Dodaj do ulubionych

Dacia na gaz LPG

IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.02.09, 17:22
no i teraz oferta daci wygląda całkiem całkiem rewelacji nie ma ale
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Dacia na gaz LPG IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.02.09, 17:25
      od razu wyładniała
    • Gość: MarC0 Re: Dacia na gaz LPG IP: 82.177.96.* 03.02.09, 20:49
      Moja Vectra C 1,9 CDTI spala 6,1L ON /100km w cyklu mieszanym i ma 150KM i waży 1600kg.

Gdzie ta oszczędność Dacii?
      Niech zaczną montować silniki fiata JTD to będą oszczędne.
    • Gość: haax Re: Dacia na gaz LPG IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.09, 09:53
      oddasz wszystko co zaoszczędziłeś kolego przy pierwszej naprawie albo wymianie jakiejś turbiny czy czego, zreszta jak wszyscy co jezdza takimi wynalazkami..
    • Gość: ~ Re: Dacia na gaz LPG IP: *.chello.pl 09.02.09, 01:23
      No, to teraz Dacia ma calkiem spore szanse z lanosem na rynku samochodow rolniczych. Od razu widać, ze spece od pozycjonowania nie spią. 30k albo dwa lata. W sam raz na niedzielna przejażdżkę ze stodoły pod kosciól.
    • Gość: rolnik Re: Dacia na gaz LPG IP: *.sta.asta-net.com.pl 23.02.09, 09:58
      ty głupi przyjebie odpie...się od rolnikow!!!!!!żeby nie rolnicy to ty byś nie wiedział jak mięso smakuje-na drugi raz jak nie masz o czymś pojęcia to wcale się nie wypowiadaj durniu!!!
    • Gość: Gość Re: Dacia na gaz LPG IP: *.unused.derbynet.waw.pl 21.03.09, 08:02
      A co to polscy chłopi mają monopol na dostarczanie mięsa do miast? To nie komunizm. A co do samego auta i koncepcji oszczędzania, to wystarczy tankować na Neste i już koszty maleją bez żadnych zbędnych inwestycji. Natomiast jeżeli nas stać, to możemy zapodać sobie nowego SEATa Ibizę - zdaje się, że pali niecałe 4 litry, no, ale to nie jest propozycja dla "rolników mających monopol na wytwarzanie mięsa" - oni wolę Dacię :)
    • Gość: awerty Re: Dacia na gaz LPG IP: *.nj.pl 27.06.09, 16:35
      Pprzed opiniowaniem tego samochodu radzę się nim przejechać albo przynajmniej wybrać się do salonu i zajrzeć do środka. To naprawdę dobre auto za rozsądne pieniądze. Kupujesz i wiesz, że z ciebie nie zdarli, jak to ma miejsce w innych firmach, gdzie płacisz za znaczek, żeby znajomi i ty sie z radochy spuszczali na myśl o marce...
    • Gość: maciek Re: Dacia na gaz LPG IP: *.stk.vectranet.pl 26.07.09, 11:31
      jak znam żcyie chłopstwo znowu ubezpieczy dacie i inne wagen junge bauren (BMW) od wszystkiego ale nie ubezpieczy chałupy. A jak przyjdzie powódź i huragan zaskomlą w TV.
    • Gość: uncel heinrich Re: Dacia na gaz LPG IP: *.stk.vectranet.pl 13.09.09, 00:38
      Ja Ja naturlich kollegen du hast recht. Wagen Junge Bauern das ist schick und erfolg bei discoteck. versicherung vor alle
    • Gość: ola Re: Dacia na gaz LPG IP: *.czeladz.vectranet.pl 12.12.09, 22:39
      baery tylko skomlą że im źle a kasy mają jak pies pcheł a jak nie to tylko przez głupotę bo wysyłają ją do torunia do tego złodzieja w sutannie co sprzedaje miejsca w raju. Krus to nie zus a te palanty jescze skomlą że im źle. nie wpsomnę o dopłatach unijnych
    • elfkabezhaltera Macie ludzie problemy ... 13.12.09, 06:33
      Studium kompleksów osób wypowiadających się w tym wątku jest fascynujące.
      A co do Dacii i LPG - niestety, Renault Polska tych wersji nie oferuje.
      Najbliżej nas w Niemczech albo w Rumunii.
    • Gość: bolo Re: Dacia na gaz LPG IP: *.ryb.abpl.pl 27.05.10, 20:58
      być tu mądry - jakieś dupki zamiast pisać na temat to o rolnikach wyskakują - co z tym gazem wart czy nie w loganie
    • Gość: anonim11 Re: Dacia na gaz LPG IP: 195.245.213.* 28.06.10, 16:19
      Niestety na dziś tj. 28.06.2010 Dacia nie przewiduje wprowadzenia na rynek polski wersji z fabryczną instalacją LPG - co przy cenie gazu (u mnie 2.00 zł) w Polsce od 2.00 do 2.20 zł (prywatna stacja LPG w Krakowie 2.00 zł - gaz ok, atestowany - nie ma żadnych problemów z jazdą) - szkoda ... chętnie bym kupił bo dla mnie auto to pojzad dostarczający mnie i rzeczy z punktu A do punktu B - i nic więcej ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka