: BL Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 12:34
          a Ty masz blachy na WWE ?
        • Gość: oj rety Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi IP: 62.233.164.* 25.10.03, 07:39
          W Audio-Tele?
          Raczej nie pytania tego typu są dla nich zbyt trudne.
        • xxl5 Re: Jakich samochodow wystrzegac sie? - Ford Fuzi 27.10.03, 16:50
          Gość portalu: zorro napisał(a):

> tych z rejestracjami stare LO.. , nowe BL.. czyli prowadzonych przez
          > mieszkańców dawnego woj. Łomżyńskiego. HORROR !!!
          > ONI CHYBA W TEJ ŁOMŻY PRAWA JAZDY WYGRYWAJĄ W AUDIO-TELE !
          Ty lamusie zafajdany pewnie jestes z bialegostoku.TY pało nie ma znaczenia z
          jakiego miasta , czy wiochy pochodzisz, nie raz widzialem takie numery na
          bardzo prostych skrzyzowaniach,ze strach się zblizac i to przewaznie wielcy
          kierowcy warszawscy i z bialegostoku(wjazd na rondo w lewa strone pod prąd
          kierowcy autobusu warszawskiego !!!!!!!!!!!)
    • Gość: tom-ek Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.net / *.net 23.10.03, 23:04
      Wszystkich przedstawicieli handlowych-buraków-akwizytorów w białych cackach z
      kratką typu seicento,matiz itp. gówna.
    • niepocieszony Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? 24.10.03, 11:25
      Przedewszystkim kapeluszników tak kobiet jak i mężczyzn. Jedź za nim jakieś
      100m lub wyprzedź byle szybko.Nigdy nie wiadomo co zrobią, a robią takie numery
      że włosy stają dęba.
    • zwodecki Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? 24.10.03, 12:33
      Takich, z których okien wyrzucane są pety i papiery, takich które jadą o 1 km
      szybciej niż sąsiad na prawym pasie oraz takich, których kierowcy odreagowują
      stresy za kierownicą i często nie zdają sobie sprawy, że istnieje coś takiego
      jak prawy pas, kultura i uprzejmość to cecha kierowcy, a nie samochodu, który
      wg mnie ma tu najmniejsze znaczenie.
    • remo29 Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? 24.10.03, 12:49
      W/g mnie najgorsi są szrociarze bez względu na markę. Czy to polonez, czy vw
      passat'90, czy bmw'87, czy prostowany i klepany matiz master-wiocha-edyszyn -
      wszystko to jedno Wielkie Warzywo. Całość kasiury przeznaczy na zakup złomu
      wprost z lawety, klepanie blach i kradzione taile, dalej łapówę na stacji
      diagnostycznej, kar ałdio (nie mylić z car audio!) i oczywiście mega-pałer-
      tjóning. Na koniec okazuje się, że kasy na benzynę starczy na pierwszy tydzień
      miesiąca, bo jak gniot pali w mieście 15 litrów, a jeździ się nawet po seler
      dla mamy do jarzyniaka na osiedlu (z piskiem opon), to nie ma cudów. I zakłada
      się wtedy gaz u pana Henia w blaszanym garażu. Koszty spadają o ponad połowę,
      to można dać pokaz mega-buractwa, co widać na drogach gołym okiem.
      • letalin Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? 24.10.03, 17:07
        Tego który Cię zabije...Może to ten w Twoim garażu?
      • Gość: Alpina b12 Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.03, 18:58
        Aż Ty kurwa głupi jesteś!!!!!Mam BMW z 90'- jest 100x lepsz od 3- letniego
        koreańca i innych takich wynalazków, które ktoś przez pomyłkę nazwał
        samochodami. Na moją BMW mam już z 7 kupców tylko mają taki problem, że ja jej
        nie chce sprzedać!!!!Zależy jak dbasz o samochód - w 4- letnim Golfie mojej
        siostry możesz kwiatki sadzić- taki jest syf. W mojej BMW nie znajdziesz nawet
        kłębka kurzu!!Sory za te bluzgi, ale mnie trochę wkurzyłeś.
        • Gość: Pawelek Samochody uzywane IP: *.nrockv01.md.comcast.net 25.10.03, 02:08
          Zawsze wybralbym nowy samochod z dobra gwarancja. Bez najmniejszego wahania
          wolalbym nowa Sonate, niz stare BMW. Moim zdaniem nalezy wystrzegac sie przede
          wszystkim samochodow uzywanych, zwlaszcza tych w wieku schylkowym. Osobiscie
          kupuje tylko nowe i z dluga gwarancja. Uzywane - to tylko koniecznosc
          finansowa. I nie mam zamiaru dbac o samochod ponad wymiane oleju, typowy serwis
          oraz dosc rzadkie mycie i woskowanie. Pewnie jestes zadowolony ze swojego BMW,
          ale nie staraj sie udowodnic rzeczy bezsensownych...
        • Gość: oj rety Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: 62.233.164.* 25.10.03, 07:44
          Bo ty gościu nie robisz nic innego tylko skaczesz kolo swojego Będziesz Miał
          Wydatki. A może by tak do szkoły ?
          • Gość: Alpina b12 Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 10:39
            1.Nie jestem GOSCIEM tylko GOŚCIÓWĄ jak już mnie tak nazywasz.
            2.Tak skaczę koło mojego samochodu. U nas w rodzinie to się nazywa DBANIE o
            samochód. Ale przyznaję się do tego, że mam świra na punkcie nie tylko swojej
            BeMki.
            3.Już dawno szkołę skończyłam. Teraz studiuję. W ostatniej sesji egzaminacyjnej
            miałam średnia 5,0 i jak widać mam czas też na naukę- albo jestem tak
            inteligentna, że na naukę potrzebuję mniej czasu niż " przeciętni":-))))))))
            POWTARZAM WOLĘ BMW NIŻ KOREAŃCA I " FFF"....!!!!
            Pozdrawiam.
            • Gość: mad Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 12:17
              No wiesz, średnia 5,0 to sprawa względna. Zależy gdzie studiujesz i co
              studiujesz. Może jest to Wydział Gier i Zabaw???
              • Gość: JA Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 15:17
                zazdrościsz???????????????????
              • Gość: gosc Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.acn.pl 25.10.03, 15:32
                Ale żeś wymyslił.... jakieś niespełnione ambicje ??
                • Gość: mad Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.03, 23:58
                  Nie, to nie są niespełnione ambicje. Nie będę rozwijał wątku, bo to nie ten
                  dział...
        • remo29 Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? 27.10.03, 08:27
          Gość portalu: Alpina b12 napisał(a):

> Aż Ty kurwa głupi jesteś!!!!!Mam BMW z 90'

Uuu... Aż tak ubodło twą pasiastą dumę?
          Mówiąc "złom" mam na myśli złom. Znam 20 letnie samochody, które wyglądają
          jakby wyszły spod igły. Zależy jak kto dba. A mój wcześniejszy post dotyczył
          baranów, którzy udowadniają cienkość swojego umysłu każdym zachowaniem na
          drodze. Jeśli poczułeś się zaliczony do tego grona to sam sobie jesteś winien.
          Jak to mawiają starożytni Rosjanie - uderz w stół a nożyce sie odezwą.
          A co do bluzgów - przejmuję się tylko opiniami ludzi na których mi zależy.
    • Gość: MARS Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: 195.117.1.* 25.10.03, 02:15
      Jeżdżę Matizem . Dziękuję za obrażliwe słowa pod moim adresem .
    • Gość: NSX VW poskladanych w stodolach i roznych szopach... IP: *.dialsprint.net 25.10.03, 02:18
      i calego tego niemieckiego zlomu
      • Gość: TT Re: VW poskladanych w stodolach i roznych szopach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 11:29
        .....lepiej jeździć koreańskimi, francuskimi i włoskimi " cudami techniki"
    • betty-bt wedlug mnie... 25.10.03, 02:28
      nalezy wystrzegac sie gazeciarzy na rowerach.
    • Gość: oj rety Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: 62.233.164.* 25.10.03, 07:50
      Uwaga na:
      -taksówki zwłaszcza te w kremowych Mercedesach sprowadzane z Niemiec, często na
      lawecie
      -stuningowane maluchy
      -kapelusznicy
      -kierowcy służbowego fajansu (od koloru najczęściej białe)
      -samochody z rejestracją typu WO MONIA
      I inne wynalazki
    • Gość: góral Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.aster.pl / 10.68.4.* 25.10.03, 11:38
      Gość portalu: gazeciarz napisał(a):

> Wedlug mnie fabii, lanosow, matizow i starych polonezow.
      > Typi samochodami jezdza buraki, stare pryki i kierowcy niedzielni.
      > A wedlug was?
      Ciekaw jestem gazeciarzu - jakich aut przestrzegasz się w Kielcach. Czyżby tam
      byli inteligentniejsi kierowcy ?
      Pozr.
    • jetbang Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? 25.10.03, 14:28
      www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=62&w=8591221&a=8595188
      oraz inne samochody najczęściej jednak sa to okratowane i oklejone reklamami
      różnych badziewiastych firm.
    • Gość: radossci Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.idea.pl 26.10.03, 01:32
      Gość portalu: gazeciarz napisał(a):

> Wedlug mnie fabii, lanosow, matizow i starych polonezow.
      > Typi samochodami jezdza buraki, stare pryki i kierowcy niedzielni.
      > A wedlug was?

kolejny durny, nic nie wnoszący post
      • Gość: TO JA Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 27.10.03, 05:52
        Na drodze nalezy sie wystrzegac WSZYSTKICH pojazdow,
    • Gość: Zuza Najgorsi sa faceci po 40 w luksusowych autach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 15:12
      Maja firmowe samochody, i nie interesuje ich czy ktos jedzie obok. To sa
      dopiero buraki. Uwazaja sie za panow ulicy. Nienawidze takich. ale sa jeszcze
      szczeniaki ktore wezma woz od tatusia i zgrywaja twardzieli na ulicy.
    • Gość: vd seatow IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 21:46
      zawsze jak widze relacje z wypadku albo zdjecie w gazecie to zwykle widac tam
      jakiegos rozwalonego seata, najczesciej w kolorze czerwonym.
      • Gość: zabaa Re: Co wy tam wiecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 22:58
        wszyscy piszą o wystrzeganiu sie na niemieckiego badziewia przywiezionego na
        lawecie tylko ciekawe jak wy to na drodze rozpoznajecie mądrale.
        A tak swoją drogą to lepszy 10 letni Mercedes po 3 wypadkach niż gówniany
        koreaniec czy inny japoński pokemon
        • remo29 Re: Co wy tam wiecie 27.10.03, 23:11
          Zabaa! Powtórzę po raz kolejny: złom to złom! Widać, śłychać i czuć toto z
          daleka! Nie mówię o 10-letnich samochodach, które dzięki swoim niemieckim,
          pierwszym właścicielom i solidnym uczciwym serwisom, są jak "nasze" (polskie) 3-
          4 latki, ale o ZŁOMIE - rozpadającej się, jeżdżącej prawie bokiem,
          czterośladowej, pogiętej i ociekającej olejem kupie żelastwa i plastiku, BEZ
          WZGLĘDU na kraj pochodzenia! Jeśli miałbym wybierać między 15-letnim BMW 7,
          który jeszcze wczoraj wyglądał jak banan owinięty dookoła drzewa, a KIA za
          nieadekwatne pieniądze, to kupiłbym KIA. Bo trumny są OK ale w baaaaardzo
          póżnym wieku...
    • Gość: Ramzes Re: Jakich samochodow wystrzegac sie na drodze? IP: *.adm.us.edu.pl 28.10.03, 07:24
      Każdego auta bez wyjątku który prowadzi idiota

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka