ron5 08.01.09, 09:54 Czy biały kolor pick upa to moze być problem? Chcę kupić nówkę,cena ok ale jest biała i zastanawiam się czy nie bedzie to problem przy odsprzedaży. Będę wdzięczny za poradę. Link Zgłoś Obserwuj wątek
drugiwiesiu6 Re: Nissan Navara-biały kolor 08.01.09, 10:04 no osoboscie nie kupilbym bialego auta. Ale to juz moje indywidalne preferencje :) zerknij sobie tutaj www.wroom.pl/samochody-nissan-cena-od-60k-navara-cena-do-100k-s-wgdaty-malejaco.html i zobacz jakie kolory sa najbardziej chodliwe. Wg mnie czarny i srebrny :) Link Zgłoś
barthez_06 Re: Nissan Navara-biały kolor 08.01.09, 10:35 W stanach to by nie był żaden problem odsprzedać takie auto. U nas jest z tym różniej. Generalnie jako naród posługujemy się stereotypami i jesteśmy mało odważni. Dlatego na ulicach dominują szarobure kolory jak na stypie, a jednostki bardziej odważne od razu są zauważalne. W Polsce na drogach co drugie auto jest srebrne. Według mnie są to akurat najgorzej widoczne auta na drodze. Pozwoliłem sobie wklepać w google nazwę auta i pooglądać co się wyświetla. W 90% auto na fotce było czarne. O dziwo białych aut była podobna ilość do srebrnych(przynajmniej na pierwszych 6 stronach). Pozostałe kolory w pojedynczych sztukach. Czarna Navara wygląda dostojnie i dobrze. W moim przekonaniu również w białym kolorze wygląda ok. , dużo lepiej niż błękitnym czy bordowym i zielonym(a takie też oglądałem). Mnie osobiście podobała się też wersja czerwona. Pamiętaj że Polska to kraj stereotypów i ktoś może marudzić na kolor, ale ważna jest też cena auta. Link Zgłoś
robert888 a dlaczego kupujesz białą? Bo cena jest OK? 08.01.09, 12:56 No to masz odpowiedź - jak będziesz sprzedawał, będziesz musiał to robić tanio aby "cena była OK" he he:) Link Zgłoś
ron5 Re: a dlaczego kupujesz białą? Bo cena jest OK? 08.01.09, 16:32 Bardzo dziękuję za te posty.Macie rację-liczą się stereotypy. Podoba mi się Navara biała ale kupiłem właśnie czarną metalizowaną. Głownie ze względu na wyposażenie ale jakbym miał 2 takie same różniące się tylko kolorem-wybrałbym czarną-ze względu na łatwiejszą odsprzedaż.pozdrawiam Link Zgłoś
misiu7911 Re: Nissan Navara-biały kolor 09.01.09, 18:52 witam,gratuluje fajnego autka,a ile cie kosztowalo,nowe?jakie ma wyposazenie/ Link Zgłoś