Dodaj do ulubionych

Chris Bangle odchodzi!

• Gość: pp Re: Chris Bangle odchodzi! IP: 212.76.37.* 16.02.09, 12:11
      zawsze bardziej podobaly mi sie mercedesy, ale bmw bangle'a to pierwsze bmw ktore przypadlo mi do gustu bardziej, niz produkowane w tym samym czasie mercedesy
    • Gość: maga Re: Chris Bangle odchodzi! IP: *.ghnet.pl 16.02.09, 13:05
      bardzo dobry projektant. od poczatku podobaly mi sie 7-ka i 5-ka. Swoja droga dziwne jak nowa S-ka Merca zblizyla sie wygladem do tej "paskudnej, nadmuchanej, przesadzonej" 7-ki. Po prostu Merc wiedzial co dobre a było to, jest i bedzie BMW :) Tylko 1-ki jakby nie zrobili, swiat nic by nie stracil.
    • dkklu1 Re: Chris Bangle odchodzi! 16.02.09, 13:06
      NA RESZCIE!!!! NAJLEPSZE POSUNIECIE BMW JAKIE MOGLO BYC!!!! JANKES NIECH ZAJMIE SIE PROJEKTAMI STATKOW KOSMICZNYCH DLA NASA A NIE SOLIDNEJ MARKI KTORA TYLKO SPAPRAL!!!!!!
    • rory_gallagher Re: Chris Bangle odchodzi! 16.02.09, 13:08
      Ja lubie auta japonskie
    • Gość: gość Re: Chris Bangle odchodzi! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:22
      zgroza ja chce wymienic moje e46 na coś innego a jak oni zaczną projektować w innym kerunku to co sobie kupie zgroza!!
    • Gość: m Re: Chris Bangle odchodzi! IP: *.in-addr.btopenworld.com 16.02.09, 13:35
      Panowie, wielu z Was ma racje, ale nie rozumiem dlaczego tak wylgarnie. Mozna wyrazac swoje opinie nieco lagodniej. Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: Chris Bangle odchodzi! IP: 195.14.4.* 16.02.09, 14:10
      Gość 3434 to typ, który nigdy nie jechał BMW młodszym niż rocznik'80 i ocenia samochody na podstawie obrazków z internetu (ale uważa się za znawcę). Takich fachowców w Polsce są tysiące. Kupią auto starsze od siebie i potem pół życia piszą, że nie ma lepszego. To nie zależy od marki. Np. wśród posiadaczy VW to miłośnicy Golfa I i II. Jak gdzieś pojawia się wątek auto - moto i dotyczy nowych aut włoskich, francuskich (innych niż germańskie), to piszą, że nigdy by nie zamienili swojego Passata rocznik '88 (prawie nowy) na "włoskie gó...". Pozdrowienia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka