Dodaj do ulubionych

sprzedac auto w internecie

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 13:01
czy mozecie polecic jakis dobry portal czy strone, gdzie w miare sensownie
mozna dac ogloszenie o sprzedazy auta.
dzięk you
Obserwuj wątek
    • Gość: mati_ Re: sprzedac auto w internecie IP: *.icpnet.pl 03.11.03, 13:06
      www.allegro.pl
    • Gość: Sven Re: sprzedac auto w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 13:25
      Jestem zwolennikiem tradycyjnego ogloszenia. Sprzedajac swoj samochod mialem
      tylko kilka telefonow z ogloszenia w internecie i kilkadziesiat z gazety
      lokalnej. Auto bez namyslu kupil starszy gosc za cene dla mnie zadowalajaca.
      Sprzedalem je w ciagu 5 godzin od wyjscia gazety. Pytalem go czy ma internet,
      ale nawet nie wiedzial co to. Pozdr.
      • Gość: Wiktor Re: sprzedac auto w internecie IP: *.netia.pl 03.11.03, 17:17
        Kilka dni temu jakiś facet dał w lubelskiej gazecie ogłoszenie o Hondzie Accord
        z 92 chyba roku. I podał muj numer telefonu... Jak zadzwonił w sobotę o 9:00
        pierwszy klient to pomyślałem: no teraz się zacznie... Ale w ciągu tygodnia
        było tylko kilka telefonów... No ale nie wiem jaka to była gazeta, może jakaś
        gówniania.
    • Gość: Adam Re: sprzedac auto w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 19:21
      Znam dwie darmowe giełdy sensownie skuteczne : www.autotarg.pl i
      www.autopasja.pl
    • Gość: yacek Re: sprzedac auto w internecie IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 22:17
      Wiosną sprzedałem Megane Coupe przez net. Ogłoszenie dałem do gratki. Auto
      poszło w ciągu 3 dni. Polecam.
    • Gość: cn Re: sprzedac auto w internecie IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 07:08
      www.autoimperium.pl
    • Gość: cn Re: sprzedac auto w internecie IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 08:05
      www.mojeauto.pl
      www.auto-shop.pl
      ogloszenia-motoryzacja.low.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka