Gość: peter Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.171.29.226.static.crowley.pl 27.02.09, 18:39 1.4 85KM i 12s do setki? A gdzie tu Sport? O_o za 67000 można kupić Civica w sedanie, 1.8 wolnossący, 140KM, 9,2 do setki :) Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.4.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 27.02.09, 19:02 kiedy zaczną montowac w ibizie silniki TSI.....?? Link Zgłoś
Gość: umks Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.toya.net.pl 28.02.09, 02:45 doloze 30 tys. i kupię uzywane porsche, dluzej pojezdze i wiekszy ubaw Link Zgłoś
a.wojtysiak Re: Seat Ibiza Black Edition 28.02.09, 03:53 No cóż... mam Volvo 850, które ma te wszystkie seatowskie "bajery", choć auto jest z 95 roku (wszystko, poza skrętnymi reflektorami). Do pakietu wyposażenia Szwedzi dorzucili jeszcze 5-cio cylindrowy, 240-konny silnik. Skutek? 7s do setki :) Aha, kosztowało mnie ledwie 13 tys. zł. i jestem więcej jak pewien, że to moje "stare" Volvo przeżyje Seata Black Edition ;) Zadowolony użytkownik Volvo 850 T-5R Banana Edition Link Zgłoś
Gość: Myron Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.chello.pl 28.02.09, 09:07 Jak zwykle u Seata przerost formy nad treścią! Auto wizualnie ładne ale już w środku czar pryska - jakość plastików jak w autach z Japonii. Za 62500 zł można kupić Golfa VI 1,4 TSI 122 KM z 7 poduszkami, ABS, ESP, klimą i pełna elektryką. Silnik TSI pomimo małej pojemności i "na papierze" małej mocy jest bardzo dynamiczny i ciągnie od najmniejszych obrotów. Auto jest większe, wygodniejsze, w środku jak w Audi A3 i gdzie tu sens kupowanie tej Ibizy??? Wiosna wychodzi nowe Polo i też pewnie nie będzie droższe od Seata Link Zgłoś
Gość: miksu Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.02.09, 10:21 przedni naped ? bleeeeeeeeeeee Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.acn.waw.pl 28.02.09, 11:21 Jeśli 85 KM to wersja sport... to do tego koniecznie trzeba kupić penthaus w Ursusie o powierzchni 75 m2 :)))) Link Zgłoś
Gość: yaah Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.klc.vectranet.pl 28.02.09, 12:56 Z tą ceną, to faktycznie sami młodzi się rzucą i wszyscy będą z Polski. Co za kretyn to wymyślił... Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.kampsys.3s.pl 02.03.09, 00:02 Smiech na sali. Samochod nie dosc, ze wyglada z zewnatrz jakby mialo zeza to jeszcze wyposazeniejak 10 lat temu... Link Zgłoś
Gość: Bartosz Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 00:12 Moim zdaniem bardzo ładne auto. Ibiza w odpowiedniej tonacji kolorów miażdży i to całkowicie. Dla mie SEAT zawsze powiewał sportowymi emocjami i tak prezentuje się także Black. Link Zgłoś
Gość: krecik Re: Seat Ibiza Black Edition IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 02:07 nowa płyta podłogowa robi swoje, auto zdecydowanie urosło, nie ma co się czarować, nowa Ibiza jest bardzo mocnym graczem na rynku. Niech konkurenci już się boją, bo na pewno wielu ludzi zdecyduje się na tą hiszpańską piękność. Ps. świetnie dobrali felgi do tego auta Link Zgłoś