Gość: bobo IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 03.11.03, 13:01 czy mozecie polecic jakis dobry portal czy strone, gdzie w miare sensownie mozna dac ogloszenie o sprzedazy auta. dzięk you Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sven Re: sprzedac auto w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 13:25 Jestem zwolennikiem tradycyjnego ogloszenia. Sprzedajac swoj samochod mialem tylko kilka telefonow z ogloszenia w internecie i kilkadziesiat z gazety lokalnej. Auto bez namyslu kupil starszy gosc za cene dla mnie zadowalajaca. Sprzedalem je w ciagu 5 godzin od wyjscia gazety. Pytalem go czy ma internet, ale nawet nie wiedzial co to. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Wiktor Re: sprzedac auto w internecie IP: *.netia.pl 03.11.03, 17:17 Kilka dni temu jakiś facet dał w lubelskiej gazecie ogłoszenie o Hondzie Accord z 92 chyba roku. I podał muj numer telefonu... Jak zadzwonił w sobotę o 9:00 pierwszy klient to pomyślałem: no teraz się zacznie... Ale w ciągu tygodnia było tylko kilka telefonów... No ale nie wiem jaka to była gazeta, może jakaś gówniania. Link Zgłoś
Gość: Adam Re: sprzedac auto w internecie IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 19:21 Znam dwie darmowe giełdy sensownie skuteczne : www.autotarg.pl i www.autopasja.pl Link Zgłoś
Gość: yacek Re: sprzedac auto w internecie IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.03, 22:17 Wiosną sprzedałem Megane Coupe przez net. Ogłoszenie dałem do gratki. Auto poszło w ciągu 3 dni. Polecam. Link Zgłoś
Gość: cn Re: sprzedac auto w internecie IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 07:08 www.autoimperium.pl Link Zgłoś
Gość: cn Re: sprzedac auto w internecie IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.03, 08:05 www.mojeauto.pl www.auto-shop.pl ogloszenia-motoryzacja.low.pl Link Zgłoś